Originally Posted by
cashua
FM ile CM kıyaslaması yaparsak ki yapmıyoruz, çünkü FM daha iyi hatta çok daha iyi, ama FM'den zevk alacak kadar ingilizce bilgim yok. O yüzden daha kötü olmasına rağmen CM'yi tercih ediyorum. Sizin tersinize ben birçok şeyi ingilizce ve Türkçe diye ayırt ediyorum. Benim FM oyununu yıllarca oynamamın, severek oynamamın tek sebebi Türksportal.
Eğer Türkiye'de lisanlı olarak FM satılıyorsa bunun en büyük sebebi emin olun Sega ve Sigames'ten çok Türksportal ekibi.
Ben size birşey sormak istiyorum. Yeni bir dil eklemek maliyetli diyorsunuz, problemli ve riskli diyorsunuz. Türksportal ekibi de oyunun Türkçe olarak hazırlanmasında gönüllü, üstelik Türkiye'de menejerlik oyunlarının oynanması dikkat çekecek kadar fazla. Bu risk sizce gerçekten alınamayacak kadar büyük bir risk mi? İkinci bir sorum 2 sene önce FM oynayabilmek işletim sisteminin Türkçe dil yapısını değiştirmek sizi hiç rahatsız etmedi mi. Bundan tek rahatsız olan benmiyim. Bunu sigames seneye hallederiz diye geçiştirdi, sizce de hatamıydı ben olmadığını düşünüyorum da...