Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
İmzaladım ama 90 Tl nasıl bulacağımı kara kara düşnüyorum.Ki benim gibi bir lise öğrencisiysen işin gerçekten zor Steam 60 Tl şu steamı tam olarak anlatabilecek biri varmı ?
Quote Originally Posted by ua_anil View Post
Türkçe yine çıkar ama resmi olarak değil, Turksportal tarafından ayrı bir yama olarak.
Quote Originally Posted by Aydın View Post
Türkçe yama çıkartıp çıkartmayacağımız henüz belli değil.

Ama yani SIgames'in bu kadara geldikten sonra 3'ün 5'in hesabını yapmaması gerekir.
Quote Originally Posted by ernesta View Post
arkadaşlar ben imza attım. ama bi yanlış anlama var.

ben oyunun direk Türkçe çıkacağını ve marketden aldıktan sonra kurup rahatça oynayabileceğimi sanıyordum. öyle değilmiş.

kesinlikle söylüyorum. eğer oyun Türkçe olarak çıkmazsa satın almayacağım. İngilizce yüzünden cm 03-04 oynuyorum hala. onunda her yerini ezberledim, kolay oluyo. ama bilmediğim bir dil ile yapılmış oyunu almam. bu sitede Türkçe yama çıkarsa, korsanını alıp oynarım.
Bakın bu cevapların mutlaka verilmesi gerekiyor. Steam'ın ne durumda olacağını oyun çıktıktan sonra anlayabileceğiz galiba, ama 10.000 satış rakamı olmayıp Türkçe olmazsa, TSI türkçe yamasını yapmayacak mı? Bu soruya net bir cevap alabilirmiyiz lütfen. Yoksa Türkçe yama çıkartmayın diye bir baskı mı var?
Eğer oyunu Türkçe yapmazlarsa ve yaması çıkmazsa oyun benim elimde sadece bir kerizlik abidesi olarak kalır. Ben de o oyunu FM2010 için aç kalan arkadaşa gönderirim. Bir daha da FM ile hiçbir işim olmaz. Cm2010'u beğendim ben çok büyük hatalar yok, yakında çıkaracakları patch ile hataların bir kısmı da bitecek. Bir FM olmasa da oynanabilecek düzeyde bir oyun ve gelecek seneler de daha iyi olacak. SI'nın bilmem neresinde boncuk yok ya.