Guney Afrika'da en cok konusulan dil, bildiginiz gibi Ingilizce.
Bu resmi olarak soylendi mi bilmiyorum ancak bu ulkelerin dillerinin 10 bin satis adedinin ustune cikildiktan sonra eklendigini biliyorum. Hatta ayni zamanda 9 bin satis adedi olan bir ulkenin dilini geri cevirdiklerini de biliyorum. Kampanyasiz 9 bin tabii.merak ediyorum onlarda da sunmadan önce hadi tüm çek cumhuriyeti bize 10 bin imza getirin size çekce oyun yapalım, hadi polonyalılar bize 10 bin adam bulun polonyaca oyununuz olsun mu dediler?
Ilk okul degil, universite. Bakin ben halk ile iliskiler uzmani degilim. Benim rolum buraya bu bilgiyi tasimak ve verebildigim kadar bilgi vermek. Verdigim bilgileri surekli gozardi edip ayni argumanlari ayni insanlarin tekrar tekrar ortaya atmalarini ya cevapsiz birakirim ve burasi SI'a sallama alanina doner, ya da mudahale ederim insanlar bilgilenir. Tarzimin sertlesmesine neden olan mesajlari konunun basindan itibaren takip edebilirsiniz.perpetua da öğretmen galiba..hem de ilkokul öğretmeni..her şeyi çözmüş çocuklara fırça atıyor..kulağımızı çekiyor..akıl fikir..