Originally Posted by
perpetua
Onemli olan benim bu durumu nasil degerlendirecegim degil, Turkce'nin eklenmesine karar verecek kisilerin nasil degerlendirecegi.
Bu oyunda Turkce yok, anlamiyorum ve bu nedenle de oynamayacagim denilse (ki 200 bin rakami bunun denilmedigini gosteriyor), yerden goge kadar haklari var. O zaman ona gore strateji secilir, ona gore oyunun Turkce olmasi saglanir. Ancak bu denilmiyor. Korsan kullanilmasin dememin arkasinda da bu var. Yani satin alamayan, ancak korsan kullanmayanin da destegi olacaktir bu kampanyaya.
Turkce olmadigi icin oyunu oynayamayan kisi (veya Turkce olmadigi icin zevk alamayan kisi) oyunu neden korsan olarak edinip, bilgisayarina kuruyor ve oynuyor? SI'in belirledigi strateji de bunun cevabinda sakli.
Fiyati yuzunden denilecek. Bunu kabul ediyorum ancak 45 TL veya 60 TL verecek 10 bin kisinin cikmayacagina inanmiyorum. Vermek istemeyen kisilerin ise cok oldugundan adim gibi eminim.
Turkce ciktiktan sonra alanlarin cikacagindan suphem yok. Belki de simdiden katilsalar zaten 10 bin devirilmis olur. Onlarin tercihine de saygi gostermek lazim.