Daha Dur Sen Kardeşim Gs, Lyn Kings, Exeteride Amatöre Gönderecem
Teşekkür Ederim Hocam
Bayağı Oyuncu Postaladık Abicim Şampiyon Takımdan Yabancılarım ve 4-5 Yerli Oyuncum Kaldı Hepsini ŞutladıkÇok Büyük Bir Vefa Örneği Gösterdim Onlara
Saolasın Abicim Şansımıza 4 Tane Önemli Oyuncu Açıkta Kalmış Onlarıda Ben Hızlı Davranaraktan Takıma Kattık Ama Sağlam OlduKaynaşma Hat Safhada Olacağına Eminim
Pivot Santrofor Aslında Düşünüyorum Hocam Fena Para Vermedi Yönetim Kaliteli Bir Adam Alabiliriz İnşallah
Ooooo Daha 2010u Ben Alana Kadar Canım Bayağı İlerlerim
Ama Hocam Yav Galatasaray Zaten Kardeş Takımımız Galatasarayda Sevindi Bizim AldığımızaOnlarda Ligi Aldılar Kardeş Takımına Kıyak Geçti Abicim
Bak Sırf Seni Sevdiğim İçin Yerin Ayrı Olduğu İçin Hususi Pilot Kulüp Aradım Ben Baktım Finansı Kötü Ligde Kötü Hemen Pilot Kulübü İsteği Yolladım Saolsun Menejerleriylede Çok Sıkı Fıkı Arkadaş Olduk Senin İçin Met Ettim Sürekli O da Bana Dua Etti
Yönetimde Saolsun Pilot Kulüp Cevabını İDÇ Olarak Karşıma Getirdi
Son Hafta Kurtuldular Hocam Ligde Son Haftaya Girilirken Son Sıradaydılar Son Hafta Kazanarak Amatöre Gitmekten Kurtuldu
Teşekkürler Hocam Güzel Kadro Oluşturmaya Gayret Ediyorum Bakalım Sınırlarımzı Zorlayacağız Artık
Estagfurullah Kardeşim Böyle Söyleme LütfenTeşekkür Ederim Canım Kardeşim
Özgürcan Gerçekten Müthiş Bir Adam Hocam Adam Hakkını Veriyor Ama Takımdaki Herkese Çok Büyük Yardım Ediyor Tekrar Kiralamaya Çalışacağım Bakalım Özgürcan Olmasa Gelen Uzun Santraforun Faydasını GörememAlide Kiralamayı Düşündüğüm İsimlerden Bakalım
![]()

Alide Kiralamayı Düşündüğüm İsimlerden Bakalım