Quote Originally Posted by perpetua View Post
Bu anketin bana tek bir yarari var. Ileride Turkce neden yok diye soylenen kisilere kacirilmis firsat olarak ornek olarak gostermek.

Yaklasik 4 yildir (daha oncesine de dayanir eminim ki ancak ben son 4 yildir takip ediyorum) FM ile ilgilenen hemen hemen her yerde FM'de Turkce'nin neden olmadigi tartisilir. Herkez ortaya bir neden atar, kimse tatmin olmaz ve tartisma devam eder.

Elime tartismayi tamamen sona erdirecek bir firsat gecmis. 10 bin imza toplanirsa da tartisma sona erecek, 10 bin imza toplanmazsa da. Her iki turlu sonuc da benim icin tatmin edicidir. Zira bu kampanyanin bana yarari kanit ortaya koymaktan farkli degildir.

Turkce'nin eklenmesinin kosullari bellidir. Bu kosullari degistirmek isteyenler varsayimlarla konusmaya ve bir yere varmamaya devam edebilirler. Gercek olan ise ortaya konulan sartlarin ne olcude yerine getirildigidir.

Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki bu kampanyayı Türkiye'de FM oynayan herkes biliyor. Olurda bu kampanya başarısız olursa sizde bunu örnek gösterirseniz onuda o zaman konuşuruz. Şuan yeri değil.

Bu kampanyayıda kendi egolarınıza alet ettiniz ya bendende size elma şekeri...

Bayram geçti ya neyse.