Konunun Cm ve Fm karşılaştırması olduğu aşikar olmakla beraber sizce Cm neden fiyatı düşük tutuyor.Cm 03 den sonra kaç kişi Cm alıp oynadı.Son 5 yıldaki satış rakamlarından sonra pazarı tekrar ele geçirmek istemesi normal değil mi? Bir firma satışlarda düşüş yaşarsa kaybettiği müşterisini kazanmak için promosyon yapacaktır.Bu tüm iş dünyasında böyledir.Bunun içinse diğer firmaların girmek istemediği pazarlara hücum edecektir.SI ın Türkiye pazarına ilgi göstermediği belli ki Eidos ta farkında.Dediğniz gibi 200.000 korsan manager oyuncusu varsa bunun yarısını bile tekrar kendi safına orjinal oyun satarak çekmesi başarıdır.Burada ki yazı yanlış anlaşılmasın rekabet iyidir,fakat Cm nin bize verdikleri Fm 09 kadar bile değil bence.Oyunun Türkçe olması artı olmakla beraber ben oyundan zevk almayacaksam anlamı ne? İstediği kadar Türkçe olsun. Eğer oyun bana istediğim zevki ve eğlenceyi veriyorsa ben o oyunu Fransızca da oynarım,Almanca da. Yıllardır biz bu oyunu ingilizce oynamadık mı? Eğer gerçekten 10.000 orjinal satış ile SI oyuna türkçe dil desteği ekleyecekse site yönetimine buradan şükranlarımı sunarım.Bu rakam 200.000 korsan oyuncunun belirlendiği bir pazarda çok çok düşük bir rakam.! yıl boyunca tekrar tekrar oynayacağınız bir oyun için 43 TL ile 90 TL arasında bir fiyat ödemek niçin bu kadar zor geliyor.Bence fiyat ödenemeyecek bir fiyat değil ki herkes pahalı olduğundan söz ediyor.PS3 te PES 2010 ön sipariş fiyatı duyduğum kadarıyla 230 TL. Ayrıca bu oyunu korsan da alamıyorsunuz. Siz üreticiye para kazandırırsanız emin olun gelecek yıl fiyat da düşecektir.Bu yıl verilenn 10.000 orjinal sözü başarılırsa SI burada ki pazara daha fazla ilgi gösterilecektir.Yılların getirdiği kalıplaşma sonucu biz SI e birşeyler vermez isek onlar emin olun hiç bir şey yapmayacaktır.Bundan sonra burada herkes yazmaya devam eder ''SI şunu yapsın,SI bunu yapsın''.Ama sadece yazar.SI kendi bildiğini okumaya devam eder.Sizlerden ricam SI in ülke pazarı hakkındaki görüşlerini değiştirmek için bir şeyler yapmaya çalışmanız.Saygılar...