Taktik güzel ama şu wbl/wbr nin çok sağlam olması gerekiyor galiba çünkü neredeyse tüm sayı koşuyorlar![]()
Taktik güzel ama şu wbl/wbr nin çok sağlam olması gerekiyor galiba çünkü neredeyse tüm sayı koşuyorlar![]()
O kadar sağlam olmasına gerek yok abisi ama yine de yedeklenmesi gerekiyor, aslında normalde oynatmayacağın oyuncular bu sistemde başarılı oluyor o mevkilerde,biraz hızlı olmaları daha iyi ama o kadar da önemli değil.Pedro vardı bir ara 9 hız 9 hızlanma ile gayet iyiydi.Ara açıklarını defans kapıyor zaten,kendileri de o hattı kapıyolar çünkü benim wbl wbr sistemim özel. Brezilyavari bir şekilde ikisine de serbest rol veriyorum Cafu Roberto Carlos zamanlarındaki gibi böylece daha çok bindiriyolar ama merkezden atak yaptığımız için hücuma katılmaları gerektiği an katıldıklarından hem daha etkili oluyolar hem daha çok boşa kaçıyolar hem de çok alan vermiyolar. Tabi bazen ciğer meselesi durumları olabiliyor.Onu da 2. yarıların ortalarına doğru yedek bekleri sokarak dengeleyebiliyorsun abisi.
Bu arada Paraguay ile hazırlık maçı yaptık, bir kaç kullanmadığım oyuncu ve sistemde bir acaba denedim,acabayı deneyince kalede Kingston olduğunu unutmuşum 4-0 geriye düştük![]()
![]()
Sonra kendimize gelip eski halimize döndük bastık ve ortaya çok güzel bir karşılaşma çıktı
![]()
![]()