Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 245 sonuç

Konu: Panathinaikos-Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda kesin oynar. Stopere Hakan çekilebilir ama Emrelerin stoperde olacağını düşünüyorum. Elano ilk 11 başlayabilir, bu durumda Kewell yedek kulübesinde olur. Maçın gidişatına göre de 2. yarı oyuna alınır.

-----------Leo-------------
    Sabri - Emre - Emre - Hakan
    -----Mehmet - Mustafa-----
    ----------Elano-------------
    ---Keita-------------Arda---
    -----------Baros------------

ilk 11 i ile sahada oluruz. Hakan stopere geçerse, sol beke Caner geçer. Kewell da ilk 11 başlarsa Elano yedek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Keita-Arda-Kewell 3 lüsü bence en ideali.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Keita-Arda-Kewell 3 lüsü bence en ideali.

arda-kewell ikilisinden biri oynamayacak.

hücuma dönük orta saha olarak elano yüzde 99..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şahsen içimde değişik bir his var. pana yı fena yenecekmişiz gibi geliyor bana. ilginç şeyler olacak ve net olarak yeneceğiz, gibime geliyor.

pana'da cisse cezalı. büyük avantaj olacak bizim için bence. servet'in olmaması da dezavantaj ama bütün stoperlerin formda(bütün oyuncular diye genelleme yapalım hatta[elano dışında ve belki bir-iki oyuncu hariç]) olması sayesinde o dezavantaj avantaja dönüşecek sanırım.

taraftarların ne yapacağını merak ediyorum ayrıca . . .
    Last edited by ForCimbom : 16.Eylül.2009 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Servet sakata gelmiş, bizim defans yine sakata geldi , hadi hayırlısı bbakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kewell mutlaka oynamalıdır. Bu adam böyle maçlarda boş geçmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Arda ilk 11 olmaz, sonradan girer eğer ki skorda Gs önde değilse

Mustafa Sarp banko oynar

Serdar Eylik sakat değilse bilmiyorum bu maçta oynar kanımca.(Aydın yok,Arda yorgun, kanada adam gerekli)

Nonda oynarsa daha iyi olabilir bence

Gs çok rahat alır maçı 2-3 gol de atar..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende Ardayı yedekte başlayacak diye biliyorum. Rijkaard açıklamadı mı yedek başlayacak diye ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kewell da oynar Elano da.Kewell stoperde oynar .Arda Rijkaard içinde,Galatasaraylı taraftarlar içinde vazgeçilmez.Arda yarın mutlaka oynayacaktır bence.Son yarım saat girer yinede oynar.Stoperde ise bence de Emre'ler oynayacak.Ben Semih Kaya'nın da durumunu merak ediyorum aslında.Sakatlığı düzelmedi mi acaba?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Mustafa Sarp banko oynar

Serdar Eylik sakat değilse bilmiyorum bu maçta oynar kanımca.(Aydın yok,Arda yorgun, kanada adam gerekli)

Kewell var işte kanatta Serdar'ı oynatmaz bu maçta.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Mustafa Sarp banko oynar

Serdar bugün a2 maçında oynadı yani kadroda bile yok...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Serdar'ı oynatabilir diye düşünüyordum.. Kewell var tabii ama yedek olacak adam yok..

Caner Erkin, belki..

Bu sefer sağ tarafta Keita'nın yerine adam yok... Eh adam oynar o zaman.. Yorgunluk açısından bahsediyorum ben... Aydın olsa oynardı baya
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer

Ben Serdar'ı oynatabilir diye düşünüyordum.. Kewell var tabii ama yedek olacak adam yok..

Caner Erkin, belki..

Bu sefer sağ tarafta Keita'nın yerine adam yok... Eh adam oynar o zaman.. Yorgunluk açısından bahsediyorum ben... Aydın olsa oynardı baya

sanırım bjk maçında bu yüzden çıktı oyundan, bu maç için. hem de hiç yorgun değilken.. keita hiç sorun olmaz bence..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

TNT'de reklam gördüm naklen veriyomuş Galatasaray maçını...Normal TV'de şifreye girer mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Vallahi, şifre girmeyecek diye bir yerde görmüştüm, ama nerede bilemiyorum.

Bana göre bu maçta, bu defansla gol yeriz. Ancak, yediğimizden fazlasını atarız. 3-2, 2-1, 3-1 gibi bir skor bekliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=schedule
    UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS UEFA Avrupa Liginde perde açılıyor, Galatasaray ilk maçında Panathinaikos deplasmanına çıkıyor. Arda’lı, Keita’lı, Elano’lı, Baros’lu Galatasaray Avrupa’da zafere koşuyor. Panathinaikos – Galatasaray maçı canlı yayınla şifresiz olarak TNT ekranlarında.
    Last edited by Sirius Black : 17.Eylül.2009 at 16:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TNT ne alaka yahu. CNN falan verseydi ya.
    Defansta Emreler nasıl oynarsa biz bugün öyle oynayacağız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Rotasyona gidebilirim"

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Panathinaikos ile yapılacak maçın kadrosunda rotasyona gidebileceğini söyledi

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Panathinaikos ile yapılacak maçın kadrosunda rotasyona gidebileceğini söyledi.

Karşılaşmanın yapılacağı OAKA Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Rijkaard, oyuncuların, milli takımlardan yorgun döndüklerinin hatırlatılıp, geçen hafta yapılan Beşiktaş maçının kadrosunda değişiklik yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, ''Belki rotasyon yapabilirim. Ancak biliyorsunuz, profesyoneller çabuk toparlanırlar. Oyuncularımın da toparlanacaklarını düşünüyorum ama bir antrenmanımız daha var, bekleyip göreceğiz'' dedi.

Hollandalı teknik adam, Servet'in hastalığıyla ilgili bir soru üzerine de ''Servet'in hastalığı, takımın motivasyonunu etkilemedi ama yokluğu büyük bir kayıp bizim için'' yanıtını verdi.

-''ÖZEL BİR MAÇ OLACAK''-

Panathinaikos'un başında, eski dostu olan Hollandalı teknik adam Henk Ten Cate'nin olmasına ilişkin görüşü sorulan Rijkaard, bunun, maçı kendisi için özel hale getirdiğini ifade etti.

Rijkaard, Ten Cate ile henüz konuşmadığını dile getirerek, ''Ama maçta kendisini göreceğim'' derken, ''İki eski arkadaşsınız, sizin için ilginç olacak mı?'' sorusu üzerine de ''Ben o kadar yaşlı değilim'' diye espri yaptı. Rijkaard, ''Mutlaka benim için özel olacak. İki eski dost karşılaşacak ama önemli olan başarılı olabilmek'' dedi.

Henk Ten Cate'nin, basın toplantısında yaptığı ''Puan alırsa onu öldürürüm'' şeklindeki espriyle ilgili olarak da Hollandalı teknik adam, ''Umarım bu şakadır, gerçekleşmez'' diye esprili bir yanıt verdi.

-TEMKİNLİ KONUŞTU-

Maçla ilgili temkinli açıklamalar yapan Rijkaard, ''Zor bir maç olacak mı bilmiyorum. Daha oynamadık ama ilginç bir maç olacak'' ifadesini kullandı.

''Bu, gruptaki en zor maçınız mı?' sorusu üzerine de Rijkaard, ''Önünüzdeki her maç, en zor maçtır'' demekle yetindi.

Panathinaikos'u da öven Hollandalı çalıştırıcı, ''Panathinaikos, çok iyi bir takım, iyi oyuncuları var'' dedi.

-''KENDİMİZİ HER ŞARTA HAZIRLAMALIYIZ''-

Rijkaard, OAKA Stadı'da yapılacak maçtaki her şarta kendilerini hazırlamak zorunda olduklarını söyledi.

Atina'da maç yapmanın kendisini her zaman heyecanlandırdığını belirten Frank Rijkaard, ''Kendimizi her şarta hazırlamamız lazım. Atina'da oynamak beni her zaman heyecanlanmıştır. Buradaki atmosferi, taraftarı değiştiremeyiz, onun için kendimizi bunlara hazırlamalıyız'' şeklinde konuştu.

Cisse'nin, cezası nedeniyle oynamayacak olmasıyla ilgili bir soru üzerine Rijkaard, ''Cisse benim değer verdiğim, beğendiğim oyuncu. Onun olmaması kayıp ama mutlaka onun yerine koyacak bir futbolcu vardır. Onun olmaması bizi etkilemez, bizden çok Panathinaikos'u etkileyecektir'' dedi.

Rijkaard, Galatasaray ve Panathinaikos'u grubun favorisi olarak değerlendirmelerinin yanlış olacağını anlatarak, böyle yapmaları halinde diğer takımları küçümsemiş olacaklarını ifade etti.

''Galatasaray'ı seçtiğiniz için mutlu musunuz?'' sorusuna ise Rijkaard, ''Evet, mutluyum'' yanıtını verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizim tv de 8:30'dan sonra Tnt oluyor 8:30'a kadar Nickleadon
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    TNT ne alaka yahu. CNN falan verseydi ya.
    Defansta Emreler nasıl oynarsa biz bugün öyle oynayacağız diye düşünüyorum.
    CNN karasal yayında çıkmıyor onun yerini TNT almıştı o yüzden TNT veriyor maçı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İnşallah Galatasaray Rezil Kepaze Eder Panayı
    Adamların Facedeki Taraftar Grupları İğrenç Resimler Koymuşlar
    İnşallah Atina Şunlara İyice Bir Osmanlı Tokatı Atarız

GALATASARAY
    Leo Franco
    Emre Aşık
    Emre Güngör
    Hakan Balta
    Sabri
    Mehmet Topal
    Mustafa Sarp
    Kewell
    Keita
    Blumer Elano
    Milan Baros

17.09.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    GALATASARAY
    Leo Franco
    Emre Aşık
    Emre Güngör
    Hakan Balta
    Sabri
    Mehmet Topal
    Mustafa Sarp
    Kewell
    Keita
    Blumer Elano
    Milan Baros

17.09.2009
    Kaynak : Sporx.com
    11'de 11 tuttutmuşum sanırım

alıcaz bu maçı, alıcaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    ----------------------Leo Franco------------------------
    Sabri----------E. Güngör----E. Aşık--------H. Balta
    --------------Mustafa Sarp---Mehmet Topal-------
    Keita-----------------Elano----------------------Kewell
    ----------------------Baros-------------------------------

Sarp Topal ikilisinden biri yerine Barış da oynatılabilir. Ya da Elano Kewell ikilisinden biri yerine de Arda oynatılabilir. Ama ben Arda'nın dinlendirilmesinden yanayım açıkçası...
    Dün blmişim Rijkaard'ın çıkaracağı kadroyu Rijkaard'ın oyuncu değişikliklerini de önceden tahmin edebiliyorum. Verin benim yanıma da bi Neeskens ben de geçeyim Mersin İdman Yurdu'nu coşturayım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit: Emir de bilmiş
    Last edited by IcedEarth : 17.Eylül.2009 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

TNT Digitürk'te kaçıncı kanalda ? Baktım baktım hiç göremedim :S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tnt yok digiturkte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TNT şifreye geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah sizi bildiği gibi yapsın şifreye girdi.Birde şifresiz yayın yapcaz diyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçtimai tv ise rengarenk bir yayın halini aldı.

Yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu şifresiz vercem diyorsunuz sonrada şifreye giriyorsunuz.Resmen milleti kandırıyorlar.Ya sabırr yarabbi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya şifresi hiçbir yerde yok:S

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ne azeri tv ne tnt hiç biri açılmıyor yahu..

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri