Sayfa 12 / 22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başımıza taş yağacak
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by yunusgs View Post

Başımıza taş yağacak
    Sana katılıyorum demekten başka bişey diyemiyorumOrkun'u Barca napcak ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sercan baros keita ve tevez in ss leri verir misiniz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Arkadaşlar GS yine oyunun Türkiye'deki en iyi takımı bundan da gayet mutlu olduğumu belirteyim.Rakip Trabzonspor 31.dakikada bel kemiği Servet kırmızı gördü ama acayip ezici oynayıp 2-0 kazandık.Avrupa'yı da sormayın gitsin deplasmanda K.İrlandanın bi takıma deplasmanda 6 attım.Daha da devam ediyorum.Yani kısacası sadece doğru taktik takımı uçurur bu oyunda eminim.Önerim ise şimdilik oyunun kendi taktiğini kullanmanız.Alışana kadar ya da Türkçe yama çıkana kadar bu taktikleri kullanmanızı tavsiye ederim
    Fenerbahçe ve Galatasaray reputationları aynı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    açıklaman için öncelikle teşekkür ederim ömer abi.

gelelim benim neden böyle gördüğüme:

benim aklıma "bitiricilik" dendiği zaman isabetli vuran, vurduklarını gole çevirebilme olasılığı yüksek olan, soğukkanlı ve yetenekli futbolcular geliyor. bu yüzden sadece bitiricilik kısmına bakıp değerlendirme yaptım. "ilk temas" ve "soğukkanlılık" kısmına bakmamıştım.

öyle değerlendirme yapıp aradaki farkı görünce de merak edip bir sorayım dedim. bilgilendirmen için yine teşekkür ederim.

Guiza'nın bitiricilik becerisi düşük bir oyuncu olarak görmemin nedeni ise: girdiği pozisyonları fazla değerlendirememesi. yani karşı karşıya olsun, defansın arkasına sızması olsun, soğukkalılığı, panik yapmaması olsun. tabii şans faktörü de bunda mevcut ancak o da bi yere kadar...
    Çağrı atladığın bir yer var.Güiza doğru yerlere vuruş yapıyor.Top ekniği zayıf olduğu için taç isabetli vuramıyor, teknik vuramadığı için 3-4 metre dışarı açılıyor.Müsait pozisyon kaçıyor ama vurduğu yerler hep doğru yerler.

En basiti büyük maçlarda yüksek konsantre ile attığı goller.Top tekniği bir oyuncuya düzgün vuruş şansı tanır, kaleciler tek hamleli oyunculardır.Bir hamle şansınız var, teknik olmayan oyuncu belli eder.Teknik oyuncu sert vurur, köşeye atmazsanız yüksek refleksli kaleciler kurtarabilir ama düşük refleksi kaleci görmez gol olur.Baros çok kaçırıyor ama çok da düzgün vuruyor, Türkiye'de kaleci yetişmiyor.Baros son vuruşlarda vasat altı vasat da değil, 14 gayet iyi bir rakam, bir çok gol kralı bile 14-15 alıyor finishing.

Tekniği kötü oyuncu topu düzeltmez, vuruş yönü vereyim-düzelteyim derken topa hakim olamaz, oldukça vasat vurur ya da pozisyon açısı bozulur.Güiza tek vuruş yaparsa ayağına dolamadan doğru yere vurduğu için ayağı da oturursa gol açısını yakalayabiliyor.

Çok gol atmak 18 aldırmaz, bir çok kişinin savunduğu ben forvetin pzoisyona girenin severim de bundan ibaret.Doğru yere koşu yapıp, doğru yere vurabilecek zekaya sahipseniz forvetsiniz.İkisinin birleşimi ile yıldız oyuncu, fizik de olursa world class oluyorsunuz.Güiza iyi oyuncu ama poacher.Girip çıkar, tek hamle bulduğunda topa vurur, top süremez.Sürmeye kalkarsa gidemez, pozisyon açısını teknik olmadığından daha da kötü yapar.Sol ayağı da yok ki pres geldiğinde terse çekip vurabilsin, daha da kolay marke ediliyor o yüzden.

Sakin, fazla açmadan, hızlı ve düz vuruyor Baros, kaleci pozisyon alamadan kalesinde görüyor.Baros da Güiza da kaliteli oyuncular, stillerine göre kullanılmalılar.Yoksa asla milli takıma çağrılmazlardı, Çekler ve İspanyollar kolay lokma değiller.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşla açtım ilk oyunumu ve oldukça gerçekçi yapmışlar. Altyapı ile olan hazırlık maçım 0-0 bitti.
    Ayrıca oyun birçok anlamda geliştirilmiş, birçok görmek istediğim özellik var oyunda. Ben çok beğendim.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çağrı atladığın bir yer var.Güiza doğru yerlere vuruş yapıyor.Top ekniği zayıf olduğu için taç isabetli vuramıyor, teknik vuramadığı için 3-4 metre dışarı açılıyor.Müsait pozisyon kaçıyor ama vurduğu yerler hep doğru yerler.

En basiti büyük maçlarda yüksek konsantre ile attığı goller.Top tekniği bir oyuncuya düzgün vuruş şansı tanır, kaleciler tek hamleli oyunculardır.Bir hamle şansınız var, teknik olmayan oyuncu belli eder.Teknik oyuncu sert vurur, köşeye atmazsanız yüksek refleksli kaleciler kurtarabilir ama düşük refleksi kaleci görmez gol olur.Baros çok kaçırıyor ama çok da düzgün vuruyor, Türkiye'de kaleci yetişmiyor.Baros son vuruşlarda vasat altı vasat da değil, 14 gayet iyi bir rakam, bir çok gol kralı bile 14-15 alıyor finishing.

Tekniği kötü oyuncu topu düzeltmez, vuruş yönü vereyim-düzelteyim derken topa hakim olamaz, oldukça vasat vurur ya da pozisyon açısı bozulur.Güiza tek vuruş yaparsa ayağına dolamadan doğru yere vurduğu için ayağı da oturursa gol açısını yakalayabiliyor.

Çok gol atmak 18 aldırmaz, bir çok kişinin savunduğu ben forvetin pzoisyona girenin severim de bundan ibaret.Doğru yere koşu yapıp, doğru yere vurabilecek zekaya sahipseniz forvetsiniz.İkisinin birleşimi ile yıldız oyuncu, fizik de olursa world class oluyorsunuz.Güiza iyi oyuncu ama poacher.Girip çıkar, tek hamle bulduğunda topa vurur, top süremez.Sürmeye kalkarsa gidemez, pozisyon açısını teknik olmadığından daha da kötü yapar.Sol ayağı da yok ki pres geldiğinde terse çekip vurabilsin, daha da kolay marke ediliyor o yüzden.

Sakin, fazla açmadan, hızlı ve düz vuruyor Baros, kaleci pozisyon alamadan kalesinde görüyor.Baros da Güiza da kaliteli oyuncular, stillerine göre kullanılmalılar.Yoksa asla milli takıma çağrılmazlardı, Çekler ve İspanyollar kolay lokma değiller.
    doğru söylüyosun Cengiz. bende de Ömer abi dedikten sonra düştü zaten.

saol detaylı bilgi verdiğin için.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

demoyu oynayanlar...

mesela basın toplantısı hakkında bilgiler verin..Yenilikler gelmiş mi yoksa hep aynı sıkıcı toplantılar mı ?

Antrenmanlarda yenilk varmı ?

Asistanın rolü ne derece değişmiş , yada aynımı ?

Doyurun bizi bilgiye abi

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Türkiye Ligi'ndeki kalecileri neden bu kadar abartmışlar...Oyunda Hasagiç'İ Manchester City transfer etti...Serkan Kırıntılı'yı falan büyük kulüpler izliyor...Diğerlerini saymama gerek yok zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

CM nin aksine oyun anlaşılabilirliği en üst seviyede. Tam maç izleyerek sahada istediğim oyunu elde edebiliyorum. Bir çok kolaylık sunulmuş, en sevdiğim ise; hangi mevkinin hangi oyuncu özelliğine ihtiyaç duyduğunu göstermesi.

Skin ve tuş yerleri bi hayli güzel olmuş umarım bundan sonra değişiklik yapmazlar. Bu arada beyaz Skin ile oynamamanızı tavsiye ederim, büyük ölçüde baş ağrısı yapıyor.

Nesil
    2006

Oyunu ilk kez büyük bir çapda değiştirmişler. Tasarımda yenilenme ve ekran görüntüleri çok güzel. Arayüz çok hızlı. Bu memnun edici bir durum. Bu arada oyunda dikkatimi çekti belki demoda yoktur, oyunda Dünya Sıralaması ve UEFA Katsayı sıralamasını bulamadım. Bu arada sanki bu oyuna bir Türkçe dil güzel gidermiş gibi düşünüyorum. Özellike bugün Türk Dili Dersinde Dillerin geçmişlerini dinlerken Türkçe'nin tarihi bir dil olduğunu az çok öğrendim. Bu oyuna yakışır.

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Beşiktaşla açtım ilk oyunumu ve oldukça gerçekçi yapmışlar. Altyapı ile olan hazırlık maçım 0-0 bitti.
    Ayrıca oyun birçok anlamda geliştirilmiş, birçok görmek istediğim özellik var oyunda. Ben çok beğendim.
    Benim de Beşiktaş U20 maçım 0-0 bitti hehe

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bu profille kadroya girmesi mümkün değil ki

Girse bile 6-7 golü geçmesi mümkün değil.
    Bence yine de oynatin. Sasirtabilir sizi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Eklemeye devam
    Baros'un süper oynayışı ve bunun gol ortalamasınada yansıması bir artı
    Lincoln'ü Milan'a 8.5'a satıp süper gelir elde etmem artı
    Van der Vaart,Milito,Akinfeev,Sakho,Pandev,Srna,Farfan,A.S anchez,Obasi,Vela,Bale......gibi sayısız ismin GS'ye gelmek istemesi GS'nin popülaritesinin arttığını gösterir.Bu da artı
    Bunu takim popularitesinin artisi ile degil, hem takimlarin odeyebildigi maaslarda degisiklik, hem de ligin taninirliginin artisi ile yaptik.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Valla gs ile sadece hazirlik maclari yaptim. Bekledigimden iyi. 6 macta 30 gol atip 3 gol yedim. Kaiserslautern e 6 tane attim. 4-1-1-3-1 taktigi ile oynuyorum. Gercek maclar baslayinca sonuclari yazarim.

Bu arada Gsli Aydinin asil mevkisi oyunda AML olarak geciyor. AMR soluk yesil. Normalde AMR olmasi gerekmiyor mu:S Ben mi yanlis biliyorum yoksa
    Acikcasi Aydin'in soldan iceriye kat edisleri bence, sagdan cizgiden inislerinden daha etkili. Bu nedenle de AML naturel. Ancak AMR'de yuksek duzeyde ve verimliligi pek dusmeden sag kanatta da oynayabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    +1

Bu arada Tolunay Kafkasın defans ve hucum gibi özelliklerini çok düşük buldum sonuçta eleştirilsede zaman zaman başarılı bir hoca en azından iyi bir defans yaptırıyor takıma 13-15 falan olması gerekirdi o değerin ayrıca hucumda 11-12 olabilirdi
    Teknik ekipler icin bu degerler, antrenmanda oyuncu ozelliklerini ne olcude degistirdigini belirler. Ancak tabii yardimci antrenor veya antrenor gorevleri aldiginda.

Yanilmiyorsam hatta bu degerler veritabaninda bos birakilmis durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende vanilyalıyı yükleyip tr quicki ekleme yapıp oynayacağım birazdan. Bi aksilik olmazsa SS yağmuru yapıcam size

Demo Türkçe olarak çıksaydı eminim oyunun satışlarında patlama olurdu

19. Default

Bende Beşiktaş 20 Yaş Altını 2-0 Yendim Goller Holoskonun Süper Kafası ve Sivok'un Kornerden Kafası. Kornerler Yine 2009 Gibi Çok Etkili Arkadaşlar Korner Efsanecilerine Duyurulur

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Sercan'ın özelliklerini bu kadar düşük gösterten Bursaspor araştırmacısını kınıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya giriş ekranı tema felan harika, Ömer abi SI ya söyle helal olsun onlara selam söyle süper iş yapmışlar menajer ekleme taktik yaratma tema herşey göze hoş geliyor. Valla yıllar sonra beklenen değişiklikleri yapmışlar. Ben beyaz temayıda çok sevdim. Süper. Menülerin felan yerlerinin değişmesi iyi olmuş. Biraz değişiklik iyi gelecek. SS ler de gelecek

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Sercan'ın özelliklerini bu kadar düşük gösterten Bursaspor araştırmacısını kınıyorum
    Ben de hangi ozelliklerin dusuk oldugunu dusundugunuzu arastirma bolumune yazmayi degil de burada yazmayi tercih ettiginiz icin sizi kiniyorum.

Kinama yetmiyor maalesef, evet arastirma ekibinin icinde cok ciddi yetenekleri olan arkadaslar var ancak henuz forum'da bu tip elestirileri yazan kisilerin akillarini okuyacak bir arastirmaci bulamadik. Bu nedenle sizden dusuk buldugunuz ozellikleri, neden dusuk buldugunuzu da belirterek biraz daha acik bir sekilde yazmanizi rica ediyoruz.

Tabii arastirma bolumunde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nobre yıllık 2.200.000 € maaş alıyor maaşlarda hata mı var? Nobre'nin o kadar yüksek aldığını hiç sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

evet nobre yıllık 2.2 alıyor.yanlışlık yok...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Nobre yıllık 2.200.000 € maaş alıyor maaşlarda hata mı var? Nobre'nin o kadar yüksek aldığını hiç sanmıyorum.

http://www.haber7.com/haber/20090602...-imza-atti.php

Nobre'ye Besiktas her yil pesin para odemesi de yapiyor. Bu nedenle biraz yuksek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özür dilerim bilmiyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    demoyu oynayanlar...

mesela basın toplantısı hakkında bilgiler verin..Yenilikler gelmiş mi yoksa hep aynı sıkıcı toplantılar mı ?

Antrenmanlarda yenilk varmı ?

Asistanın rolü ne derece değişmiş , yada aynımı ?

Doyurun bizi bilgiye abi
    ........................

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok kardeşim yenilik.. Aynen devam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene demodaki hataları incelemeyi bıraktım demoyu kullanmayacağım.Hatalar var bayağı bir bulunan ama düzeltilir.Önemli olan bulunması zaten.

Kurcalamak yerine bu sene fikirlerine güvendiğim yerli ve yabancı arkadaşlarıma fikirlerini sordum.Genel görüş olarak hepsi aynı fikirdeydiler.

Bu sene FM daha fazla oyunlaşmış, gerçekçilikten oyuna doğru kaymış. Belirli bir sistematikten sonra çok rahat galibiyetler alıp eğlencenin tadını çıkarıyormuşsunuz. Ne kadar yeni eklentilerin güzelliği olursa olsun daha çok basitlik ön planda imiş.

Bu açıkçası simülasyon olmaya çalışan bir oyun olarak bana kötü geldi.

Fakat temel kurmak da zaman alır belki önceden bu tür taktiksel temelleri atıp sonrasında oyunu zorlaştıracaklardır bilinmez.

Oyuncu hareketleri olarak ise güzelmiş. Bu bağlamda umarım dedikleri kadar olmazda oyun çıktığında, sürekli 4 5 atıyorum diye 1 günde kenara koyacağım bir oyun haline gelmez.

Bakalım aslı çıkınca belki surprizleride içinde barındırır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

20. dakika paf takıma 3 tane attım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    edit: 4 oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    derken ilk yarı 5-0 bitti
    Last edited by SAİT71 : 16.Ekim.2009 at 04:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 12 / 22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri