1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yok

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Burda siyasi bir yorum veya mesaj göremiyorum..
    TURAN'cılığın savunulması yeterli bi siyasi yorum bence.. Desteklesem de desteklemesem de öyle.. rus asıllı bi vatandaşımız da gelip panslavizmi savunsa olay çıkardı mesela burda.. O aynı rus asıllı vatandaşın burda Turan'cılık sempatizanlığını görüp de olası bi tartışma yaratabileceği gibi.. Sadece önlem amaçlı bu tip şeyler yazılmamalı bence..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    TURAN'cılığın savunulması yeterli bi siyasi yorum bence.. Desteklesem de desteklemesem de öyle.. rus asıllı bi vatandaşımız da gelip panslavizmi savunsa olay çıkardı mesela burda.. O aynı rus asıllı vatandaşın burda Turan'cılık sempatizanlığını görüp de olası bi tartışma yaratabileceği gibi.. Sadece önlem amaçlı bu tip şeyler yazılmamalı bence..
    Türkiye'de panslavizm savunması olamaz.
    Yuanistan'da, Rusya'da, Amerika'da ya da başka bir ülkede Turancılığın savunması olamaz! Bunun hak, demokrasi ile alakası yok.
    Türk ülkesinde Turancılıktan bahsetmek kadar normal bir durum olamaz!

Rahatsız olan arkadaşlar mesaj yazmak yerine rapor etsinler. Yöneticiler doğru kararı vereceklerdir. Burada mesaj yazarak, tartışma çıkartarak boşa zaman kaybetmesinler.

Ayrıca "Turan" siyasi fikir değildir. Günümüzde herkesin ağzında sakız oldu malasef.

Özellikler belirtmek istiyorum; Türkiye'nin sınırları en fazla Misak-i Milli sınırları olmalıdır. Yukarıda yazdıklarımdan Turancılığı benimsediğim fikri ortaya çıkmasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Türkiye'de panslavizm savunması olamaz.
    Yuanistan'da, Rusya'da, Amerika'da ya da başka bir ülkede Turancılığın savunması olamaz! Bunun hak, demokrasi ile alakası yok.
    Türk ülkesinde Turancılıktan bahsetmek kadar normal bir durum olamaz!

Rahatsız olan arkadaşlar mesaj yazmak yerine rapor etsinler. Yöneticiler doğru kararı vereceklerdir. Burada mesaj yazarak, tartışma çıkartarak boşa zaman kaybetmesinler.

Ayrıca "Turan" siyasi fikir değildir. Günümüzde herkesin ağzında sakız oldu malasef.

Özellikler belirtmek istiyorum; Türkiye'nin sınırları en fazla Misak-i Milli sınırları olmalıdır. Yukarıda yazdıklarımdan Turancılığı benimsediğim fikri ortaya çıkmasın
    Zaten Turancılığı, panslavizmi vb. savunmak demek demokrasiyi hiçe saymak demektir. Demokrasi tek ülkeye değil tüm insanlığa hitab eden bi olgudur. Türkiye'de turancılığın savunulması tabiki normal ancak ne kadar gerçekçi..

Turancılığı savunan arkadaşlar için konuştum ben sen savunmuyorsan üstüne alınma

Ayrıca sadece örnek vermek amaçlı söylüyorum, ABD'de sionizmi savunan yahudiler kadar turancılığı savunan Türkler ya da Türkiye de paslavizmi savunabilecek slav halkı olabilmekte. Yok diyemeyiz.. Ha ama benim fikrimse şu, ırkçı düşünceler bir kenara bırakılmalı.. Artık insanın devlet için değil, devletin insan için olduğu bir dünyada yaşıyoruz. O sebeple ne sionizm ne turancılık ne de panslavizm savunulabilir bu zamanda.. Her düşüncenin kendi zaman diliminde büyük değeri vardıri dünya değiştikçe bu düşüncelerin önemi de artar veya azalır..

Her neyse aslında bazı konularda çok çok farklı şeyler söylemiyoruz tartışmak bi noktadan sonra yersiz..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri