Quote Originally Posted by mkkadi View Post
En üst kesimdeki %40lar orijinal alsa yetecek gibi. 200000 kişiden kaçı bu %lerin neresindedir bilemem ama oyunu alabilecek seviyededirler. Hep çevremden örnek veriyorum ama oyunu korsan olarak oynayan bu arkadaşların hepsi yılda kaç defa ayakkabı elbise alabilen, her mevsim için değeri en az 100TL olan ayakkabılarla gezen insanlardır. İTÜde okuyorum özel falanda değil. Ama bak herkes marka giyer. AMA YILDA BİR OYUN İÇİN 90TL çok geliyor. O da ihtiyaç bu da ihtiyaç sonuçta.
Arkadaşıma aynen katılıyorum. Sorun da burada zaten.
Benim de çevremde bu oyunu oynayan insanların hepsi oyuna orjinal olarak 90 tl ya da steam üzerinden 60 tl verebilecek insanlar.
Fm'yi geçtim adam sabaha kadar cm oynuyor ama 25 tl verip oyunu kutulu almıyor 5 tl ye korsan olarak satın alıyor. Niye biliyormusunuz itliğinden, alamamazlıktan değil. üstelik oyunun kutusunda kitapçık defter kalem poster bir sürü ıvır zıvır varken.

Sonra biz bunları görünce sinirlenip birşeyler yazıyoruz ve gerçekten 90 tl para vermesi zor olan insan da üstüne alıyor, ama söz söylenen adam tam tersi pişkinlik yapıyor ve üste çıkıyor.