Organizasyon son derece güzeldi. Emeği geçen, uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürler. Maç da güzeldi. Bana kısa geldi. Arkadaşlar bitirelim dedi ben gaza geldim az daha oynayalım dedim

Rakip takımın defansı sağlamdı. Özellikle Alican'a rakibi sıkı marke eder ppm' si eklenmeli . Serhat' a yannışlıkla dirsek attığım doğrudur. 2 Defe fröşataya kalkmaya ıdenedim ilkinde bozdu ikincide yaptım. Popomu yere çarpmaktan başka bir şey elde edemedim ama sipektaküler bir hareket kattım sankim

Burak kalede gerçekten iyiydi. Bizim kalecimiz Eren de sürekli rakip forvetlerle karşı karşıya kalmasına rağmen hatırı sayılır kurtarışlara imzasını attı.

Eren, Rıdvan ve Anıl ön plana çıkan isimlerdi. Emrah da soğukkanlı hareketleri ve toplara basışıyla göz doldurdu. Ben kötüydüm. Kendimi hiç beğenmedim. Özellikle duran topları iyi kullanan kimliğim bu maç yoktu. 2 korneri rakibe atınca, Anilton' a olm şu kornerşleri sen at karizma marizma kalmadı dedim

Mustafa ve Tarık' a da güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum.

Sözün özü eğer defansta iki kişi kalsaydı bu maçı kaznırdık. Bir 10 dakka ben kaldım defansta farkı kapadık. Baktım kimse durmuyor ben de ver elini rakip ceza sahası yapınca yenildik :

Önemli olan kardeşlerimizle kaynaşmaktı. Hepsi 10 numara adamlar. Hepsine teşşekkür ediyorum...