Quote Originally Posted by Togiii View Post
Sen bir oyunu ihtiyaç olarak mı görüyorsun mkkadi ?. Bu ülkede kurumuş ekmeğe muhtaç olan insanlar var sen nasol örnek veriyorsun.Bende ayakkabı,elbise almasını biliyorum ama çıplak dolaşcak halim yok değilmi.İyide olsa kötüde olsa elbise alınmak zorunda.Ama oyun zevk işi.Bende bu oyunu orjinal almak isterim ama fiyatı pahalı geliyor yani bunun daha açıklanması yok.Evet parası olanda alır paşalar gibi oynar bunada kimsenin bişi demeye hakkı yok ama burda oyun pahalı diyince ''o zaman almassınız olur biter'' deniliyor varmı böyle bişi ya.Biz öğrenciyiz.Hiç mi oyun oynamayalım.Bi oyuna 90 lira verecek olsak gider alırız zaten.Korsan oynuyoruz diye korsanı mı savunuyor oluyoruz.Hayır.Bilakis korsan oynuyorum diyede sevindiğim,artislendiğim bişi yok.Yani korsan oynayan adam çok isteyerek korsan oynamıyor zaten.Ama oynuyor ise ahlaksız oluyor,suçlu oluyor,şerefsiz oluyor uzuyor gidiyor yani.
Ben de öğrenciyim. Üstelik çalışmıyorum babamda çok zengin birşey değil. Bak ben ne diyorum. 15Tlyede elbise var 100TLye de var. Aynı şekilde ayakkabı. 15TLye ihtiyacını giderirsin ama paran varsa 100TLye zevkine göre alırsın marka alırsın. Evet oyun bir zevktir doğru söylemişsin ama elbiseye, ayakkabıya (bunları da örnek olsun diye verdim) sırf zevk olsun diye 100lerce lira para veren adam orijinal oyunu alabilir. Zaten ihtiyaçtan sadece 1 ayakkabı ile gezen adama ben bişey demedim. Etradımdakilerin parası var ama oyunu almıyorlar. Sen öğrenciysen nikeler,adidaslar kullanıyor, lacos,levislar giyiyorsan bu oyunu da alabilrsin demek istiyorum. Bu kadar basit.

NOT:Yazdıklarım reklama giriyor ise orası silinebilir.