1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Talking

Quote Originally Posted by enescan1462 View Post
    abi şu save dosyasını atsan olurmu

Ben de oyun paylaşım alanında paylaşır mısın diye mesaj atmak için girmiştim sen benden önce davranmışsın.İçimiz rahat etsin daha bir zevkle takip edelim değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Ben de oyun paylaşım alanında paylaşır mısın diye mesaj atmak için girmiştim sen benden önce davranmışsın.İçimiz rahat etsin daha bir zevkle takip edelim değil mi?
    bu kariyerde en ufak hile olduğunu sanmıyorum.Çünkü bu kadar başarıyı zaten önceki kariyerlerinde hep elde eden bir insan.Sen sitede yenisin sanırım.Bilmiyosun kimin ne yapabileceğini..

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bana terbiyesizlik yapana özür dilemesini bile bilmeyene ben hiç bir şeyimi paylaşmam.

Ama güzel bir şekilde save dosyasını kayıt edebilirsem diğer kardeşlerimle paylaşırım.

Söylediğim sözlerden dolayı gerçekten özür dilerim.Her insan hata yapabilir.Yapı olarak ta çabuk parlayan çabuk sönen bir tipim.Saman alevi gibi anlayacağın.

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    bu kariyerde en ufak hile olduğunu sanmıyorum.Çünkü bu kadar başarıyı zaten önceki kariyerlerinde hep elde eden bir insan.Sen sitede yenisin sanırım.Bilmiyosun kimin ne yapabileceğini..
    Yanlış anlamışsın ben hileyi ima bile etmedim.Sadece içim tamamen rahat olsun diye görmek istedim.Yoksa ben de eminim ki hile falan söz konusu değildir.

Mesaj Yetkileri