Quote Originally Posted by medievil View Post
Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki bu kampanyayı Türkiye'de FM oynayan herkes biliyor. Olurda bu kampanya başarısız olursa sizde bunu örnek gösterirseniz onuda o zaman konuşuruz. Şuan yeri değil.

Bu kampanyayıda kendi egolarınıza alet ettiniz ya bendende size elma şekeri...

Bayram geçti ya neyse.
Ben bu kampanyayı sindiremediğimi söylemiştim. Ben bu konuya her mesaj yazdığımda bunu yazmak zorunda kalıyorum çünkü burada öyle bir imaj verildi ki bütün yöneticiler bu kampanyaya destek çıkıyor, destek vermeyeni eleştireni de tukaka ediyor gibilerinden...

perpetua ve ego birbirinden uzak kavramlar bence. Konu niye kişiselleşiyor ben onu anlamadım.

"SIgames'i haksız bulanlar ayrıdır, bu kampanyayı savunanlar ayrıdır" diye birşey yok. Böyle gruplaşmayın yani sonuçta hepimiz bu oyunu zevk için oynuyoruz. Olayı kişiselleştirerek sanal sanal ortamın gerilmesine ne gerek var ki.

Egemen sana da katılıyorum ayrıca. Korsan kullananları tamamen hain ilan edenlerin kaç tanesi orjinal xp veya vista vs. kullanıyordur? Ama sonuçta bizim konumuz bu değil. Orjinal fm alalım, aldıralım. Türkçe de olsun oyunda. SIgames bize böyle şartlı muamele yaparak yanlış yapıyor bana kalırsa. Ama bu kadar yaklaşmışken SIgames'e de gider koyamayız. sonuçta haklı bir sebep sunuyorlar kendilerince.

Biraz daha anlayışlı olalım. Böyle bir konu yüzünden daha da gerilmeyelim.