Originally Posted by
Sekopej
Ben bir örnek verdim sadece, nasıl ki kafe sahibi çayını duşarden getirene hoşgörülü olmaz, onu sevmezse, 200 bin korsan oyunun oynandığı ülkeye de hoşgörülü yaklaşmaz, onları sevmez.
Türkiye'de düşürmesi için de eğer bu 10 bin satış gerçekleşirse elimize koz geçmiş olacak, onlar da bu pazardan para kazanmayı gördüklerinde belki de bizim istediklerimizden daha fazlasını sunacaklar bize. Şu anda Türkiye pazarından pek para kazandıkları söylenemez. Bakın Türkçe çıkarma sözü bu kadar satış yaptırdı, başka kampanyalarla daha çok satış yapıp daha fazla kazanabiliriz, biz onlara bir adım atsak demekki onlar da bize atacaklar diye düşünebilirler. Ve önümüzdeki serilerde ithalatçı firma Aral'ın da desteği alınarak belki Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapılabilir ama herşeyi aynı anda istemek ve olmasını beklemek de biraz hayalcilik olmaz mı? Yıllardır bizi takmayan, ciddiye almayan bir şirketten.
Biz ciddi olduğumuzu bu satışlarla gösterirsek, para kazanma umuduyla mutlaka bu pazara da el atacaklardır. Sonuçta sundukları şey bu ülkede ilgi çekiyor (200 bin oynayan sayısı var) ama rağbet görmüyorsa ve bu gelişmeyle sundukları şeyden para kazanmaya başladıklarında, daha fazlası için adımlar atarlar diye düşünüyorum.