Quote Originally Posted by igneli View Post
Wings kartının yıllık ücreti diğer kartlar gibi 30 değil 50 liradır. Bunun sebebi hava alanlarında yeme içme gibi yaptığınız harcamaların ücretlerini ödememeniz. Ama bu durumda bile verdiği 50 lirayı geri alan insanlar olduğunu biliyorum.

Bahsettiğin konu yasal değil. Bunu tekrar vurguluyorum (ama yasalsızlıkta değil).

Eğer sen bana üsturuplu cevap verseydin ona göre karşılık alırdın. Bana nasıl yaklaşılırsa bende öyle yaklaşırım. Diğer hiç mesajımda saygı çerçevesi dışına çıkmadığımı görmüş olmanız lazım.

Konuştuğum kişinin kim olduğu önemli değil. Vasfı sıfatı bilgisi hiç önemli değil. Karşısında ki kişiye saygısı olsun yeter. Ben saygı görmediğim yerde saygıda göstermem. Önce kendimize batıracağız çuvaldızı sonra başkasına.

Uzun süredir üyesi olduğum fakat forumlarında pasif olarak takıldığım bir site burası. Sadece bu foruma mesaj yazdım ama burada da cevap hakkı doğmadan cevap vermedim. Ve görüyorum ki (söz meclisten dışarı -genel olarak konuşuyorum-) konu hakkında yeterli bilgisi olmayanlarda bişeyler yazmaya kendini göstermeye çalışıyor. Doğru bilgi verildiği halde bile üste çıkılmaya çalışıyor. Neyin peşinde olduklarını ve sebebini anlayabilmiş değilim.

Neyse konu iyice kendini aşmaya başladı. Kalbini kırdığım kimse varsa özürdilerim. Konuyu dallandırıp budaklandırdığım içinde forum yöneticilerinden özürdilerim.

Huzurlarınızdan saygı ile ayrılıyorum...
Ben mesajımda seninle ilgili bir üslup kullanmadım, sadece kızdığım konu bankalar ve uygulamalar şahsınızla ilgili bir söz yazdıklarımda bulamayacaksınız.
Eğer ben de istemeden kırdımsa ya da yanlış anlaşılabilecek birşeyler yazdımsa özür dilerim.