-
Çok az oyun 50 TL'den fazla eder bence. Asıl önemli olan, birinin FM'ye 200 TL de olsa bu parayı verirken içinin rahat olmasıdır.
Şu korsan tartışmalarını da bırakalım, hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Acaba Photoshop'u, Office'i, Web araçlarını, müzik çalarları vs. herkes orjinal mi kullanıyor? Hiç kimsede codecler yüklü değil mi yani? Divx diye film satılıyor da benim mi haberim yok? Ortada artık tartışılacak bir konu da kalmadı ve konu herkesin birbiriyle takışmasıyla geçer oldu. Sayı 10.000'i bulmayacak gibi görünüyor. Eğer 10.000'e ulaşılmazsa, ondan sonra da herkes birbirine atacak topu. Korsan oynayan arkadaşlarla kaç kere turnuva yaptık, eğlendik. Söylediklerimize dikkat edelim bence. Kampanya sonucunun değerlendirmeye açılmaması bence daha hayırlıdır. Zaten şu anda sonuçlarını da konuşuyoruz. İki sonuç var çıkabilecek, yani sürpriz olmayacak. Her ne kadar ben sayı 10.000 olmasa da Türkçe'nin geleceğini düşünsem de dünyanın sonu değil. Sanki bu güne kadar orjinal Türkçe ile oynadık mı hiç, kaybedecek bir şey yok.
Bir de steam üzerinden alındığında, steam'e bağlı olarak oynanacak denmiş yukarıda da, bu durumda internet bağlantısı hep açık mı kalacak? Oysa ben sadece kayıt esnasında steam'e bağlanılacağını biliyordum?
Mesaj Yetkileri