1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by supro View Post
    hiç bu kadar gülmemiştim neyi nereden çıkartıyorlar..ben daha önce de yazmıştım..müşteriye gitmek varken ayağına çağırıyor sigames ve neredeyse bütün modlar-adminler- sitedeki yetkililer farklı sebeplerle bu imza olayına tepki koyan herkese saldırıyorlar..gerçekten çok garip bir yer burası..bu oyun polonyada, çek cumhuriyetinde, güney afrikada çok satıyormuş da o yüzden dilleri varmış..
    Guney Afrika'da en cok konusulan dil, bildiginiz gibi Ingilizce.

merak ediyorum onlarda da sunmadan önce hadi tüm çek cumhuriyeti bize 10 bin imza getirin size çekce oyun yapalım, hadi polonyalılar bize 10 bin adam bulun polonyaca oyununuz olsun mu dediler?
    Bu resmi olarak soylendi mi bilmiyorum ancak bu ulkelerin dillerinin 10 bin satis adedinin ustune cikildiktan sonra eklendigini biliyorum. Hatta ayni zamanda 9 bin satis adedi olan bir ulkenin dilini geri cevirdiklerini de biliyorum. Kampanyasiz 9 bin tabii.

perpetua da öğretmen galiba..hem de ilkokul öğretmeni..her şeyi çözmüş çocuklara fırça atıyor..kulağımızı çekiyor..akıl fikir..
    Ilk okul degil, universite. Bakin ben halk ile iliskiler uzmani degilim. Benim rolum buraya bu bilgiyi tasimak ve verebildigim kadar bilgi vermek. Verdigim bilgileri surekli gozardi edip ayni argumanlari ayni insanlarin tekrar tekrar ortaya atmalarini ya cevapsiz birakirim ve burasi SI'a sallama alanina doner, ya da mudahale ederim insanlar bilgilenir. Tarzimin sertlesmesine neden olan mesajlari konunun basindan itibaren takip edebilirsiniz.
    Last edited by perpetua : 29.Eylül.2009 at 13:39

Mesaj Yetkileri