1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
    Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    abi o maçta kale mevkiinde oynayan oyucuyu tebrik etmek isterim top kurtarmış
    Appiah'ı koysaydım gene daha iyiydi abisi bari top çarpardı,Kingston faciası

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Müthiş bir geri dönüş olmuş bu Kaan abi 4-0 dan 4-4 helal olsun
    Yunuscum daha önceden 2 gole kadar endişelenmiyodum nasılsa cevap veririz diye şimdi olay 4 gole çıktı abisi

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
    Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi
    Bakalım Buğracım ilk deplasmandan güzel oynayarak döndük ve yeni transferlerimizin katkısı çok iyi,bu gidişle 2. tur ve Çeyrekte çok güçlü iki takımdan biriyle karşılaşmazsak ve onlar da elenirse şansımız var diyebiliyorum abisi

Ligde Manisa deplasmanındaydık. Dengeli oynadığımız maçta rakibimize pozisyon vermedik ama pozisyonları Gökhan Unal ile cömertçe harcıyoduk.2. yarıda bu iş forvetin harcı değil diyen Şelçuk'un 20 metreden güzel golü ve Figueroa'nın çalımlarla içeri girip attığı güzel gol ile 2-0 galip gelmesini bildik

Şampiyonlar Ligi ilk maçında evimizde başlamak isterdik ama olmadı. Gökhan Ünal yine müsait pozisyonlardan yararlanamadı, acaba kaza golü yiyip puansız mı ayrılacağız derken 19 yaşındaki forvetimiz Gökhan'a dersini verdi

Ligde pilot takımımız Kocaelispor ile karşılaştık. Takımın yorgunluğu göze çarpıyordu.Gökhan ise bildiğimiz Gökhan'dı Aşırı isabetsiz oynarken bu maçta Shaktar maçınında yorgunluğunun verdiği etkilyle,Gökhan sakatlandı ,takımımız 2 kere kaleyi buldu ikisi de gol oldu, kaleyi daha çok tutturabilsek farkı arttırabilirmişiz belki dedirtti bize bu olay Bu arada bu sene altyapıya gelen forvetim oynadı son 65 dakika sırıtmadı.Neyseki Kalu iyileşti Gençler maçı öncesi Gökhan'da 5 gün sakat.Kalu'yu 2. yarı oyuna sokup ilk yarıda 16 yaşındaki forvetime şans vereceğim Kalu'nun iyileşmesi Gökhan'ın performansı görünce çok iyi haber.

Mesaj Yetkileri