1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    Benim kafama takılan bir soru var şimdi aral game cm yi 25 TL ye satıyor kendi karından da kısmış durumda mutlaka ve sanırım bunu Türkçe'ye destek için yapıyor eğer Türkçe'ye destek içinse aynı durumu FM ye konusunda da yapabilir aral dan bu konuda bilgi alabilirmiyiz acaba?
    Aral'dan bu konuda ne gibi destek gelir bilemiyorum. Ben kendileriyle gorusmedim ancak saniyorum Mustafa bu konuda onlarla da gorusecektir.

Fiyatlandirma olarak karar SI'a ait. 25 TL gibi bir fiyatin CM'in maliyetini karsilamadigini dusunuyorum. CM'in umudu ileride insanlar oyunu begendikce 50-60 TL odemeyi kabul etmesi.

FM'in durumu cok farkli. FM zaten begenilen, oynanan bir oyun. Ancak korsan oynaniyor. Bu nedenle de maliyetlerin karsilanmadigi ancak oyunun oynandigi bir ortamda, FM'e bir yenilik yapmak SEGA'ya zarar verecegi icin Turkce eklemeyi destekleyeceklerini sanmiyorum.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aral'dan bu konuda ne gibi destek gelir bilemiyorum. Ben kendileriyle gorusmedim ancak saniyorum Mustafa bu konuda onlarla da gorusecektir.

Fiyatlandirma olarak karar SI'a ait. 25 TL gibi bir fiyatin CM'in maliyetini karsilamadigini dusunuyorum. CM'in umudu ileride insanlar oyunu begendikce 50-60 TL odemeyi kabul etmesi.

FM'in durumu cok farkli. FM zaten begenilen, oynanan bir oyun. Ancak korsan oynaniyor. Bu nedenle de maliyetlerin karsilanmadigi ancak oyunun oynandigi bir ortamda, FM'e bir yenilik yapmak SEGA'ya zarar verecegi icin Turkce eklemeyi destekleyeceklerini sanmiyorum.
    Mutlaka ki cm zararına yapıyor bu işi adamlar sıfırdan başlayıp zirveyi hedefledikleri için ellerinde ki her kozu kullanıyorlar.

Ancak bazı şeyler vardır risk almazsan başarı gelmez cm bu risk i fazlasıyla aldı sonuç bence başarılı hiç cm veya fm oynamamış birisi bile Türkçe olduğu için oyunu merak edip alıyor ve tabi fiyat oldukça cazib.

FM bence bu risk i alacak ama öncelikle bir nabız yokluyor Türkçe yi zaten alırlar 1-2 seneye ama öncesinde risk e girib satışlarını arttırmayı hedefyilorlardır

ki bu da onların en doğal hakkı zaten ben cm yi oynamıyorum ama adamların bize böyle olumlu bir yaklaşımlarından dolayı orjinal aldım 25 lira beni ne zengin eder ne fakir.

Eminim FM'yi de böyle alacak birçok kişi vardır. Fm bu hali ile 1000 satıyorsa Türkçe ve yeni özellikleri ile rahat 6000 üstüne çıkar bir Türkçe eklentisi ile çok rahat satışlarını 5'e 6'ya katlarlar tabi fiyatda da biraz oynamalar olursa ki aral game de yapar diye düşünüyorum cm 25 liraya satıyorlarsa FM'yi de 50 liraya satsınlar cm den kat kat fazla satış olacağı kesin...

Mesaj Yetkileri