sercan baros keita ve tevez in ss leri verir misiniz
Çağrı atladığın bir yer var.Güiza doğru yerlere vuruş yapıyor.Top ekniği zayıf olduğu için taç isabetli vuramıyor, teknik vuramadığı için 3-4 metre dışarı açılıyor.Müsait pozisyon kaçıyor ama vurduğu yerler hep doğru yerler.
En basiti büyük maçlarda yüksek konsantre ile attığı goller.Top tekniği bir oyuncuya düzgün vuruş şansı tanır, kaleciler tek hamleli oyunculardır.Bir hamle şansınız var, teknik olmayan oyuncu belli eder.Teknik oyuncu sert vurur, köşeye atmazsanız yüksek refleksli kaleciler kurtarabilir ama düşük refleksi kaleci görmez gol olur.Baros çok kaçırıyor ama çok da düzgün vuruyor, Türkiye'de kaleci yetişmiyor.Baros son vuruşlarda vasat altı vasat da değil, 14 gayet iyi bir rakam, bir çok gol kralı bile 14-15 alıyor finishing.
Tekniği kötü oyuncu topu düzeltmez, vuruş yönü vereyim-düzelteyim derken topa hakim olamaz, oldukça vasat vurur ya da pozisyon açısı bozulur.Güiza tek vuruş yaparsa ayağına dolamadan doğru yere vurduğu için ayağı da oturursa gol açısını yakalayabiliyor.
Çok gol atmak 18 aldırmaz, bir çok kişinin savunduğu ben forvetin pzoisyona girenin severim de bundan ibaret.Doğru yere koşu yapıp, doğru yere vurabilecek zekaya sahipseniz forvetsiniz.İkisinin birleşimi ile yıldız oyuncu, fizik de olursa world class oluyorsunuz.Güiza iyi oyuncu ama poacher.Girip çıkar, tek hamle bulduğunda topa vurur, top süremez.Sürmeye kalkarsa gidemez, pozisyon açısını teknik olmadığından daha da kötü yapar.Sol ayağı da yok ki pres geldiğinde terse çekip vurabilsin, daha da kolay marke ediliyor o yüzden.
Sakin, fazla açmadan, hızlı ve düz vuruyor Baros, kaleci pozisyon alamadan kalesinde görüyor.Baros da Güiza da kaliteli oyuncular, stillerine göre kullanılmalılar.Yoksa asla milli takıma çağrılmazlardı, Çekler ve İspanyollar kolay lokma değiller.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beşiktaşla açtım ilk oyunumu ve oldukça gerçekçi yapmışlar. Altyapı ile olan hazırlık maçım 0-0 bitti.
Ayrıca oyun birçok anlamda geliştirilmiş, birçok görmek istediğim özellik var oyunda. Ben çok beğendim.
demoyu oynayanlar...
mesela basın toplantısı hakkında bilgiler verin..Yenilikler gelmiş mi yoksa hep aynı sıkıcı toplantılar mı ?
Antrenmanlarda yenilk varmı ?
Asistanın rolü ne derece değişmiş , yada aynımı ?
Doyurun bizi bilgiye abi![]()
Türkiye Ligi'ndeki kalecileri neden bu kadar abartmışlar...Oyunda Hasagiç'İ Manchester City transfer etti...Serkan Kırıntılı'yı falan büyük kulüpler izliyor...Diğerlerini saymama gerek yok zaten![]()
CM nin aksine oyun anlaşılabilirliği en üst seviyede. Tam maç izleyerek sahada istediğim oyunu elde edebiliyorum. Bir çok kolaylık sunulmuş, en sevdiğim ise; hangi mevkinin hangi oyuncu özelliğine ihtiyaç duyduğunu göstermesi.
Skin ve tuş yerleri bi hayli güzel olmuş umarım bundan sonra değişiklik yapmazlar. Bu arada beyaz Skin ile oynamamanızı tavsiye ederim, büyük ölçüde baş ağrısı yapıyor.
Oyunu ilk kez büyük bir çapda değiştirmişler. Tasarımda yenilenme ve ekran görüntüleri çok güzel. Arayüz çok hızlı. Bu memnun edici bir durum. Bu arada oyunda dikkatimi çekti belki demoda yoktur, oyunda Dünya Sıralaması ve UEFA Katsayı sıralamasını bulamadım. Bu arada sanki bu oyuna bir Türkçe dil güzel gidermiş gibi düşünüyorum.Özellike bugün Türk Dili Dersinde Dillerin geçmişlerini dinlerken Türkçe'nin tarihi bir dil olduğunu az çok öğrendim. Bu oyuna yakışır.
![]()
Bende vanilyalıyı yükleyip tr quicki ekleme yapıp oynayacağım birazdan. Bi aksilik olmazsa SS yağmuru yapıcam size![]()
Demo Türkçe olarak çıksaydı eminim oyunun satışlarında patlama olurdu![]()
Bende Beşiktaş 20 Yaş Altını 2-0 YendimGoller Holoskonun Süper Kafası ve Sivok'un Kornerden Kafası. Kornerler Yine 2009 Gibi Çok Etkili Arkadaşlar Korner Efsanecilerine Duyurulur
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sercan'ın özelliklerini bu kadar düşük gösterten Bursaspor araştırmacısını kınıyorum
Ya giriş ekranı tema felan harika, Ömer abi SI ya söyle helal olsun onlara selam söyle süper iş yapmışlar menajer ekleme taktik yaratma tema herşey göze hoş geliyor. Valla yıllar sonra beklenen değişiklikleri yapmışlar. Ben beyaz temayıda çok sevdim. Süper. Menülerin felan yerlerinin değişmesi iyi olmuş. Biraz değişiklik iyi gelecek. SS ler de gelecek
Ben de hangi ozelliklerin dusuk oldugunu dusundugunuzu arastirma bolumune yazmayi degil de burada yazmayi tercih ettiginiz icin sizi kiniyorum.
Kinama yetmiyor maalesef, evet arastirma ekibinin icinde cok ciddi yetenekleri olan arkadaslar var ancak henuz forum'da bu tip elestirileri yazan kisilerin akillarini okuyacak bir arastirmaci bulamadik. Bu nedenle sizden dusuk buldugunuz ozellikleri, neden dusuk buldugunuzu da belirterek biraz daha acik bir sekilde yazmanizi rica ediyoruz.
Tabii arastirma bolumunde.
Nobre yıllık 2.200.000 € maaş alıyor maaşlarda hata mı var? Nobre'nin o kadar yüksek aldığını hiç sanmıyorum.
![]()
evet nobre yıllık 2.2 alıyor.yanlışlık yok...
http://www.haber7.com/haber/20090602...-imza-atti.php
Nobre'ye Besiktas her yil pesin para odemesi de yapiyor. Bu nedenle biraz yuksek.
Özür dilerim bilmiyordum.![]()
Yok kardeşim yenilik.. Aynen devam
![]()
Bu sene demodaki hataları incelemeyi bıraktım demoyu kullanmayacağım.Hatalar var bayağı bir bulunan ama düzeltilir.Önemli olan bulunması zaten.
Kurcalamak yerine bu sene fikirlerine güvendiğim yerli ve yabancı arkadaşlarıma fikirlerini sordum.Genel görüş olarak hepsi aynı fikirdeydiler.
Bu sene FM daha fazla oyunlaşmış, gerçekçilikten oyuna doğru kaymış. Belirli bir sistematikten sonra çok rahat galibiyetler alıp eğlencenin tadını çıkarıyormuşsunuz. Ne kadar yeni eklentilerin güzelliği olursa olsun daha çok basitlik ön planda imiş.
Bu açıkçası simülasyon olmaya çalışan bir oyun olarak bana kötü geldi.
Fakat temel kurmak da zaman alır belki önceden bu tür taktiksel temelleri atıp sonrasında oyunu zorlaştıracaklardır bilinmez.
Oyuncu hareketleri olarak ise güzelmiş. Bu bağlamda umarım dedikleri kadar olmazda oyun çıktığında, sürekli 4 5 atıyorum diye 1 günde kenara koyacağım bir oyun haline gelmez.
Bakalım aslı çıkınca belki surprizleride içinde barındırır.
20. dakika paf takıma 3 tane attım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: 4 oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
derken ilk yarı 5-0 bitti![]()
Last edited by SAİT71 : 16.Ekim.2009 at 04:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)