Abi 2.ligde o kadar yaratıcılık ve defans çizgisinin süper önde olması başına iş açabilir.
Abi 2.ligde o kadar yaratıcılık ve defans çizgisinin süper önde olması başına iş açabilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kendine has anlatımın ve seçme ekran görüntüleriyle süslediğin bu kariyerinde de her zamanki gibi mütevazi bir kadroyla, kadronun kapasitesinin çok üzerinde bir başarı yakalayacağından kuşkum yok. Nasıl yapıyorsun, o taktikleri takıma nasıl oturtuyorsun bilmiyorum ama daha önceki kariyerlerinde de elindeki kadrolarla aldığın sonuçlar beni hep şaşırtmıştırHele Kırıkkale kariyerinde Bülent'i o yaşta ve o özelliklerle süperligin en iyi oyuncularından biri yapabilmeni hala çözebilmiş değilim
Yönettiğin takım gerçekten özel bir klüp. İster istemez takıma bağlanıyorsun, Sakaryaspor'un böyle bir özelliği var. Dediğin gibi çok daha iyi şeyleri hakeden bir klüp ve en kısa zamanda onları hakettiği yerlere taşıyacağına eminim.
Kariyer bölümündeki ilk destekçim ve herkesin sevdiği kardeşime başarılar...
Yalnız Eskişehirden aldığın adamın resime bende koptumHocam o oyuncunun sağlam olduğuna emin misin? Sankim sakat gibi görünüyorda
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Sapancasporumu yenmene sinrilendimama mesle sakaryaspor olunca pekte problem deil.Basarılar dilerim..Ölümüne Sakarya....
Öncelikle başarılar dileirm abi bu kariyeri görmemiştim.
Takımın kadrosu süper bu kadro Bank Asya'da 2.sezon mücadele etti ve tam 31 puanla ikinci yarının en iyi takımı oldu.Bu kadroyu bozmadan üstüne takviyeler yapmak güzel.
Sağ açıkta Ferdi Başoda vardı onu herhalde göndermişsin keşke göndermeseydin form tuttukça çok iyi oynuyordu özgür can'da öyle gol atmaya başladımı durdurmak imkansız.Birde Serhat'ı hiç sevmem hiçte kadroda görev vermem onun yerine bence iyi bir oyuncu almalısın.Birşey daha unutmadan Diakhate süper oynuyor 19 yaşında çok kaliteli bir DM.Kullanmanı tavsiye ederim.
Yeniden başarılar abi.Başarıların geleceğinden şüphemiz yok.
Ataklar O Kadar Çok Organize ve Süper Gelişiyoki İzlemeye Doyamıyorum TakımıYalnız Defansta Çok Kaliteli Adamımız Olmadığı İçin Çok Pozisyon Veriyoruz O Düşündürücü Biraz
Ama Şu Bir Gerçek Şuana Kadar Oynadığım Oyunlarda Deplasmanlarda Bu Kadar Rahat Gol Attığım Bir Oyun Görmedim Tamamen Gol Üzerine Kurulu Olduğu İçin Taktik Maçta En Az 2 Gol Garanti Aşağısına Düşmedim Hiç
Defans Biraz Daha Derli Toplu Komutlarıda Ayarlayabilirsem En Zevk Aldığım Taktiklerimden Biri Olacak Eminim Zaten Maçları İzlemek Ayrı Bir Zevk Veriyor
Yada Takım Güzel Bana Öyle Geliyor
Organize Golleri Hiçbir Oyunda Bu Kadar Çok Atmamıştım Yav
Böyle Değerli Bir Üstadımdan Bunları Duymak Çok Ama Çok Mutlu Etti HocamSenin Kadar Olamasamda Abicim Elimden Geldiğince Bişeyler Vermeye Çalışıyorum Takımıma
Biraz Çok İncelemeden Geçiyor Hocam 1-2 Maçı Saatlerce Üzerinde Durup Rakibe Göre Oyun Planı Hazırlamaya Çalışıyorum Biraz Yorucu Oluyor Ama Sonunda Değiyor Hocam Birde Aldığım Adamlarda En Çok Takım Oyunu ve Takıma Uyum Konusundaki Özelliklerine Çok Dikkat Ederim.
Daha Öncede Söylediğim Gibi Hocam Ben Bireysel Olarak Oyuncuları Ön Plana Çıkaran Bir Anlayışla Oynamıyorum Takımdaki Herkesi Mümkün Olduğunca Eşit ve Hepsinden Yararlanarak Kullanmaya Çalışıyorum Bazen Bu Ters Tepsede Genelde Çok Faydasını Gördüm Halada Görüyorum Hocam
Eskişehirden Aldığım Aslında Gelişime Açık Bir Oyuncu Aslında Biraz İyi Bir Program Uygulayabilirsem Türk Futboluna Bir Oyuncu Daha Kazandırmış Olurum
Teşekkürler Kardeşim Zaten Kamp Programımız Sapancada Geçti O Yüzden Kampın Açılış ve Kapanış Maçı Olarak Sapanca AyarladıkYendik Ama Sapancaya Ekonomik Girdi Sağladık
Bizim Sayemizde Diğer Takımlarıda Sapancaya Kamp İçin Gelmesini Sağladık
Rica Ederim KardeşimBak Sözümde Durdum Canım
Artık En Son Sen Takibe Katıldın Artık Sonuna Kadar Bırakmazsında
Kadroda Kiralık Bulunan Bikaç Oyuncuyu Feshederek Gönderdim Pek Beğenmedim Açıkçası Kadroda Ondan Daha Üstün Oyuncular Var Çünkü
Bu Arada Bu Okan Koç Ne Ayak Yav Adam Cezalıymış Ne Olduda Ceza Aldı Bu Adam
Olmazsa Göndereyim Gitsin Terbiyesizlik Yaptıysa
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bana çok terssin abi ben riquelmeyi koyarım dansımı yaparımDaha Öncede Söylediğim Gibi Hocam Ben Bireysel Olarak Oyuncuları Ön Plana Çıkaran Bir Anlayışla Oynamıyorum Takımdaki Herkesi Mümkün Olduğunca Eşit ve Hepsinden Yararlanarak Kullanmaya Çalışıyorum Bazen Bu Ters Tepsede Genelde Çok Faydasını Gördüm Halada Görüyorum Hocam![]()
![]()
BANK ASYA 1.LİG 2008-2009 TÜM HEYECANIYLA BAŞLIYOR
BANK ASYA 1.HAFTA
Sezonun İlk Maçında Gaziantep de Oynanan Maça Çok İyi Başladık ve Rakip Sahada Goller Aramaya Başladık Çok Üst Düzeyde Oynadığımız Maçın Hemen Başında Erhan'ın İçeri Muhteşem Bindirmesiyle Sezonun İlk Golünü AttıkSonrasında Bir Anda Kornerle Eşitliği Sağlayan Ev Sahibi Ekip İlk Yarının Bitimine Saniyeler Kala Kanat Oyuncumuz Bu Sefer Frikikten Kaleci Eseri Harika Bir Şekilde Avlayarak Devreyi Üstün Kapadık
2.Yarıya Daha Kontröllü Başlayan Ekibimiz Çok Geçmeden Maçta Üstünlüğü Ele Aldı ve 55.Dk'da Özgürcan'ın Şutu Direkte Patladı. Çok Geçmeden Ev Sahibi Ekip İyi Bir Hücum Geliştirerek Galatasaray'ın Alt Yapısından Yetişen Mülayim Ceza Sahası Dışından Düzgün Bir Vuruşla Beraberliği Sağladı. Yine Gol Arayan Ekibimiz Rakip Alanda Üstün Oynadığımız Dakikalarda Kazanılan Penaltı Atışını İlhan'ın Kaçırması ve Bulduğumuz Pozisyonları Değerlendirememiz Sonucunda İlk Haftada 3 Puan Avucumuzun İçinden Kayıp GittiAma Takım Olarak İyi Yolda Olduğumuzu ve Taktiğimizi Sahaya Yansıttığımız İçin Mutluyum
Maç Sonunda Performansıyla Maçın Oyuncusu Seçilen Erhan Yılmaz Ekibimiz Tarafından Övgüyle Karşılandı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende de Bir Matematik Dehası Riqi10 Olsa Paşalar Gibi Keyfime BakarımOynadığım Takımlarda Riqi Gibi Adam Bulamayacağıma Göre Takım Oyunu Oynamak Zorundayız
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Eylül.2009 at 20:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Penaltı kırılma noktası olmuş Mehmet abi.Ama ilk haftada deplasmandan alınan 1 puan ve oynanılan güzel futbol iyiye işaret.
anton alex var o ligin riquelmesi bildiğimiz alex var tsl nin riquelmesi.Riquelmeler tükenmez abi![]()
FORTİS TÜRKİYE KUPASI HEYECANI ELEMELERLE BAŞLIYOR
FTK 1.ÖN ELEME MAÇI
Zayıf Rakibimiz Karşısında Kendimizi Fazla Yormadığımız Bir Maç Oldu. Maç Sonunda Kaleci Martinez'in Gereksiz Büyük Takım Sevdası Yüzünden Triplere Girmesi ve Yediği Hatalı Golle Sabrımı Zorlayan Adım Oldu Kendisine Gerekli Uyarıları Yaptık Hala Uslanmazsa Kapıdan Defolmasını Sağlayacağız
Maçta Martinez'in Yüzünden Performansıyla Maçın Adamı Seçilen Rakip Oyuncu Özgür Kart OlduBir Topuda Direkten Döndü
Martinezi kaparlar yakında![]()
BANK ASYA 2.HAFTA
2008-2009 Sezonunda Taraftarlarımızla İlk Buluşmamızda İzleyenlere Seyir Zevki Yüksek Bir Maç İzlettirdikBize Yakışanda Bu Büyük Taraftarlarımızın Önünde Rakibimize Sakarya Atatürk Stadının Zemininde Cehennemini Yaşatmaktı
Nitekim Çok Rahat Oynadığımız Maçta Bir Anda 2-0 Bulduk Halada Gol Atmak İçin Saldırıyorduk Nitekim Elimizi Kolumuzu Sallaya Sallaya Çok Rahat Bir 3 Puanı Aldığımız İçin Çok Mutluyuz
![]()
Bu Arada Martineze Bir Çift Sözüm Var Yaptıklarına KarşıSahada İlgisiz ve Takımdan Ayrı Oynaması ve Üstüne Üstlük Çok Basit Hatalar Yapmaya Devam Eden Martinez Allahtan Kork Tamam Transfer Sezonu Açılınca Seni Şutlayacam Ama O Zamana Karşı Adam Gibi Oyna
Maçın Adamı Seçilen Genç Transfermiz Fernando Gomez Ne Kadar İsabetli Bir Seçim Olduğunu Herkese GösterdiYaşınında Henüz 22 Olması Sebebiyle İlerde Çok Ama Çok Faydalar Sağlayacak Her Yönden
Orduya yaptığın ayıp abi küstüm oynamıyorum![]()
Napayım İsmail Hocam Kendi Sahamda Oynamak Zorundayım Yoksa Taraftar İpe Asar MazallahAma Senin İçin Ordu'da Yenmem Berabere Kalırım Merak Etme Canım
Şu Martinez Denen Beş Kuruşluk Adamıda Elden Çıkarsaydım Bir Hayırlısıyla![]()
BANK ASYA 3.HAFTA
Bu Sefer Karabük Deplasmanına Konuk Olduğumuz Maçta Oyuna İyi Başlayan Ev Sahibi Ekip Maçın Hemen Başında Galibiyet Golünü Bulurken Kendimizin Kim Olduğunu Hemen Gole Yanıt Vererek HatırlattıkMaça Çok Konsantre Olarak Başlayan Ev Sahibi Karabük 30.dk'da Tekrar Üstünlük Golünü Ele Geçirdi Ama Karşılarında Çocuk Oyuncağı Bir Rakip Yoktu ve Öyle Bu Golle Hemen Pes Olacak Değildik Karşılığını Bilardo Topları Gibi Karambolde Oluşan Topa Ters Bir Vuruş Yapan Savaş Bizim Yapmak İstediğimizi Yaparaktan Takdir Ettim Kendisini
Sonuç Olarak Dengeli Oynadığımız Maçta Beraberlik Normal Bir Sonuç Oldu Karabük Kaçtı Sakarya Kovaladı Özetle
Ama 4 Maçta Kupa İle Beraber 10 Gol Atıp 7 Gol Yedik Taktik Olarak Hücum Gücümüz Arı Gibi İşlerken Defans Yönümüz ve Martinez Yüzünden Yediğimiz Goller Düşündürücü Defansımız Sos Veriyor Acil Önlem Şart
Maçın Adamı Seçilen Eski Göz Ağrımız Burak Akdiş'i Tebrik Ederiz Sonuçta O da Yıllarca Sakaryamızın Formasını Terletti
abi suç martinezde değil bence defansın yavaş ama sen çizgiyi ilerde tutuyorsun bu da geri dönememene neden oluyor martinezde teke tek kalınca bişi yapamıyor.
bırak abi o burak akdişi tebrik falan etme.o burak akdiş düşmemize neden olan oyunculardan hani ilk yarıda 9 puan toplayıp paralarını alamadıklarını için fedarasyona giden topçular arasında
Okan Koç'un cezası daha önceden vardı.Sakaryaya sezon başladıktan sonra katıldı ikinci yarı oynadığı futbol ile harikaydı.Tam bir Sakaryalı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bu arada Martinez ligin açık ara en iyi kalecisi abi![]()
Last edited by sakary Ali : 14.Eylül.2009 at 21:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Burak Akdiş'i alman iyi olmuş Mehmet abi 2.ligde baya gol atıyor.
FTK 2.ELEME MAÇLARI
Kağıt Üstünde Bizden Bir Gömlek Üstteki Takım Ama Oyun Olarak Her Şeyin Sahada Belli Olacağını Bir Kere Daha Bizle Oynayacak Rakiplere Hatırlattık
Süper Lig Takımı Hacettepe Karşısında Kelimenin Tam Anlamıyla Futbol Dersi Verdiğimiz Maçta ve Yeni Transferlerimizinde Hepsi İlk Defa Bu Maçta Oynadığını ve Hepsinin Ne Kadar Kaliteli Olduğunu Bir Kez Daha Gösterdik![]()
Mükemmele Yakın Oynadığımız Bu Maçta Kupada Bu Şartlarda Guruplara Kalmak İlaç Gibi Geldi Eğer Şansımızda Olursa Gruptan Çıkabilirsek Bu Sezon Maddi Olarakta Çok Rahatlayacağız
Maçın Oyuncusu Süper Transferimiz Fabiano Oldu Çok Daha İyi Olacağına İnanıyoruz
Bu Arada Elemelerdeki Diğer Maçta İse Çok Büyük Bir Sürpriz Daha Yaşandı
Yıllar Önce 3.Ligdeyken Fenerbahçeyi Kupanın Dışına İten Pendikspor Bu Seferde Başka Bir Büyüğü Daha Doğrusu Oyunun Şampiyonluğa Oynayan Zor Takımı Trabzonspor Önünde Müthiş Bir Şansıyla Penaltılarla Elemeyi Başarırken İstatistiklerde Gösteriyorki FM Tarihin En Ballı Sonuçlarından Birine İmza Attığı Görülüyor
Meslektaşım Ersun Yanal'ın Neler Düşündüğünü ve O An ki Ruh Durumunu Çok İyi Anlıyor ve Buna Çüşş! Demek İstiyorum![]()
Defans Kurgusunu Biraz Değiştirdim Ama Adam İlla Gidecem Diyor Yapacak Bişey YokValla Sırf Böyle Düşündüğü İçin Gözümden Düştü Eğer 2.Devre Gönderip Yerine Antep Belediyenin Kalecisi Eser'i Alabilirsem Çok Şahane Olur O Martinezden Çok Çok İyi Hemde Yerli
Burak Herşeye Rağmen İyi Oyuncu Yine Yine Napıp Ne Edip Her Defasında Sakaryaya Geliyor Yine Gelecektir Eminim Suç Yönetimlerin Onlar Düşünsün
Bu Arada Martineze Gelince Turup Sıkayım Onu KaleciliğineYerine Çok İyi Kaleci Buldum Gitsede Onu Alsam
Ortak Sende Ezbere Yorum Yaptın GalibaBurak Bende Değilki Karabükte Oynuyor Bana Karşı Gol Attı Maçın Adamı Seçildi Adam
Sanırım Yanlış Anlaşılma Var Herhalde
![]()
BANK ASYA 4.HAFTA
Kupada Moral Bulduğumuz Maçta Ligde Diyarbakır'ı Konuk Ettik Belli Bir Gücü Olan Rakip Karşısında Maça İyi Başladık ve İlk Dakikalarda Golü Son 2 Haftanın Formda Golcüsü Fabianonun Ayağından Bulduğu Golle Öne Geçtik
Golden Sonraki Üstünlüğümüzde Hız Kesmeden Devam Etti ve İlk Yarının Son Dakikalarında Serhat'ın Attığı Gol Ofsayt Gerekçesiyle Sayılmazken Bir Hayli İtiraz Etti Oyuncularım O AndaSon Dakikaya Kadar Bariz Üstünlüğümüzü Koruduk ve Ligdeki Önemli Rakiplerimizden Birinden 3 Puan Olarak Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz
Maçın Adamı Tabikide Fabiano Oluyor
BANK ASYA 5.HAFTA
Ligin Sürpriz Peşinde Olan Takımlardan Birisinde Güngörene Bu Şansı Vermedik Bu Maçta Defans Kurgusunda Değişikliklerin Kusursuz Biçimde İşlediğini ve Savunmamızın Bel Kemiği Süleyman İle Duran Top Organizasyonundan Bulduğumuz Golle Devreyi Hak Ettiğimiz Biçimde Önde Tamamladık
2.Yarı Golü Yiyene Kadar Çok Tutuk Başladık Ama Golden Sonra Karşılığını Hemen Vererek Yeniden Üstünlüğümüzü Ele Aldık Bu Maçta Çok Güvendiğim ve Çok Şey Beklediğim Alper Potuk Beni Mahçup Etmeyerek Oyununu Birde Golle SüslediBir Hayli Engellemeler ve Top Çalmalarla Taktiğime En Uygun Adam Olduğunu Gördük
Maçın Adamı Hem Defansif Görevi Hemde Hücumumuza Kattığı Zenginlik İçin Ayrıca 2.Kaptanımız Süleyman Varlık Oldu
Çok İyi Gidiyoruz Abi Diyarbakır Galibiyetide Şahane Olmuş![]()
Arka arkaya ligde 2 galibiyet alman seni rahatlatmış abi.Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kalman çok güzel olmuş takım için ekstra motivasyon sağlayacaktır.
BANK ASYA 6.HAFTA
Evimizde Kolay Kolay Bileğimizi Kimse Bükemez İzmir'in Siyah Beyaz Takımınıda Tek Kale Futbol Dersi Vererek Uğurluyoruz
Maçın Adamı Formuyla Yine Fabiano
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın Hocam O Zaman Diyarbakırdan Sonra Altay Galibiyetinide Sana Armağan Ediyorum![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Eylül.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Harika gidiyorsun Mehmet abi 3er 2şer bol gollü galibiyetler alıyorsun.
sanırım dediğimi yaptın defansla martinez arasını kapattın abi.Çünkü gol mol yemiyoruz![]()
BANK ASYA 7.HAFTA
Ligin Yeni Takımlarından Giresunspor'da Tozumuza Ayak UyduramadıGolcümüz ve Minik Kaptanımızla Önemli Bir Deplasmandanda Gol Yemeden 3 Puanı Çıkarttığımız İçin Son Derece Mutluyum
Takım Olarak Süper Bir Hava Yakaladık Amacımıza Doğru Emin Adımlarla Gidiyoruz
Maçın Adamı Minik Kaptanımız Oldu Formunu Düşürmemesi Dileğiyle
İlk 7.HAFTADA SARSILSAKTA İYİ YOLDAYIZ
FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI
Kura Çekilişinde Kocaeli ile İkimiz Kalmıştık Eğer Bir Şans Olsaydı Kurada Kocaelinin Yerinde D Grubunda Biz Olacaktık Tam Dişimize Göre Bir Grup Olacaktı Ama Olmadı C Grubuna Biz D Grubuna Kocaeli GittiElimizden Gelenin En İyisini Yapıp Gruptan Çıkmaya Çalışacağız
Önümüzdeki Ankarasporla Kupa Maçından Sonra Adana Kartal(D) ve Kasımpaşa Maçlarından En iyi Sonuçları Almamız Lazım
Hocam toparlanmışız çok iyi![]()
Gruplar şanssızlık olmuş abi senin için keşke D Grubuna gitseydin.Ama olsun bu grupta Süper Lig ekipleriyle oynayarak takımını daha iyi görürsün.