-
2 gündür yorumları takip etmiyordum. Az önce birkaç sayfa okudum, şaştım kaldım. Neler yazılmış neler, inanılır gibi değil.
Bazı arkadaşlarımın amacını ve ne istediklerini anlayabilmiş değilim. Söylemek istediğim, bir şeyleri eleştirip yanlış buldukları noktaları anlatıyorlar. Kendi bakış açılarını ifade ediyorlar. Buraya kadar çok güzel (bazı yorumlar çok ters gelsede saygı duyuyorum). Ancak konunun başından bu yana (özellikle birkaç arkadaşımızın) istediklerinin ne olduğunu anlamak mümkün değil. Sadece eleştiri, kötüleme...ya çözüm? Düşüncelerinizi çok güzel dile getiriyorsunuz, tebrik ediyorum. Madem öyle; gene kendi düşünce ve mantık çerçevenizde önerdiğiniz çözümleri de paylaşın ki ne istediğinizi bilelim, hep beraber tartışalım. Günlerdir SI, CM/FM, kullanıcı hakları vs.. tartışmaktan bir arpa boyu öteye gidemiyoruz. Kimseden çözüm önerisi yok.
Ben bu sene orjinal almaya karar verdim, bu kampanya bana mantıklı geldi, kendi tercihimdir. Kampanyayı desteklemeyen arkadaşlarım (eleştirdiklerim / ters düştüklerim dahil) mantığıma doğru gelen bir fikirle ve çözüm önerisiyle gelselerdi kimbilir belki onlara katılacaktım.
Mesela bu arkadaşlarım deselerdi ki; arkadaşlar CM bu sene şöyle böyle, SI ise bize karşı böyle bir tavır sergiliyor. Madem öyle hep birlikte hareket edelim, oyun oynamak için değil de SI'yi protesto etmek için hepimiz CM alalım. Hatta ve hatta (bu ifademe yönetici arkadaşlarım kızacak biliyorum) hepimiz FM'i korsan olarak edinip bunu bir protesto mektubu ile onlara bildirelim....mesela !
Yukarıda yazdığım bana mantıklı gelen birşey değil, ama adı üstünde "bir çözüm önerisi". Öneriler tartışılabilir, zevkler ve renkler değil. Bu konu başlığı altındaki amacımız bir çözüme ulaşmak. Çözümlere de hep birlikte ortak fikirde hareket edilerek ulaşılır. 3-5 kişinin birleşmesiyle değil. Bu konu hakkında ilk yorumumda belirttiğim gibi biz aynı zamanda Türkiye'nin imajını da temsil ediyoruz. Bu yüzden buna göre hareket etmek durumundayız. Korsan kullanımda ilk sıralarda yer alan bir ülkenin bu kötü imajını düzeltmek, silmek durumundayız. Çünkü bu konuda ülkemizin adını ilk sıralara taşıyan da maalesef ki bizleriz. Benimde oyunu İngilizce olarak oynayacak olmama karşın bu kampanyayı desteklemekteki 1.amacım budur. Saygılar...
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri