taktik güzel arkadaşlar. Bazen takılıyo oyuncular ama genelde iyi sonuçlar alıyosun. Takılmasının nedenide sanırım yorgunluk. oyuncuları bol bol dinlendirmek ve geniş bir kadroya sahip olmak gerekiyor.

Birde guiza gibi (gerçek performansıyla oynuyor yani bol bol kaçırıyor ) forvetin varsa o zaman sıkıntı yaşayabiliyorsun. Sene başında isteyen oldu yüksek fiyat istedim satmadım. mutsuz oldu beyefendi. maçlarda puani 5 in üzerine çıkmamaya başladı. bende yedek bekletiyorum. Colin, Devid, Semih üçlüsünden ikisi ya da biriyle forvet oynuyorum. Çokta güzel oluyor. Şu an devre arasındayım ve Dzeko,Grafite,Luis Fabiono ya (crane nin önerileri ışığında ) teklif yaptım. cevap bekliyorum. bunlardan birini alırsam sanırım daha iyi bir forvetim olacak.

Birde maçlara genelde kontrollü atak başlıyorum. galipte olsam mağlupte ikinci yarı full atağa geçiyorum. o zaman çoğu rakip şaşırıyor.

Takımım genelde şu anki FB kadrosu. sol tarafa break she diye amerikalım var. Ama uğur boral fırtına estiriyor o kanatta. Sağ tarafta Gökhan gönül ve mehmet topuz var. Önliberoda Eduardo Costa var. Önlerinde Özer, Emre, Alex, Kazım, Deivid ve Semih bunları sayıya göre yerleştiriyorum. Defansımda Lugano, Edu, Önder ve Denizi dönüşümlü kullanıyorum. Kaleci Volkan Demirel, yedek kaleci alacaktım ama almadım. Çünkü Volkan sakatlandı ve 2 ay oynamadı. Babacan onun performasını aratmadı.

İlk senemde bu atakla lig ve kupa şampiyonu oldum. Ş.L. de grupları geçtim ve elendim. ikinci senemdeyim. Ligde liderim. kupada çeyrek finalde kendi sahamda 2-1 yendiğim trabzona son saniye golü ile 1-0 yenildim elendim. Ş.L. de grubu lider İnterle aynı puanda averajla ikinci geçtim.

Sene sonunda defansa ve sağ tarafa takviye yapacam. Birde iyi bir yerli forvet alacam. Tabi ara transferde yabancı forvet sorunumu çözersem. Bu arada nasıl oldu anlamadım ama Devid türk oldu