Quote Originally Posted by medievil View Post
Bu gibi sözleşmeler genelde standart oluyor. Ancak bu durum extrem bir durum. Önceki mesajımda da yazdım. Bu gibi durumlardan insanlar haberdar edilmeli. Ancak ingilizce olarak değil. Ben ingilizce bilsem burda Türkçe fm diye bas bas bağırırmıyım. Birazda kullanıcılar açısından düşünün. Bana gönderdiğiniz blogda olan cevaplarıda okuyun. Oradada bu konu eleştirilmiş. Yöneticiler tarafından verilen cevaplarda sizin üslubunuzla yazılmış tek bir cevap varmı?

Okumadan imzalamışsın ben ne yapayım demek mi çözüm üretmek.

Şahsen benim ingilizcemin yeterli olmadığını bilmeniz gerek. Burda Türkçe fm diye araştırmadığımız konu, vermediğimiz örnek kalmadı.

Ben sizden bu üslüp yerine "sizin ingilizceniz yetmediği için si forumlarında bu şikayetlerinizi gümdeme getireceğim" tarzında bir cevap vermenizi beklerdim.
1. Degismeyecek bir sey icin zaman harcamak adetim degildir. Zaten Turkce FM konusunda sorulan sorular yeterince zamanimi aliyor ve bunu gonullu bir sekilde yapiyorum.

2. Google kullaniyormusunuz? Google'in sizin hakkinizda ne bilgiler topladigindan haberdarmisiniz? Ya peki Yahoo?

3. Bu konu oyun ilk ciktiginda ozellikle bu sitede dile getirilmis ve yapilan aciklama Turkce'ye cevirilerek bilgi verilmisti.

4. Benzer bilgileri EA Sports, Konami gibi sirketler de topluyor.

5. Bir cok sirketin bu bilgileri topladigini bilmemenize ragmen, SI bu konuda verileri neden topladiklari ve nasil kullandiklari hakkinda bilgilendiriyor ve "ayip" yapmis olan SI oluyor. Bu konuda mecbur olmamasina ragmen bilgilendirme yapan yanlis yapmis oluyor, hic haberdar olmadiklariniz ne olacak peki?

Yani kisacasi..

Simdi mi akliniz basiniza geldi?

Hakkinizda veri toplanmasini istemiyorsaniz, cekin fisi veya kapatin kablosuz internet'i. Bu kadar basit bir durum.