Quote Originally Posted by medievil View Post
Aydın adminin görüşlerinede tamamen katılıyorum. Özellikle left 4 dead 2 kısmına. Bende birkaç sayfa önce gran turismo 5 örneği vermiştim. Oyunu 200tl ye satsalar acımam veririm. Çünkü sonuna kadar hakediyor. Belkide fiyatın bu kadar eleştirilmesinin sebeplerinden biri oyunun hatalarından dolayı bizi tatmin etmemesidir.
Sonunda geldigimiz nokta bu ise zaten ayni seyleri farkli sekilde konusuyoruz belki de.

Benim icin FM 150 TL olsa da satin almaya deger. Sizin icin olmayabilir, saygi duyarim. Tipki ikimizin de Aral'in sattigi fiyata saygi duymamiz gerektigi gibi.

Ancak mesela benim icin gran turismo'nun hic bir surumu 10 TL bile etmez. Oynamam cunku. Bir kac defa yaristiktan sonra tozlanmaya birakirim. Zaten her gun saatlerce trafikte eziyet cekiyorum.

Bu nedenle de satin almam, korsan da kullanmam.

Insanlardan bekledigim, onlara anlatmaya calistigim, eger onlar icin FM'in fiyati pahali ise korsan kullanmamalari. Cunku ne kadar cok korsan kullanilirsa, ulkemizde yasalarin o kadar az calistigi imaji veriliyor disariya. Yasalarin az calistigi ulkelere de yabanci sirketler yatirim yapmazlar cunku haklarinin korunmayacagi bir ortama kimse girmek istemeyecektir.