1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bakin o zaman.

Bu lafi edip, arastirmamak ne kadar dogru?
    Örneği veren ben değilim.
    Sadece verdiğin örneğin bir geçerliliği olmayabileceğini anlatmak istedim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Örneği veren ben değilim.
    Sadece verdiğin örneğin bir geçerliliği olmayabileceğini anlatmak istedim.
    Guney Afrika'yi siz sordunuz. Ben cevapladim.

Simdi de Guney Afrika'daki bu fiyatin Turkiye sartlarinda daha farkli olabilecegini siz ortaya attiniz. Bunun cevabini da arastirip bulun. Bulmak hic de zor degil.

Simdi de Guney Afrika'daki bu fiyatin Turkiye sartlarinda daha farkli olabilecegini siz ortaya attiniz. Bunun cevabini da arastirip bulun. Bulmak hic de zor degil.
    Güney Afrika fiyatı:
    http://www.take2.co.za/games-footbal...c-5029602.html

368.00 ZAR

=

74.0866 TRY

South Africa Rand Turkey Lira 1 ZAR = 0.201322 TRY 1 TRY = 4.96716 ZAR

afrika parasının kaç tl ye tekabül ettiğini yazmışsın bende tl ile kıyaslamak doğru değil dedim.
    Ülkenin ekonomisi içerisinde oyun için belirlenmiş paranın ne kadar değerli olduğunu ortaya koymak lazım.
    Tıpki sizin dediğiniz yada sı games'in bize avrupadaki fiyatı dayatması ama ülkemiz ekonomisi içerisinde bu paranın oldukça yüksek kalması gibi.
    Belki de afrikadaki belirlenen ücret ülke ekonomisi içerisinde çerez parası kalıyor?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    afrika parasının kaç tl ye tekabül ettiğini yazmışsın bende tl ile kıyaslamak doğru değil dedim.
    Ülkenin ekonomisi içerisinde oyun için belirlenmiş paranın ne kadar değerli olduğunu ortaya koymak lazım.
    Tıpki sizin dediğiniz yada sı games'in bize avrupadaki fiyatı dayatması ama ülkemiz ekonomisi içerisinde bu paranın oldukça yüksek kalması gibi.
    Belki de afrikadaki belirlenen ücret ülke ekonomisi içerisinde çerez parası kalıyor?
    Nereden baslayayim bilemiyorum.

En iyisi sizin arayip bulmayacaginizi kabul edeyim.

IMF veya Dunya Bankasi verilerine gore Gunay Afrika'nin ekonomik durumu bizden daha zayif demem yeterli olur umuyorum.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...PP)_per_capita

Mesaj Yetkileri