Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi![]()
Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi![]()
Appiah'ı koysaydım gene daha iyiydi abisi bari top çarpardı,Kingston faciası![]()
![]()
Yunuscum daha önceden 2 gole kadar endişelenmiyodum nasılsa cevap veririz diye şimdi olay 4 gole çıktı abisi![]()
![]()
Bakalım Buğracım ilk deplasmandan güzel oynayarak döndük ve yeni transferlerimizin katkısı çok iyi,bu gidişle 2. tur ve Çeyrekte çok güçlü iki takımdan biriyle karşılaşmazsak ve onlar da elenirse şansımız var diyebiliyorum abisi![]()
![]()
Ligde Manisa deplasmanındaydık. Dengeli oynadığımız maçta rakibimize pozisyon vermedik ama pozisyonları Gökhan Unal ile cömertçe harcıyoduk.2. yarıda bu iş forvetin harcı değil diyen Şelçuk'un 20 metreden güzel golü ve Figueroa'nın çalımlarla içeri girip attığı güzel gol ile 2-0 galip gelmesini bildik![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi ilk maçında evimizde başlamak isterdik ama olmadı. Gökhan Ünal yine müsait pozisyonlardan yararlanamadı, acaba kaza golü yiyip puansız mı ayrılacağız derken 19 yaşındaki forvetimiz Gökhan'a dersini verdi![]()
![]()
Ligde pilot takımımız Kocaelispor ile karşılaştık. Takımın yorgunluğu göze çarpıyordu.Gökhan ise bildiğimiz Gökhan'dı![]()
![]()
Aşırı isabetsiz oynarken bu maçta Shaktar maçınında yorgunluğunun verdiği etkilyle,Gökhan sakatlandı ,takımımız 2 kere kaleyi buldu ikisi de gol oldu, kaleyi daha çok tutturabilsek farkı arttırabilirmişiz belki dedirtti bize bu olay
![]()
![]()
Bu arada bu sene altyapıya gelen forvetim oynadı son 65 dakika sırıtmadı.Neyseki Kalu iyileşti Gençler maçı öncesi Gökhan'da 5 gün sakat.Kalu'yu 2. yarı oyuna sokup ilk yarıda 16 yaşındaki forvetime şans vereceğim
![]()
![]()
Kalu'nun iyileşmesi Gökhan'ın performansı görünce çok iyi haber.