1 ile 30 arası toplam 212 sonuç

Konu: The Plan Against The New World Order [Adanaspor A.Ş./ Nijerya]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ligin en dişli ve en güçlü takımlarıyla oynamışsın genellikle Oğuz abi.Bence bu başlangıç bile başarıdır tebrikler.
    Teşekkür ederim abicim güzel yorumun için..
    Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    abi çok iyi gidiyorsun maşallah.. bu avrupa kupalarına katılma işini ilk senende başaracaksın gibime geliyor
    Bana biraz zor gibi geliyordu ta ki Trabzon maçına kadar..
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    İçeride puan kaybı yapmaman lazım Oguz abi onun dışında iyisin şimdilik.
    Evet zaten adam gibi evde kazanabiliyoruz sadece..
    Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    İyi gidiyorsun
    Teşekkür ederim..

İlk haftalar üst üste zorlu maçlar moralimizi bozuyor ve artık sinir katsayısı kaç oldu bilemiyordum.. Eskişehir'le evimde golsüz berabere kaldıktan sonra.. Deplasmanda Fenerbahçe ile oynuyordum..3 Büyük takımla 3 deplasman 7 hafta içersinde oldukça yorucu oluyordu.Maç başlıyor dakika 1 olmadan Emre sahneye çıkıyor adeta farkı haber ediyordu.Fenerbahçe bastırıyor gol atamıyordu.Bizde katı savunma ile durdurmaya çalışıyorduk..Mark van Bommel oyuncularımızı biçerken hakemin buna göz yumması gençlerimizi de bu maça feda edeceğimizi gösteriyordu..Allahtan tek golle kurtulduk averaj takımı değiliz demek istiyorduk..
    Ben fikstürün kötülüğünü sakatlanan adamların fazla olmasını, Parejo'nun sakat diye Fenerbahçe maçında oynayamamasını , msn'den Eralp ve Kaan Abi'ye dert yanarken sıradaki maçla bi kez daha yıkılıyordum.Rakip Trabzonspor'du ancak bu sefer skor farklı gelişti.. SS'ler herşeyi anlatıyor ancak ben birde maç kasedi veriyorum.. Nobreyi bu maç kaybettik 4 hafta sonra bulmayı umuyorum..

Kupa'da da gruplarımız belli oldu.. Bir sonraki maçımızda kupa'da Galatasaray deplasmanı olacak..

Müthiş Trabzon Zaferi için tıklayın..

Mesaj Yetkileri