Dünkü buluşma çok güzeldi kesinlikle.Çok eğlendim kendi adıma..
Batuhanlarla bulaşacağımız alana bi yarım saat kadar geç gittim ama geç gitmiş olmam çokta önemli değildi.Çünkü maç 2 saat ertelenmişti.Bi yarım saatte Avrupa tarafından gelen tayfayı bekledik.Yavaş yavaş diğerleride geldikçe sayımız arttı.Bu arada iskelenin orada halka oluşturup ne yapacağımızı konuşurken bir elemena geldi yanımıza.Önce Burak abiydi sanırım onun yanına geldi.Durdu durdu sonra küfürler sarf ederek üstümüze yürüdü.Orada halka hemen dağıldı tabii.Çok komikti gerçekten.Sonra adamdan uzaklaşırken Oğuz abi arkadan gelip dokunca irkildim.O adam sandım.
Adam sarhoşmuş.Biz ilk başta anlamadık ama sonra sallana sallana üstümüze gelince ve hakaretler sarf edince çaktık..Neyse sonra bir çay bahçesi gibi bir yere gittik.Herkes bir çay söyledi.(Allah'tan çay söylemişiz
) Sonra bazı arkadaşlar aç olduklarını söyleyip yemek listesine bakınca çayların 2.5 tl olduğunu öğrendik.Tabii başka bir şey söylemeden biraz sonra mekanı terk ettik..
Biraz yürüdük.Karnı aç olanlar yemek yediler.Herkes bir grup oluşturup muhabbetlerini kurdular.Bu arada Serkan abiyle Kaan abi aramızdan ayrıldılar.Sonra taksilere binip stada doğru yol aldık..
Soyunma odasında maç için gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra (Bu arada Aykut katılabildi aramıza en sonunda) Kadroları oluşturduk ve maça başladık.Bizim takımın savunması baya iyiydi.(Alican,Oğuz abi ve Serhat) Böyle olunca tabii bende savunmaya dönmeye fazla gerek görmedim.
Zaten savunmayada gelsem 10 dakikada biterdim..Maçtan öncede bir dönem savunmada bir dönem ileride kalırım diye hesaplıyordum zaten.Ama savunma iyi olunca fazla dönmedim.İleride kaldım hep.Tabii ara ara geldim savunmaya ama ara ara..
Maçın başında Emrah abi ile Serkan yer değiştirince biraz daha dengelendi kadrolar ama biz savunma faktörüyle yinede daha iyi olan taraftık.Yinede ilk yarı 7-5 veya 7-6 bitti.Başa baştı yani maç.İkinci yarı biz bir ara farkı açtık ama sonra rehavetten olsa gerek fazla bastırmadık.Rakip farkı bire kadar indirdi bu arada.Sonra olayın ciddiyetine varıp tekrar sazı elimize aldık ve maçı 3 farklı önde bitirdik.Bu arada savunmanın bel kemiklerinden Oğuz abi kaleye geçince savunmada daha çok sıkıntımız oldu 2.yarıda.Yoksa 3 ten fazla farkta olabilirdi..
Videolara bakınca sanki hep karşı taraf atak yapıyor gibi gözüküyor ama Mustafa abi bir ara karşı taraf bastırdığı zaman çekmiş videoyu.Zaten kendiside diyor videoda karşı tarafa geçeyim orada daha çok gol oluyor diye.Maçtan hemen sonra ve maçtan sonra oturup yaptığımız sohbetlerde güzeldi..Zaten videolardada gözüküyor..
Maçtan sonra gruplar halinde dağıldık ve gideceğimiz yerlere yöneldik.Tarık abi Emrah abi Mehmet ile tren istasyonuna doğru gittik biz.O sıradada güzel bir sohbet ortamı oldu.
Kısacası çok güzel bir organizasyon oldu.Bunda çok kişinin katılımda bulunmasının katkısı fazlaydı tabii.Bir sonraki organizasyona katılmak için sabırsızlıkla bekliyorum..![]()