Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Ben zaten oyunu oynayabilecek seviyede ingilizce biliyorum hatalarla dolu oyuna 90 tl vermem sırf türkçe konsun diye. Tekrar söylüyorum SI Games'in yaptıgı gerçekten büyük bir hakarettir benim gözümde.
Al benden de o kadar.

Türkiye' nin Avrupa birliğine giriş süreci gibi. Diğer ülkeler hoop alınırken Türkiye' den istek üzerine istek talep ediliyor.

Norveç' ten, Danimarka' dan, Fransa' dan, İspanya' dan vs. hangi diller varsa, o ülkelerden de imza toplanmış mı ?

Ben zaten oyunu Türkçe oynamak istemiyorum. Yıllarca da Türkçe yama indirmedim, oyuncuların Heading, Tackling, Finishing vs. özelliklerinin yerleri değiştiği için kafam karışıyor.

Oyun İngilizce de güzel, ama eğer anlayamayan varsa ki çok olduğu görünüyor, Türkçe çıkarılmalı.

Sizden cacık olmaz, 10000 imza getirin ancak düşünürüz demek bu. Oyun çıkana kadar 10000 imza toplansa demek hemen Türkçe çıkarılacak. Hazır demek ki Türkçesi de. Ama çıkartmıyorlar.

Kusura bakmayın da sürekli söylediğim şey, 90 lira için 1 hafta çalışan insan var Türkiye' de, oyunu 20 lira yaparsın, internette 3 yüklemelik satarsın bak o zaman herkes alır, ama Avrupa fiyatına Türkiye' de satmaya kalkarsan kimse alamaz.

2000 euro maaş alan bir insana 45 euroya satış yaparsın ama 500 tl maaş alan bir adama aynı kur farkıyla 90 liraya oyunu satamazsın, satmamalısın da. Hele hele bunu dil gibi bir özellik için bir şart haline getirirsen terbiyesizliğin en kralını yapmış olursun.

Oyunun içindeki reklamlardan zaten yeterince kazanıyorlar, kazanacaklar da. 3D' yi babamızın hayrına mı koydular ? Kenardaki tabelalara koyacaklar reklamı, satılan oyunun parası çerez kalır yanına...