maçı dikkatli izlemeyince gözden kaçması normal,Kasımpaşa'yı herkes hakem gücü ilan etmiş helal olsun diyorum.Fenerbahçelisin yanlısın diyemezsiniz Denizlisporluyum .Keita sancak'ı öyle güzel dövdü ki maçtan sonra smackdown'a katılması gerektiğini düşündürdü bana.1 hatalı kararı olabilir ancak 1 tek karara 4-5 karar olunca hala Kasımpaşa'nın lehinde ise hakem ben bu konuya girmeyeyin,boşuna cevap yazmayayım.
-dakika 8; ali güneş kale çizgisi üstünde uçarak elano' nun aşırtma topunu kornere çeliyor. (penaltı+kırmızı kart. kasımpaşa 82+ dakika 10 kişi.)
-dakika 58; atılan derin pasta Harry Kewell ofsayt çizgisini bozuyor, ofsayta girmeden top ile buluşuyor. İlk kontrolünü yapıyor ve topu önüne alıyor, direk kaleye yönelmiş durumda, ali güneş' ten bir adım önde ve hızı daha yüksek. ön hiçbir kasımpaşalı yok, kaleciden başka; arkadan yetişebilecek oyuncu da yok. Ali güneş Kewell' ı önce belinden yakalamaya çalışıyor sağ eliyle olmayınca sol eliyle formasını çekiyor. Kewell' ı indiriyor. (kırmızı kart)
-maçta ikinci yarı; arkadan, yüksekten gelen topu kontrol etmek için Kewell ve Koray kaleye doğru hızlanıyorlar. Kewell kontrol etmek için vücudunu hazırlıyor, top Koray' ın eline temas ediyor, yön değiştiriyor. Pozisyonda Kewell top ile buluştuğunda kaleci ile karşı karşıya kalacak.
öte yandan kasımpaşa aleyhine; maç içinde hakem iki - üç pozisyonda ortasahadaki ikili mücadelelerde Galatasaray' lı oyuncuların faulünü es geçti.
O pozisyonda, Keita kolunu savuruyor fakat Sancak' a değmiyor. Sancak' ın da ona bir dirseği var oyunda. Devamında iki oyuncu da birbirlerine ikili pozisyonlarda sert giriyor. İkisine de sarı kart doğru. Sonucunda iki oyuncu birbiri ile uğraşmayı bırakıyor.
... "Yorum yapmıyayım" diyorsanız, ağzınızdan çıkan söze uyun ve yorum yapmayın.
' İstemem yan cebime koy '
Gerek yok böyle şeylere.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakem art niyetliydi, para yemiş, maç satmış iddiasında filan değilim. Şimdilik üstünde durulmasına gerek olmayan, kötü bir maç yönetimi gerçekleştirdi hakem. Sürekli olmadığı sürece bu durum süper ligde, üstünde durulmasına gerek yok.
Ben de bunları yazmaktan hoşnut olmuyorum. Fakat siz çıkıp "hakem hata yapmadı" ya da "galatasaray' ı kolladı" dediğinizde; insan haliyle şaşırıyor, "açıklama !" gereği duyuyor. çünkü doğrusu; "hakem çok fazla hata yaptı, galatasaray aleyhine da çok düdük çaldı/ çalmadı fakat art niyetli olduğuna inanmıyorum" olacak, ki aklımdan geçen de aynen bunlardır.