Muhittin miyim ben abisi![]()
![]()
Bu arada teknik sebeplerden dolayı ki o sebepleri biliyosunuz![]()
![]()
oyun başında pek duramadım,msni dün gece hiç açmadım.Şimdi bir kaç oynadığım maç ve skorları.26 Ocak'a kadar geldim Porto maçına bir aksilik olmazsa bu gece erişirim
![]()
![]()
Kupanın 3. maçında Antep deplasmanındaydık.5 puan gerimizdeki lig 2. si olan ve her yerde karşımıza çıkıp zor galip geldiğimiz ya da beraberlikle ayrıldığımız Antep'i çok güzel bir oyunla yendik.Bu maçın hakkı en az 5 goldü ama 2'de kaldık![]()
![]()
Ligde IBB ile erteleme maçımız vardı. Çok fazla zorlanmadık ama rakipten oyuncular sürekli sedye ile dışarı çıktı,biraz agresifiz galiba bugünlerde![]()
![]()
Kupanın 4. maçında kardeş kulubümüz Göztepe ile karşılaştık, Göztepe de oynasın diye elimizden geleni yaptık ama Kalu verilen direktiflere uymadı![]()
![]()
Göztepe Karşıyaka maçı ise Karşıyakanın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 12 puanla üst tura çıkıp Trabzon'un rakibi olduk.
İlk devrenin son maçında Kasımpaşa karşısındaydık.Maçtan bir gün önce Morales'in 1.5 senedir sözleşme imzalamamakta diretip sonra Wolfsburg'a bedava gitmesi daha iyi kulup diye, kadro dışı bırakıp İskender'i ilk 11'e alıp ortasahayı daha önce dediğimiz gibi 4 leyip ortasahanın kısa forvetlere yardımcı olmasını sağlayan bir yapıya döndük hücum sistemimizi bozmadan. İskender de bizi bu maçta mahçup etmedi.![]()
![]()
Kupada aynı sistemle Trabzonspor'un karşısına çıktık iyi sonuç aldık, yarı final yolunda çok önemli bir adım attık.Artık burdan bırakmayız,Galatasaray'ın elenmesi ile birlikte gene kupaya yakınız gibi![]()
![]()
Diğer Trabzonla yapacağım kupa maçında oyunu bıraktım.
Şimdi Zeytinburnu taraftarı olan sizlere şöyle bir sorum olacak.Ben Morales'i kadro dışı bıraktım ama Porto karşısında o olmadan çok zorlanırız. Ama her şey de tur değil. Sizce Morales'den bir 6 ay daha faydalanayım mı yoksa Moralessiz nereye kadar gidersek gidelim mi Avrupa'da?