Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa

2 7.69%
  • Galatasaray

24 92.31%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Galatasaray [ TSL 6.Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

3 oldu Nonda şahane oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nonda hayat onda vay anasını Nondaya bak sen 3-1 oldu güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Budur ya, süper oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen'in görüşüne giderek katılmaya başladım. Rijkaard'ın sistemine Baros'tan çok Nonda uyuyor,topu saklamasıyla,arkadaşları gelene kadar bekletmesiyle.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

el pozisyonunu gördükten ve golü yedikten sonra maçı izlemeyi bırakıp çıkmıştım nonda beni utandırdın
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Buz gibi kırmızı + penaltıydı o pozisyon..

Yalnız helal olsun kasımpaşaya... açık oynuyor ve zevkli bir maç oluyor. tabi bunda yılmaz vuralın da etkisi var.. GS 3 gol atıp maçı alsa da yada iki takım da gol atamayıp 1-0 biteck de olsa zevkli bi maç izlemiş olacaz..
    90 dakika g.saray'dan gol yememek çok zor süperlig takımları için.. olacağı buydu zaten tebrikler GS..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Bitti. Kazandık mutluyuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

3-1 hayırlı olsun nonda show
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İlker Meral şov bitti .2 takım içinde berbat kararlar verdi notum "0" .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakikada bi el daha gördüm sanki ama doğru olmayabilir tam olarak görmek lazım Kewell'da atıyordu az kalsın olsun ne yapalım çok şükür bu maçıda sağ salim atlattık zor olucağını söylemiştim ama daha da zor oldu bu maç hem hakemi hem de Kasımpaşa'yı yenmiş olmanın sevincini yaşamak lazım şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Rıdvan Dilmen'in görüşüne giderek katılmaya başladım. Rijkaard'ın sistemine Baros'tan çok Nonda uyuyor,topu saklamasıyla,arkadaşları gelene kadar bekletmesiyle.

yüzde 80 katılıyorum. baros pas yapamıyor top tutamıyor.. ama nonda 'nın da büyük bir eksiği var o da hız.. gerçekten kağnı gibi.. bu yüzden yüzde yüz demedim..

ve son olarak;

Galatasaray, sen var ya sen diyorum..

Last edited by DisCo : 22.Eylül.2009 at 16:04

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu hakeme yazıkları olsun ! 3-1'lik galibiyetimizi engelleyemedi ancak. O hakemin ya hakemliği bırakması lazım, ya da göz doktoruna gitmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hakem tarihi farkımıza engel oldu..bu adama kolay kolay maç vermemeleri gerekiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

hakemi konuşmak istemiyorum ama konuşturtuyolar yapcak bişey yok hakeme rağmen kazandık tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Merkeze alınması ya da soruşturma açılması gerek...

Nesil
    2006
    Yer

topla oynama yüzdemiz yaklaşık %65 sanırım..

20 den fazla şut, 10 tanesi de kaleyi bulmuş.. "galiba" diyorum ama..

ezmek nedir öğrenmiştik, bugün pekiştirdik..

Rıdvan Hoca döktürmeye başladı
    Nonda Türkiye'deki en iyi santrfor.. Güiza'dan da iyi Baros'tan da.. Kimse inkar etmesin. Galatasaray hep maçları Keita, Kewell, Arda, Nonda 4lüsüyle kazandı.

Nonda için fazla iyimser konuştu hoca ama bu sezon da oldukça iyi başladı gerçi. Çok kaçırıyor normalde Nonda. İkinci yarı başında da kaçırdı mesela. Nondanın kaleyi görünce Sert bir vuruşla kaleciyi gömmesi lazımdı bence.
    Azar için de bitmiş oyuncu dedi demin Güntekin.. Azar, 3 büyüklerde olsa tpu iyi indiren defansı yıpratan adam olurdu kesin.. Enteresan yorumlar duyuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ali güneşin 2 kırmızı kartı var birincisi kendini kaleci sandığı pozisyon ikincisi harry i indirdiği pozisyon diyecek bişey yok bunları görmek için gs fb bjk veya başka bir takımlı olmaya gerek yok hepsi apaçık ortada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hem hakemi, hem rakibi yenmek bu olsa gerek.
    3G tarifesinden devam ediyoruz.
    2. yarı giren adamlar maçın kaderini değiştirdi yine. Nonda 3 gol, 2 asist Keita. Diğer asisti de müthiş ortasıyla Kaptan.
    Hakemi Allaha havale ediyorum. A.Güneş'i 2 kere oyundan atması lazımdı, yapamadı. Maçın başında müthiş kurtarışı ile kalecilere taş çıkaran Ali hem atılmalı, hem penaltı verilmeliydi. Verilmedi. 2. yarı son adam Kewell Aliyi geçti, gidiyor, arkadan çekiliyor sadece sarı kart. Yine korayın geri pasında çift vuruşu vermeyen hakem.Aynı olay ilk yarıda başımıza geldi, hakem vermişti. Verilmeyen golümüz çok tartışılır. Lig TVnin çizgisine göre rakip defansın ayağı ofsaytı bozuyor. Daha sayısız hata.

Ama yetmedi işte. İlk yarı kötüydük. 2. yarı ise tek kaleydik. Ard arda kaçan goller. Direkler, kalecinin kurtarışları galibiyet golünü geciktirdi ama attık sonuçta.

6da 6 devam. 3er 3er devam. Durmak yok Galatasaray...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Rıdvan Hoca döktürmeye başladı
    Nonda Türkiye'deki en iyi santrfor.. Güiza'dan da iyi Baros'tan da.. Kimse inkar etmesin. Galatasaray hep maçları Keita, Kewell, Arda, Nonda 4lüsüyle kazandı.

Nonda için fazla iyimser konuştu hoca ama bu sezon da oldukça iyi başladı gerçi. Çok kaçırıyor normalde Nonda. İkinci yarı başında da kaçırdı mesela. Nondanın kaleyi görünce Sert bir vuruşla kaleciyi gömmesi lazımdı bence.
    Azar için de bitmiş oyuncu dedi demin Güntekin.. Azar, 3 büyüklerde olsa tpu iyi indiren defansı yıpratan adam olurdu kesin.. Enteresan yorumlar duyuyorum.

azar çirkeflikten başka bir şey yapmadı. fiziksel olarak zaten yıpratması gerekiyordu ama onun dışında teknik anlamda hiçbir şeyi yoktu...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ali Güneş kesin kırmızılıktı. Diğer pozisyonda elle çıkarılan topu hakemin görememiş olması beni olduça şaşırttı çünkü hem el kafadan baya bir uzaklaşmıştı hem de ters açıdan bakıldığında hakemin görüşü açıktı..
    Herşeye rağmen 3 puan 3 gol zor da olsa iyi oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali Güneş'te iyi kaleciymiş Yılmaz Vural degerlendirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

13 maç 41 gol allahınıza kurban

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk başlardaki hakem hataları olmasa 4-5 atmıştık kesinlikle.Bu sefer 3'ten az atıcaz diye üzülüyodum ama Nonda sağolsun Tebrikler Aslanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ali güneş fox a verdiği röportaj da inkar etmeye gerek yok pozisyon penaltı ve kırmızı karttı dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yüzsüz değilmiş, tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

nondaya teşekkür etmek lazım yani ali günesin yaptıgı elle oynamadan sonra gs kazansın istedim ben fenerbahçeli olarak. hak gecmesin hakem konuşulmasın yani en azından şimdi puan kaybına oranla daha az durulur hakem konusu üzerinde.dikkat etmesi gerek hakemlerin yine çok hata yapmaya basladılar sanki.Bu yıl tansiyonu yüksek olacak ligin belli.Fenerbahcede galatasarayda beraberlige yenilgiye kötü futbola hakem hatasına tahammül edemez bu yıl.Taraftarın beklentisi cok fazla.Ali günesin yaptıgıda gereksiz bırak gol olsun ne elini uzatıyosun hatta uçuyosun falan topa nonda cidden bu yıl form tutmuş baros atamazsa üst üste 2-3 mac guiza gibi onunda yedek kalması gerektigini söyleyen sesler artabilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    ali güneş fox a verdiği röportaj da inkar etmeye gerek yok pozisyon penaltı ve kırmızı karttı dedi...
    Ben de bu olaya anlam veremiyorum işte. 2 gram erkek yüreği varsa maçın içerisinde söyle de bunu biz de kalkıp alkışlayalım. Maç bitmiş, ter soğumuş şimdi seher vakti ötsen kime nee ötmesen kime ne...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"Kasımpaşa ilk yarı bizden daha iyiydi"

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 yenen Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, "İlk yarı iyi oynayamadık. İlk yarı Kasımpaşa bizden daha agresif oynadı. İkinci yarı kazanmak için çıktık ve daha farklı oynadık. Kasımpaşa ilk yarıda çok iyi oynadı ve ikinci yarı oyundan düştüler, biz de daha iyi oynayarak, fırsatları değerlendirdik. Bana kalırsa hakem elinden gelenin en iyisini yaptı. İlk yarıda çok iyi pozisyonlar vardı. Bu tip maçlar zordur. Bence yorum yapmaya gerek yok. Elano ve Baros'un çıkması kötü oynadıklarından değil. Ben takım geneline bakıyorum. Tabi 3 gol atmak çok güzel ama yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik, daha da çok gol atardık" dedi.

Kaynak : Sporx.com

aslında buda bir teknik adam farkı bir türk teknik direktörün yada bu yabancıda olabilir bugünkü hatalardan sonra neler söyleyebileceğini düşünün diyecek birşey yok..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri