-
Arkadaslar siteyi takip etmeme ragmen cok fazla yazmiyor daha cok okumayi tercih ediyorum.Ancak bu konuda sessiz kalmayi kabullenemedim.Kisir donguye donen korsan tartismasini bi tarafa birakarak site yonetimine bazi sorular sormak istiyorum;
1- FM 08 ve FM 2009 Turkiyede ne kadar satti?
2- SI ile iletisim halinde olmaniz Turkiye kullanicilarina simdiye kadar ne kazandirdi ? (Sizin emeklerinizin disinda SI nin turkiye icin ne yaptigini soruyorum)
3- 90 tl gibi Turkiye standartlarinin uzerinde bir ucret verilerek alinan bir oyun icin logo,yuz paketi ve dil yamalarini ayrica beklemek kullanici icin eziyet degilmi?O kadar para verip agiz tadiyla oynamak icin bir suru ayrinti ile ugrasmak hos birseymi?
4- Menajerlik oyunlarinin Ingilizce bilmeyen muptelalari sadece daha iyi bir data icin CM dururken Fm yi tercih edermi ? Belliki CM Turkiyeye deger veriyor ve bunu gosteriyor.Hem dil hemde fiyat konusunda gereken kolayligi sagliyor.Peki FM nicin atacagi en kucuk adimi bile pazarlik konusu haline getiriyor?(Not ; Bu elestirime karsin orjinal oyun icin sozumu verdim)
5- FM turkiyede satisini arttirmak icin nicin hicbir reklam yada sponsorluk anlasmasina gitmiyor.Sanal dunyadan biraz basinizi kaldirip maca gittiginizde yaninizdaki insana bir sorun; Menajerlik oyunu oynuyormusun diye?Gozlemlerime gore %70 ya habersizdir ya da duydum ama beceremem diyor.Isin asli ben becermeme ragmen yamalarla v.s. ile bunca eziyet altina girecegimi bilsem bide bilgisayardan az anlayam biriysem tovbe baslamam bu oyuna.
6- Hic bir tuketiciyi urun eline gecene kadar ki mesakat ilgilendirmez.Heleki oyun cd si gibi sadece bir sure zevk verecek bir konuda.Buna karsin burda tartisilanlar cok fazla detay icermiyormu?
7- SI nicin tum Turklere korsan kullanici muammelesi yapiyor?
8- Icinde bulundugum site yoneticilerine en icten tesekkurlerimi iletirim.Bize sagladigi yamalarla oyunu daha guzel hale getirdikleri icin.Ama en son cikardiginiz FM 09 yamasi ile hic ingilizce bilmeden oynadiginizi bir goz onune getirin.Emeginizi goz ardi etmiyorum.Fakat turkce yamalarla bir 08 bide 09 oynayin.yabanci kelimeleride hic bilmiyormus gibi kabul edin.Sadece Turkce bilen ve 90 tl veren FM hastalarinin ne demek istedigini ve o parayi verdikleri icin nasil pisman olduklarini,SI dan nefret etme sebeplerini cok daha iyi anlayacaksiniz.
Site gorevlilerine en kucuk bir elestirim yok.Elestirim Turkiye pazarini yok sayan SI ya.Beni yok sayani bende yok sayar baska kulvarlara yonelirim.Yoluma beni potansiyel olarak gorenlerle devam ederim.
Mesaj Yetkileri