1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    sen maçı kazanırsan devlet kazanır devlet kazanırsa herkez kazanır hocam
    Yapma bunu abisi

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Portoyu Yenersin Be Abi Hadi Fazla Bekletme Bizleri
    Valla Buğracım Ocak ayına girmeme 3 gün kaldı abisi. 28 Aralık'ta kupa maçında kaldım. O maça bugün müsait olabilirsem ve uyku tutmazsa bu gece sabaha doğru, müsait olmazsam ve uyku tutarsa yarın gece, müsait olursam ama uyuma derse birileri yine çok oynayamacağımdan dolayı yarın gece ulaşırım gibi geliyor abisi, durumu açıklarken benimde kafam karıştı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ya abi bırak 6.sezonu falan bak baya ilerledik alırız bu sezon
    Bakalım abisi belki biz Porto'yu eleriz ve her geçtiğimizde Barca,Real,Manunun falan ayağı taşa takılır ,seke seke finale ulaşırız ,öbür türlü bu sezon zor, ama Avrupanın en iyi ortasaha bloklarından birinin bende olduğuna inanıyorum, inanç meselesi

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Feneri yenmişsin Portoyuda yener elersin
    Morales maça sağlam çıkarsa şansımız çok fazla abisi,bir de geleceğin Sheva'sı diye scoutun bana kazıkladığı adam iyi çıkarsa daha da şansımız artar,yoksa Kalu yine çeker yükümüzü, adam hala iyi oynuyor,ilk seneki havası tesadüf değilmiş, ama bu sene daha asistci ve Morales'e attırıyo kendi atmaktan çok

Mesaj Yetkileri