Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Benden mi istiyorsun Zafer?
    şuan kuruyorum sadece merakımı yazdım Burayada eklerim bir iki ss
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bende bazı alıştığım şeyleri kolay kolay değiştiremem, hani değişince daha iyisi olacağını bilsem de, nedense değiştirmekte çok zorlanıyorum. Anlıyorum yani seni.

Belki oyun Türkçe olsa biraz daha kolay olabilir alışmak ancak taktik ekranı geldiğinde "Hönk" dememem için an itibariyle klasik takılıcam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    süpermiş.. tebrik ediyorum..
    Teşekkür ederim Çağrı abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Oyunu cidden çok beğendim Benim uygulamaya çalıştığım ve sanal zekaya anlatamadığım taktik anlayışını bu şekilde çok güzel anlatabiliyorum. 3D çok güzel olmuş verdiğimiz taktikleri 1 e 1 uyguladıklarını görebiliyoruz. Ayrıca zıplamalarda bacakların pozisyonuna bile dikkat edilmiş bravo . Ayrıca Gs araştırmacısı kimse çok teşekkür ederim %99 başarı sağlamış bana göre .

Son olarak avrupada gol krallığını kaçırmış marc janko nun profili içler acısı çok kötü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ivica Olic biraz garip ve dengesiz olmamış mı :S Bu adam böyle birisi mi yoksa ben mi yanlış tanıyorum.

Last edited by Corpus : 18.Ekim.2009 at 02:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Oyunu cidden çok beğendim Benim uygulamaya çalıştığım ve sanal zekaya anlatamadığım taktik anlayışını bu şekilde çok güzel anlatabiliyorum. 3D çok güzel olmuş verdiğimiz taktikleri 1 e 1 uyguladıklarını görebiliyoruz. Ayrıca zıplamalarda bacakların pozisyonuna bile dikkat edilmiş bravo . Ayrıca Gs araştırmacısı kimse çok teşekkür ederim %99 başarı sağlamış bana göre .

Son olarak avrupada gol krallığını kaçırmış marc janko nun profili içler acısı çok kötü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ivica Olic biraz garip ve dengesiz olmamış mı :S Bu adam böyle birisi mi yoksa ben mi yanlış tanıyorum.

Katılıyorum, Ivica Olic gibi kendini kanıtlayarak Bayern'e gelmiş ve günümüzde Toni - Klose - Gomez üçlüsünden formayı kapabilmiş bir oyuncunun First Touch'unun o olmaması gerek.

Lakin şöyle bir durum var, şutu 10 olan adam bana 35 metrelik mesafeden gol attı. Bu da dengesizliğin kanıtı

Arkadaşlar İstanbulspor'un A takım kadrosunu koyabilir misiniz? yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Ya neden herkes taktik ile ilgili mesajlar yazıyor?Taktik yaratıcısından başka bir yenilik yok sanki oyunda!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Olic'in profili gayet güzel bence. Ayrıca bu profil muazzam bi profil, FM'de harikalar yaratabilirsiniz böyle bir forvet ile

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Gerçektende birazda diğer yeniLikLerLe iLgiLi SS koysanız?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

16 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Ligde son 5-6 sezondur son derece istikrarlı giden kayserisporun küme düşme potasında olması ilginçime gitti umarım sadece senin oyunda denk gelmiştir genelde böyle oluyorsa çok kötü

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Taktik butonuna tıkladığında 'Convert To Classic' seçeneği oklarını geri getirecektir.
    tekrardan orjinal haline geri dönebiliyormuyuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    tekrardan orjinal haline geri dönebiliyormuyuz ?
    Eğer 'Convert To Classic' demeden önce taktiği kaydedersen,taktik yaratma ekranıyla oluşturduğun taktiğe geri dönebilirsin.
    <')))))>-<

çilekli demonun rapidshare linkinde problem var ilgilenirseniz sevinirim

Yorumsuz...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by irfankeskin61 View Post
    çilekli demonun rapidshare linkinde problem var ilgilenirseniz sevinirim

Hocam vanilla ile çilekli arasında çok fark yok. Eğer Türk takımlarıyla oynamak için çilekliye başvurduysan vanillayı indirip quickstartı da burdan alıp oynayabilirsin TSL'de...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Uf skora bak.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by _LeGolaS_ View Post
    Yorumsuz...

Turk oyunculara gereken degerleri vermedigimiz tezine bir darbe olsa gerek.

Ancak tabii goz onunde tutulmasi gereken bazi diger seyler de var.

Mesela Bosna'nin kadrosunun onemli bir kismi gercek oyunculardan olusmuyor. Mesela Besim Karalic, Ante Jelic, Slavisa Alagic , Dragomir Marinkovic vs.

Turkiye'de vasat bir oyuncu olarak nitelendirilebilecek ve ozellikle son zamanlarda pek cagirilmayan Ivan Radeljic, bu oyununuzda Milli takim oyuncusu huvviyetinde. Branimir Bajic de buna eklenebilir.

Zaten oyunu oynarken ozellikle tek ulke ve small db kullanilmasi bu tip sorunlari ortaya cikartabiliyor cunku butun takimlari dolduracak yeterlilikte oyuncular oyuna yuklenmiyor.

Bunun yaninda yaratilan ve kadro ekraninda gri olarak gorunen oyuncular ozellikle zayif yapiliyor ve yeterince oyuncusu yuklenmemis takimlarin onemli basarilar kazanmasinin onune geciliyor. Bu da yillardir SI forumlarinda istenen bir ozellik ve bir kac yildir oyunda mevcut.

Oyun ciktiginda ve daha cok lig ile oynattiginizda bu tip sorunlar ortaya cikmayacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Turk oyunculara gereken degerleri vermedigimiz tezine bir darbe olsa gerek.

Ancak tabii goz onunde tutulmasi gereken bazi diger seyler de var.

Mesela Bosna'nin kadrosunun onemli bir kismi gercek oyunculardan olusmuyor. Mesela Besim Karalic, Ante Jelic, Slavisa Alagic , Dragomir Marinkovic vs.

Turkiye'de vasat bir oyuncu olarak nitelendirilebilecek ve ozellikle son zamanlarda pek cagirilmayan Ivan Radeljic, bu oyununuzda Milli takim oyuncusu huvviyetinde. Branimir Bajic de buna eklenebilir.

Zaten oyunu oynarken ozellikle tek ulke ve small db kullanilmasi bu tip sorunlari ortaya cikartabiliyor cunku butun takimlari dolduracak yeterlilikte oyuncular oyuna yuklenmiyor.

Bunun yaninda yaratilan ve kadro ekraninda gri olarak gorunen oyuncular ozellikle zayif yapiliyor ve yeterince oyuncusu yuklenmemis takimlarin onemli basarilar kazanmasinin onune geciliyor. Bu da yillardir SI forumlarinda istenen bir ozellik ve bir kac yildir oyunda mevcut.

Oyun ciktiginda ve daha cok lig ile oynattiginizda bu tip sorunlar ortaya cikmayacaktir.

Çok doğru.Yanlış hatırlamıyorsam Werder Bremen'de bile gerçek olmayan oyuncular vardı 2-3 tane.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by Lionboy View Post

Hocam vanilla ile çilekli arasında çok fark yok. Eğer Türk takımlarıyla oynamak için çilekliye başvurduysan vanillayı indirip quickstartı da burdan alıp oynayabilirsin TSL'de...
    saol önerin için ama dün 8 partını indirmiştim hem diğerinde ses falan da yokmuş zaten

Çok doğru.Yanlış hatırlamıyorsam Werder Bremen'de bile gerçek olmayan oyuncular vardı 2-3 tane.
    Zaten o yüzden ben gerçek oyunda halihazırda 2009 'da pc'm yeterli olmadığı halde 300bin oyuncuyla uğraşıyorum. Hayalim loto çıkarsa intel i7'de fm 2010'un full versiyonunu oynamak.
    Gerçek fm sever tüm database'i yükler

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Necati Atesin 2008-09 sociedad kariyeri işlenmemiş.. daha önce yazıldımı bilmiyorum..ha benim icin önemli degil zaten necatinin kariyeri nasılsa 3-4 sezon sonra emekli olup datadan silinecek

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demo yu dün akşam test etme imkanı buLdum. Bana göre oLumLu ve oLumsuz yönLeri;

OLumsuz yönLer;

3D de taraftarLar rezaLet oLmuş. 2D oynayan biri oLarak (FM09 da fuLL 2D oynadım) sadece göz atma amacı iLe baktım ve taraftarLarı görünce şok oLdum. Eskiden Atari ve Sega da ki futboL oyunLarında ki taraftarLardan bir farkı yok. Bari yapamıyorsun, sadece saha içi görüntüsü ver ve taraftarLarın ses efekti oLArak oyuna etkisini kat. GörseLLiğe iLLa da gerek yok.

OLumLu yönLer;

Taktik sistemi süper oLmuş,
    Maç sonunda ayrıntıLı anaLiz de harika bir yeniLik,
    Yeni skin görseL oLarak kötü oLsada, kuLLanım açısından gayet basitLeştiriLmiş,
    Oyun eski seriLere göre çok hızLandırıLmış (Demo dan mı yoksa benim son sistem PC den mi biLmem ama )

ŞimdiLik bu kadar. Maç yapmadığım için bug feLan göremedim. BakaLım FuLL sürüm nasıL oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    evet sana göre.
    belli ki 6s'lisin ve böyle abartılı görünce hoşuna gitti di mi?
    gs araştırmacısına bende bikaç şey ileteyim burdan
    sabri nasıl oluyorda g.gönülden daha pahalı oluyor

yine aynı şekilde m.topal emre'den,servet lugano'dan,vs vs

ayrıca nerde o 200 milyon dolarlık borcu?
    Bu borclarin nereye oldugunu bulabilirseniz yazin lutfen.
    Ayrica bu borclarin hepsini ekliyorsak, duran varliklari da eklemek gerekli degil mi? Mesela Riva arazisi. Mesela Florya'daki arazinin sahip olunan bolumu.

son lafım
    gs altyapısı değil mübarek barcelona
    serdar eyilik de messi vay anasını!
    hiç bi gerçekçiliği kalmıyo oyunun ve turkcell super ligin sayenizde..!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Oyun eski seriLere göre çok hızLandırıLmış (Demo dan mı yoksa benim son sistem PC den mi biLmem ama )
    Biraz hizlanma var ancak Demo'da gorundugu kadar degil bence. Tek Quickstart'da lig ve ufak veya orta boy db'nin kullanilmasi cok etkiliyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by aLka View Post
    Necati Atesin 2008-09 sociedad kariyeri işlenmemiş.. daha önce yazıldımı bilmiyorum..ha benim icin önemli degil zaten necatinin kariyeri nasılsa 3-4 sezon sonra emekli olup datadan silinecek
    Tesekkurler. Bu tip seyleri Arastirma bolumunde yazarsaniz gozden kacma ihtimali cok daha duser.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde hakkını vermek gerek, Türkiye Liginde ki profiLLer neredeyse Avrupa standartLarına yakın oLmuş. Bir Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray ın, Fiorentina, Roma gibi takımLardan aşağı kaLır yanı yok. AnadoLu takımLarı da gayet iyi oLmuş ve aLınıp, iyi yerLere getiriLebiLecek potansiyeLde.

FM tarihinde iLk defa Türkiye Liginde bonkörLük boy göstermiş, ne güzeL
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben çok beğendim açıkçası ekibin performansını süper iş çıkarılmış. Başta şefler olmak üzere tüm araştırmacı arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum...

Hazırlık dönemim iyi geçmesine karşın ligde dökülüyorum anlaşılan taktiği oturtmak zaman alacak. Yeni bir taktik üzerindeyim. Oyun daha gerçekçi bir hal almış gibi
    Last edited by SAİT71 : 19.Ekim.2009 at 16:07

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Birde hakkını vermek gerek, Türkiye Liginde ki profiLLer neredeyse Avrupa standartLarına yakın oLmuş. Bir Beşiktaş, Fenerbahçe ve GaLatasaray ın, Fiorentina, Roma gibi takımLardan aşağı kaLır yanı yok. AnadoLu takımLarı da gayet iyi oLmuş ve aLınıp, iyi yerLere getiriLebiLecek potansiyeLde.

FM tarihinde iLk defa Türkiye Liginde bonkörLük boy göstermiş, ne güzeL
    Esasinda toplam kalite olarak pek fark yok.

Sadece one cikan ozellikler biraz daha one cikartildi, zaaflar biraz daha zayif yapildi. Ortalama CA olarak hemen hemen hic fark yok ligde.

Bunun istendigi belirtilmisti gecen yil. Bu sekilde degistirmeye calistik biz de.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şöyle bişey oldu şaşrdım ekliyim dedim.

Birçok anadolu klubünde oynayan 4-5 gol atmış adamlar yine bizim 14-15 gol atan forvetlerden daha iyi yapılmış.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

Şöyle bişey oldu şaşrdım ekliyim dedim.
    Bu bilinen bir sorun. Duzeltiliyor.

Birçok anadolu klubünde oynayan 4-5 gol atmış adamlar yine bizim 14-15 gol atan forvetlerden daha iyi yapılmış.
    Ornek vermeniz mumkun mu?

Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri