1 ile 30 arası toplam 212 sonuç

Konu: The Plan Against The New World Order [Adanaspor A.Ş./ Nijerya]

Hybrid View

Hele Şükür Bir Adana Gördüm Sonunda Yoksa Ben Açacaktım Yoksa Başarılar Hocam Ama Ölümüne Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu Nasıl Ama Damardan Girdim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hele Şükür Bir Adana Gördüm Sonunda Yoksa Ben Açacaktım Yoksa Başarılar Hocam Ama Ölümüne Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu Nasıl Ama Damardan Girdim
    işin ilginci ölümüne'den sonra ads ile mersin'i birlikte kullanman ikisi hayatta bir cümle içinde aynı amaçtan ötürü geçmez normalde
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Sağol Adaş..
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Başarılar diliyorum Oğuz Abi.Zevkli bir kariyer olacağından şüphem yok,takipçin olacağım.
    Sağol Mert, her zaman bekliyorum..
    Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    başarılar oğuzcum..inşallah uzanların gerçekleştiremediği "avrupada final" sözünü ( yok öyle bi söz ) gerçekleştirirsin
    Onun için baya bir beklemen gerek.
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkürler..
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    İkisi de alt ligdeler.. Beni bağlamaz.. Yorum için teşekkürler..
    Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    işin ilginci ölümüne'den sonra ads ile mersin'i birlikte kullanman ikisi hayatta bir cümle içinde aynı amaçtan ötürü geçmez normalde

Elvir Balic bedelsiz transfer edilmiştir. Bonus olarak Balic Damir Ibric'i de kulübe kazandırmıştır. 2 oyuncununda Türk Vatandaşlığı vardır. Kulübümüze hayırlı olsun..
    Damiano Tommasi Adanaspor'da. Eski Milli İtalyan oyuncu'da bedelsiz olarak transfer edilmiştir. 34 yaşındaki tecrübeli isim için kaptanlık düşünüyoruz..
    Makedon İljami Halimi Adanaspor'da.. 32 yaşındaki Makedon Orta Saha daha önce 4 kere milli takım formasını giymiştir.Kendisine ve bize hayırlı olması dileğiyle..

Fatih Sonkaya Adanaspor'da.. Geçmişi oldukça parlak Fatih'te bedelsiz transfer edilmiştir.

Mesaj Yetkileri