-
Kampanya başladığında 10 000 imza atılırsa Türkçe oyun çıkacak dendi. Daha sonra bu yazı değiştirildi. Ancak o zamana kadar kaç kişi imza attı belli değil. Yani burda 10 000 imza atılıpta 10000 oyun satılmazsa insanlar önce kendini suçlamalı. Daha sonra imza atıpta oyunu almayanlar eleştirilmeli.
Güven meselesine gelince kusura bakmayın yanar dönerli cevaplar veren hiç bir kişiye ve kuruma güvenmem. Önce imza diyecek sonra satış diyecek. Hadi bunu dedin zaten satış rakamlarını açıklamıyorsun. Kim güvenebilir ki bunlara.
Anlaşılmayan bir durum var. Müşteri olmazsa ne SI olur nede bu site. Madem Türkiyedeki korsandan bu kadar şikayetçiler Türkiyede oyun satmasınlar. Yada TR ligini oyundan çıkartsınlar. Kaybeden bizmi olucaz. Güldürmeyin beni. Korsan böyle engellenmez. Kaç hafta oldu hala 10000'e ulaşılamadı. Sı demiş ya 200000 kişi oynuyor diye. Nerde bu 200000 kişi. Ben bu rakamın doğruluğundan bile şüphe ederken bunlara nasıl güvenirim. Herkes işine geldiği gibi cevap veriyor. Bazen sayfalarca alıntı yapan kişiler ortadan kayboluveriyor. Verilecek cevapları çok çünkü. Yine bazıları var ki Türkiyede bir ekmeğin fiyatını bilmeden burda paran yoksa oyun oynama tarzında yazılar yazıyor. Onlara diyecek sözüm zaten yok.
Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 10bin imza bile o kadar reklama rağmen zar zor toplanıyorsa 10bin oyun satılmaz. 8 ay sonra falan belki bir yama çıkar(o da zor) onunla oynarız. Ne zaman FM Türkçe çıkar işte o zaman en çok satan listelerinde bir numara olur.
Mesaj Yetkileri