Buda habercilerin ayıbı. Açıkçası zamanında tv kanalları ve internet haber sitelerinde korsana karşı yapılan bir video olarak aktarılmıştı. Benimde aklıma geldi ve korsana hayır videoları arasından bulup eklemek istedim. Belki dalga geçilmiş birşey ama yaşam standartlarına göre doğru bir yorum kabul edilebilir. Uçağının versiyonunu yükseltemezken bunu küçük bir hak sahibine oranladığımızda çocuğunu okula gönderemeyecek, ev alamayacak, belki hastane masraflarını karşılayamayacak ama banane... Altta kalanın canı çıksın.Ben daha önce o videoyu izlemiştim. Korsa karşı yapılmış bir video değil. Aksine korsanı destekleyen bir video. Hatta facebookta yorumlar var insanın mp3 indiresi geliyor gibilerinden Tabi orası USA. Türkiyedeki sanatçılar için benzer örnekleri veremeyiz. Yani video bana ters geldı. Sakat bir video.
Neticede seçim insanlarındır. Birisi benim yaptığım bir işi suistimal ettiğinde müsade etmem. Başkasınınkini suistimal ederkende bu şekilde bakarım. Kimiside kendisininkine müsade etmez ama başkasının hakkına girer.