Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.
Galatasaray
Eskişehirspor
Berabere
Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.
Ben bol gollü bir maç bekliyorum ve Youla'dan korktuğu mu söylüyorumtabi ki gönlüm GS'den yana ama beraberlik olursa da süpriz olmaz ama Es-Es'in yeneceğini düşünmüyorum bırakmazlar maçı bizimkiler yinede en azından puanla döneriz...
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
3-2 gibi bir skor bekliyorum.Es-es ters gelebiliyor GS ye .
Football is simple,but Football Manager is not
Screw you guys, I'm goin' home
Fenerbahçeli arkadaşların Cüneyt Çakır'ı sevmemesinden doğal birşey olamaz zaten![]()
![]()
Bu maçta sanırım hata yapmaz ya çok ateşli bir atmosfer olacağını düşünmüyorum.
Eskişehir'in bu maçtan bir beraberlik çıkarması kimseyi şaşırtmamalı..Özellikle Galatasaray'ın çok kolay pozisyon verdiğini ve Eskişehir'in iyi bitiricileri olduğunu düşünürsek..Favori elbette kendi sahasında Galatasaray ama bir beraberlik asla sürpriz sayılmaz..
Üst olur en az bir beraberlik bekliyorum eskişehirden..
Takımda sakat yok, cezalı yok, yani takımda eksik yok.Kadrodaki bütün oyuncuların alternatifi var (İvesa hariç.
) Galatasaray'dan korkmuyoruz. Hafife alınmak bizi kızdırsada işimize geliyor. Futbolcular korkmuyor zaten kaybetsek bile bu sezon kendimize rakip olarak görüdüğümüz Gençlerbirliği ve Trabzonspor'un üstünde kapatacağız haftayı.
Sonuç ne olursa olsun önümüzdeki maçlara umutla bakacağız...
I'm back...
Zor maç Ali Sami'yende olmasaydık puan kaybetmemiz normaldi ama içerde bu sezon puan vermemeliyiz onun için favori Galatasaray ama berabere biterse kimse için süpriz olmaz.
Haftanın en iyi maçı olacak. İki takımında 'hücumu çok sevmesi' seyir zevkini tavan yaptıracak tartışmasız.
Eskişehir cephesinden bakarsak önde basmaları halinde Galatasaray'da sorun yaratabilirler diye düşünüyorum. Tıpkı geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçındaki gibi. Ama 'yok kardeşim, ben taktiğimi değiştirmeden hücum ederim' gibi bir manteliteyle hareket ederlerse Galatasaray'ın tapılası silahları çok canlarını yakar Es-Es'li savunmacıların.
Galatasaray'a başarılar.
Bu arada, rahat uyu Alpaslan ağabey..![]()
Her hafta puan kaybetmemiz bekleniyor nedenseŞu savunma kötü savunma değildir, Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır. Sadece bir miktar topu oyuna sokma problemi vardır. Yapmayın Allah için...
Tam onu soracaktim yahu neye gore en iyiymis acaba ?
Stoperlerimizin hepsi Milli takım seviyesinde (Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Gökhan Zan). Sol bekimiz Türkiye'nin en iyisi. Sağ bekimiz bu yıl arı gibi çalışıyor, maçlarda üst düzey performans gösteriyor. Bek olarak Uğur, Alpaslan, Caner gibi isimler alternatif. Orta sahanın defansif yönünde en iyi rotasyona sahibiz (Mehmet Topal, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, hatta Linderoth). Kalecimiz gayet formda bir Leo Franco
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım yeterli açıklama olmuştur, ya da daha fazla da açabilirim sizin için![]()
Last edited by IcedEarth : 27.Eylül.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben Sabri'nin Rijkaard'ın gelişinden sonraki performansından memnunum. Rijkaard gibi üst düzey bir futbol adamı da memnun ki defansif yönü çok kuvvetli Uğur Uçar'ı oynatmıyor. Siz neden Sabri'ye bu kadar taktınız onu anlamıyorum. Tamam antipati duyuyor olabilirsiniz. Ama bu iyi oynadığı gerçeğini görmemenizi gerekirmez bence.
Bu maçta umarım G.Saray'a hakem yardım etmez. İçimden bir ses böyle diyor da...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Her maç çok yardımları dokunuyor ya Murat abi, belki bu maçdada bir iki pozisyonda yardım eder![]()
Last edited by Clayman : 27.Eylül.2009 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hakemler G.Saray'ın yanında demedim ama bu hakemin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden demiştim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Her maç kalesinde 4-5 tane net pozisyon gören Galatasaray'ın defansı mı en iyi?komik olmayın arkadaşlar Galatasaray'ın defans hattı hem Fenrbahce'den hem de Beşiktaş'tan daha kötüdür ama hücum hattı çok etkili olduğu için defansın zaafları henüz tam olarak görülememiştir.
Yorumlara bakınca , daha cok seviyorum Galatasaraylı olmayı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir