
Originally Posted by
perpetua
Hatanin nedeni kendi bilgisayariniz ile FM'in birbirine uyumsuz olmasindan kaynaklaniyor desem cok da yanlis olmaz herhalde.
Crash Dumps tek bir hata degil. Aksine, oyunda cikan her turlu hatada yaratilan hata dosyasinin ismi. Hatanin ne oldugunu, bu yaratilan dosya belirtiyor. Bu dosyayi SI ile paylasarak, bu tip sorunlarin duzeltilmesini saglayabilirsiniz.
Bu nedenle de bu hatayi alanlar icin tek bir cevap yok. Bazilari virus yuzunden, bazilari kullandiklari diger programlar yuzunden, bazilari bilgisayarlarinin konfigurasyonu yuzunden, bazilari ise oyun hatasindan dolayi ortaya cikiyor. Bunlardan hangisi oldugunun cozulmesi icin bu hata gerceklestikten sonra oyun tarafindan yazilan dosyayi SI'a iletmeniz gerekli.
Bildiginiz gibi ozellikle Windows kullanan bilgisayarlar farkli konfigurasyonlarda olabiliyor. Bu marka olanlar icin de gecerli, toplama olanlar icin de gecerli. Bu kadar cok farkli konfigurasyonda sorun yaratmadan calisacak oyun pekala yaratilabilir ancak gercekten sorun yaratmadigini test etmek icin bu farkli configurasyonlara, farkli programlara sahip olan her turlu bilgisayar'in SI'in bunyesinde olmasi gerekir. Bu da tahmin edeceginiz gibi pek mumkun degil. Bu nedenle eger bu tip hatalar ile karsilasiyorsaniz, yapmaniz gereken bu dosyanizi SI'a iletmek ve hatanin nedenini bulmalarini ve duzeltmelerini saglamak.
Eminim yine bir cok kisi X oyunu calisiyor, FM neden calismiyor gibi ornekler vermek isteyecektir. Her ne kadar bu hakli bir serzenis olsa da, sorunun cozumune herhangi bir katki yapmayacaktir.