1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Para var huzur var abisi.Bi zamanlar bana maaş olarak verdikleri para kulubun kasasında bile yoktu, Zeytinle besleniyoduk
    Hocam Peynir Zeytin Fakirin Ekmeği Yav Onu Bulamayanlar Var Gerçi Peynirin Kilosu 10 Milyon Zeytinin Kilosu En İyi 12 Milyon Olmuş Artık Her Gün 3-4 Tane Anca Yerler Valla Sen Şanslıymışın Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam Peynir Zeytin Fakirin Ekmeği Yav Onu Bulamayanlar Var Gerçi Peynirin Kilosu 10 Milyon Zeytinin Kilosu En İyi 12 Milyon Olmuş Artık Her Gün 3-4 Tane Anca Yerler Valla Sen Şanslıymışın Hocam
    ya hocam Zeytinburnuspor da zeytinden bol ne var kulübün adı bile Zeytinle başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ne kromozomu abi
    Ben bişeyleri kaçırmışım sanırım
    Abisi yani şimdi bu kromozomlar çok tehlikelidir, yani ne yapıyosun sorusuna ben fm oynuyorum karşılığını vermek hayatta söylenecek olan son sözler statüsüne girebilir Ama bugün sabahçı olabilirim geliriz porto maçına bir şekilde,uykum yok çünkü.

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Öyle abisi,zaten tüm gelirimizi taraftarın bize attığı zeytinleri toplayıp satarak elde ettik,ne kadar çok taraftar o kadar çok kar, dedik bize her takım gibi konfeti atacağınıza zeytin atın

Mesaj Yetkileri