1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yok

Hybrid View

Amacımız Siyaset Değil Sadece Türk Birlikteğini Anlatmak İstedim Bunun Tartışma Yaratacak Bir Etkisi Olacağını Sanmıyorum. Saygı ve Bilincimizi Bilerek Bişeyler Paylaşmak İstedim Sadece.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konununun Yerini Paylaşmak İstediklerim Bölüme Açtımki İçimden Gelen Duygularımı Aktardım Yanlış Yere Açtıysamda Artık Kusura Bakmayın Ama Tartışma Gerektirmeyecen Bir Mevzudur
    Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Ekim.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Amacımız Siyaset Değil Sadece Türk Birlikteğini Anlatmak İstedim Bunun Tartışma Yaratacak Bir Etkisi Olacağını Sanmıyorum. Saygı ve Bilincimizi Bilerek Bişeyler Paylaşmak İstedim Sadece.

Türk birlikteliğini anlatmak istemişsin ama "Türk Olmaktan Utanma Bırakınız Onlar Sizin Karşınızda Utansın Allah Türk Milletinin Hep Yanındadır" şu söz bütün her şeyi açıklıyor..

Kimse kimsenin karşısında utanmamalı ırkından dolayı. Benim için önemli olan Türk olmak değil, insan olmak. Neyse Mehmet abi uzatmak istemiyorum..

Mesaj Yetkileri