Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aslında pek olumsuz yönünden bahsedemeyeceğim. Dün deneme fırsatı buldum demoyu.

- Oyun hızlı ama sanki kadro seçiminden sonra maça girdiğimizde 2009'a göre bir yavaşlama var.

- Sekme menüler çok iyi olmuş. Oyun çok pratik bir hal almış. Alışmak o kadar da uzun sürmüyor. Yarım saatinizi alır alışmak. İlk yarım saatinizde bütün menülere girin hemen alışır ve öğrenirsiniz.

- Taktik kısmı geliştirilmesini istediğim ilk özellikti ve oldu sonunda. Tam bir yorum yazamayacağım ama fena değil. Eski taktikler çöpe..

- Oyundaki sakatlık sorunu ne alemde oyun çıkınca anlayacağız. Bu benim için şu anda en önemlisi.

- 3D beklediğimden iyi, daha iyi olabilirdi bence bu sene ama beklentileri karşılıyor. Geçen senekinden kat kat iyi. Bence oynanabilir hale gelmiş. 2009'da 3D yi kullanmadım ama 2010'da kullanacağım galiba. Touchline kamera en iyisi. 3D'den memnunum kısacası.

- Türkiye ligi oyuncu dataları bence baktığım oyuncular itibariyle söylüyorum, mükemmel olmuş. Linderoth'un özellikleri azaltılmış mesela ki doğru olanı da bu. Bence oyunun Türkiye datası çok özenle yapılmış bu sefer ama oyuncu değerleri, transferi imkansız hale getirmiş. Türkiye'deki yıldızlar takımlar arasında transferi çok zor bir halde. Daha önceki, FM 2005'ten beri hasretle beklediğim oyuncu değerleri konusundaki iyileştirme umarım gelmiştir. Beklentim şu idi : Eskiden mesela, 1 milyon TL'ye Lecce'den Milan'a aldığımız 22 yaşındaki bir yıldız adayının değerini oyun hemen 10 milyon TL yapıyordu (tabi daha kötü takıma aldıysanız düşüyordu).
    Ama son oyunlarda malesef değeri zamanla artıyordu, bu da yapılan transferlerin başarısını çok daha ileri bir zamanda görmemize neden oluyordu. Oysa bir yıldız adayı her zaman öyledir. İleride eğer, yıldız olmaktan çok uzak kaldıysa, değeri zamanla düşüyordu ve tabi satarken fazla paraya satamıyordunuz. Şimdi kesinlikle kestiremiyorsunuz. Ben eski sistemi bekliyorum, inşallah yapmışlardır. Oyuncu değerlerini yüksek görünce bir an aklıma bu geldi.

Aklıma ilk gelenler bunlar. Oyunu çok beğendim sanırım başından kalkmam. Bu sene de oyun için en çok dosya yapılan yıl olacak eminim. Orjinal aldığım için de pişman olmadım çok şükür.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İbrahim akın 2008-2009da 6 gol atmış.

14 bitiricilik 15 ilk dokunuş 14 soğukkanlılık.

Cangele 6 gol atmıs ama 12 bitiricilik 16 ilk dokunuş 13 soğukkanlılık.

Engin memişler 12 f. 12.ilk dokunuş 13 soğukkanlılık.

5 gol atan Veysel 13 12 13

Birde Umut Bulut 14 gol sadece ligde kupada da attı diye hatırlıorum.12 bitiricilik 10 ilk dokunuş 8 soğukkanlılık 12 de kafa bu adam 14 gol atıyor hemde her sezon aynı bundan oncekı sezonlarındada aynen 14-15 gol atmış Trabzon forması altında ama özellikleri çok düşük he fizik özellikleri iyi ama bu kadar kötü teknik varsa o kadarda atamaz atar 5 gol o kadar ama atıyokı var bişeyler evet soğukkanlı değil ama bitiriciliği de bu kadar ilk dokunuşuda bu kadar kötü olamaz ya.

Gökhan Kayseriden bize geldiğinde 11 gol atıyor ve 2009 da 16 bititicilik var şimdi bu 15 e inmiş soğukkanlılık 10a inmiş hemde 14 ten 10 iner mi ya bu nasıl iş anlamadım.

Ama değişin artması lazım demicem yada artırında demiyecem çünkü size geçen yıl Yataranın orta açma 15 değil en az 17 olsun diye 50 kişi söyledi ama siz kendi dediğinizde ısrarcıydınız ve değişen bişe olmamıştı burda bunuda tartışmanın bir manası yok çünkü sabahtan akşamada konuşsak sen diceksin hayır ben böyle düşünüyorum istatistikler bunu söylüyor falan filan bu istatistik diğer az gol atan ama iyi profile sahip olanlarda farklı şeyler söylüyor sürekli sanırım.Neyse daha uzatmanın anlamı yok örenek ver dediğin için verdim.

Ayrıca 11 golu olan Guiza adlı şahsın da 18 bitiricilik 10 soğukkanlılık ve 12 de ilk dokunuşa sahip ama doru o ispanya gol kralı.Bir sezonda 1 golde atsa ya işte soğukkanlı değil ondan atamıor ama bitiricilik var Bu umut nasıl gol atıyor anlamadım ben yanlış izliyorum sanırım maçları.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşlar Guiza tamam fazla gol atmadı. FM'de herkes onun fazla iyi yapıldığını söylüyor. Ama şöyle düşünelim bir de. Şimdi Fenerbahçe onu satsa aldığı fiyata hiç kimse şaşırmaz değil mi? Onun için bence özellikleri normal.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aldığı paraya kim alır 30 yaşındaki bir adamı kim verir ona onun gibibirsürü adam var piyasada

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Niye Fenerbahçe onu 19 yaşında mı aldı?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Iyıde Avrupada yaşlı oyunculara öyle Türkiyede olduğu gibi para vermiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Berbatov çok da genç değil yani. Önemli olan iyi oynaması.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    İbrahim akın 2008-2009da 6 gol atmış.

14 bitiricilik 15 ilk dokunuş 14 soğukkanlılık.

Cangele 6 gol atmıs ama 12 bitiricilik 16 ilk dokunuş 13 soğukkanlılık.

Engin memişler 12 f. 12.ilk dokunuş 13 soğukkanlılık.

5 gol atan Veysel 13 12 13

Birde Umut Bulut 14 gol sadece ligde kupada da attı diye hatırlıorum.12 bitiricilik 10 ilk dokunuş 8 soğukkanlılık 12 de kafa bu adam 14 gol atıyor hemde her sezon aynı bundan oncekı sezonlarındada aynen 14-15 gol atmış Trabzon forması altında ama özellikleri çok düşük he fizik özellikleri iyi ama bu kadar kötü teknik varsa o kadarda atamaz atar 5 gol o kadar ama atıyokı var bişeyler evet soğukkanlı değil ama bitiriciliği de bu kadar ilk dokunuşuda bu kadar kötü olamaz ya.

Gökhan Kayseriden bize geldiğinde 11 gol atıyor ve 2009 da 16 bititicilik var şimdi bu 15 e inmiş soğukkanlılık 10a inmiş hemde 14 ten 10 iner mi ya bu nasıl iş anlamadım.

Ama değişin artması lazım demicem yada artırında demiyecem çünkü size geçen yıl Yataranın orta açma 15 değil en az 17 olsun diye 50 kişi söyledi ama siz kendi dediğinizde ısrarcıydınız ve değişen bişe olmamıştı burda bunuda tartışmanın bir manası yok çünkü sabahtan akşamada konuşsak sen diceksin hayır ben böyle düşünüyorum istatistikler bunu söylüyor falan filan bu istatistik diğer az gol atan ama iyi profile sahip olanlarda farklı şeyler söylüyor sürekli sanırım.Neyse daha uzatmanın anlamı yok örenek ver dediğin için verdim.

Ayrıca 11 golu olan Guiza adlı şahsın da 18 bitiricilik 10 soğukkanlılık ve 12 de ilk dokunuşa sahip ama doru o ispanya gol kralı.Bir sezonda 1 golde atsa ya işte soğukkanlı değil ondan atamıor ama bitiricilik var Bu umut nasıl gol atıyor anlamadım ben yanlış izliyorum sanırım maçları.
    Böyle diyorsun ama Umut Bulut'un Work Rate'ini, Determination'ını göz ardı ediyorsun. Keza saydığın diğer anadolu klüpleri oyuncuları için de öyle. İbrahim Akın, Cangele, Engin vs. gibi oyuncuların Work Rate'ine, Determination'larına bakarsan eğer o özelliklerde olmalarına karşın Umut Bulut kadar performans veremeyeceklerini görürsün. Bence özelliklerle ilgili bir sorun yok bu yüzden de.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burda Ömer Guiza ve Baroşu öyle karşılaştırmış bende onları yazdım evet o özellikleri ve fizik özellikleri yerinde ama bu kadar kötü teknik özellikler olamaz.

Ama olsun böyle de durabilir ne fark eder ki sorun yok kimse için

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler şimdi 2 sorum olacak biraz uzaktan takip ettim bu kez.

1)Oyunda Türkçe Dil Seçeneği olması konusundaki son gelişmeler nelerdir ?
    2)Fm 2009'da olduğu gibi 5 aktivasyon hakkı olacak mı ?

Yanıtlarsanız sevinirim.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Beyler şimdi 2 sorum olacak biraz uzaktan takip ettim bu kez.

1)Oyunda Türkçe Dil Seçeneği olması konusundaki son gelişmeler nelerdir ?
    2)Fm 2009'da olduğu gibi 5 aktivasyon hakkı olacak mı ?

Yanıtlarsanız sevinirim.
    1)Eğer oyun Türkiye'de 10000 adet orjinal satılırsa steam üzerinden bir Türkçe dil yaması yayınlayacak SI.

2)Aktivasyon konusu henüz netlik kazanmadı.

Nesil
    2003

Burda Ömer Guiza ve Baroşu öyle karşılaştırmış bende onları yazdım evet o özellikleri ve fizik özellikleri yerinde ama bu kadar kötü teknik özellikler olamaz.

Ama olsun böyle de durabilir ne fark eder ki sorun yok kimse için
    O karsilastirmam sadece bitirici vurus acisindandi. Bu iki oyuncu da genel olarak azim, hiz ve fiziksel ozelliklerde birbirine yakin oyuncular. Ancak sizin verdiginiz ornekler oldukca farkli. Ilk olarak hem Ibrahim Akin, hem de Cangele daha cok forvet arkasi oynayan oyuncular.

Ibrahim Akin'i hic bir zaman kimse yeteneksiz olmakla suclayamaz. Ama caliskan olmadigi, kendini isine vermedigi, 90 dakika kaldiramadigi icin pekala suclayabilir. Yansitmaya calistigimiz da bu idi.

Benzer seyler Cangele icin de gecerli. Hatta bu iki oyuncuda da Umut'un sahip oldugu hiz ve azim kesinlikle yok.

Umut bu hizinina ve de azimine ek olarak Cangele'nin yeteneklerine sahip olsa, ikinci bir Hakan Sukur aramamiza gerek kalmaz, bence elimizde dunya capinda bir forvet olurdu.

Umut belki cok yetenekli degil oyunda, ancak onu yararli yapan ozellikleri de var. Zaten Umut'u oynattiginiz zaman bunlar ortaya cikiyor. Ibrahim Akin genelde sahada gezinirken, pek mucadele etmezken Umut rakip defansi yipratiyor ve zorluyor. Ibrahim Akin uzun sure muhtesem gol olarak lanse edilecek bir golu 40 yilda bir atiyor. Umut Bulut ise mucadele ederek ekmegini tastan cikartiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

20 sayfayı zevkle okudum,ssler süper,oyun ekranı süper gibi gözüküyor.Genel olarak oyundan memnuniyet oranı yüksek.Ama bir arkadaş teknik sorunlarda crash dumps gördüğünü söylemiş.Demoda çıkarmı bu hata bilmiyorum ama öyle birşey varsa ön sipariş verdiğim oyunun iptalini isteyeceğim.Acaba böyle bir hata varsa bu sitede hala orjinal oyun alın denebilecek mi çok merak ediyorum !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ben alıcam çook büyük ihtimal
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O karsilastirmam sadece bitirici vurus acisindandi. Bu iki oyuncu da genel olarak azim, hiz ve fiziksel ozelliklerde birbirine yakin oyuncular. Ancak sizin verdiginiz ornekler oldukca farkli. Ilk olarak hem Ibrahim Akin, hem de Cangele daha cok forvet arkasi oynayan oyuncular.

Ibrahim Akin'i hic bir zaman kimse yeteneksiz olmakla suclayamaz. Ama caliskan olmadigi, kendini isine vermedigi, 90 dakika kaldiramadigi icin pekala suclayabilir. Yansitmaya calistigimiz da bu idi.

Benzer seyler Cangele icin de gecerli. Hatta bu iki oyuncuda da Umut'un sahip oldugu hiz ve azim kesinlikle yok.

Umut bu hizinina ve de azimine ek olarak Cangele'nin yeteneklerine sahip olsa, ikinci bir Hakan Sukur aramamiza gerek kalmaz, bence elimizde dunya capinda bir forvet olurdu.

Umut belki cok yetenekli degil oyunda, ancak onu yararli yapan ozellikleri de var. Zaten Umut'u oynattiginiz zaman bunlar ortaya cikiyor. Ibrahim Akin genelde sahada gezinirken, pek mucadele etmezken Umut rakip defansi yipratiyor ve zorluyor. Ibrahim Akin uzun sure muhtesem gol olarak lanse edilecek bir golu 40 yilda bir atiyor. Umut Bulut ise mucadele ederek ekmegini tastan cikartiyor.

Tamam haklısın bişe söylemiyorum örenk istedin verdik zaten bi değişimde beklemiyorum.

Arkadaşlar İstanbulspor'un ss sini koyarsanız sevinicem.allah rızası için ya :S

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    20 sayfayı zevkle okudum,ssler süper,oyun ekranı süper gibi gözüküyor.Genel olarak oyundan memnuniyet oranı yüksek.Ama bir arkadaş teknik sorunlarda crash dumps gördüğünü söylemiş.Demoda çıkarmı bu hata bilmiyorum ama öyle birşey varsa ön sipariş verdiğim oyunun iptalini isteyeceğim.Acaba böyle bir hata varsa bu sitede hala orjinal oyun alın denebilecek mi çok merak ediyorum !!!
    Crash dumps hatasıyla sadece editör kullanan arkadaşlar karşılaşmış. Buda çok doğal. Ben 5 - 6 takım ile yarım sezon bitirdim bu şekilde bir hatayla karşılaşmadım. Editör kullanmadan hata alan arkadaşlar bildirirlerse de en kısa zamanda çözümü bulunur.

Del Piero_10 Misafir

Ama Ersin aydın yok burda :S geçen sene prof oldu :S bu sene oyunda olması gerekiyordu :S Acaba U 20 de mi ? Çünkü İstanbulspor' da şu anda 3 kaleci var.ali uyanık, olcay çetinkaya ve ersin aydın .. bekir küçükertaş gümüşhaneye kiralık olarak gönderildi.. dikkate alırsanız sevinirim .. Umarım oyun çıktığında bu hatalar olmaz :S

Nesil
    2003

Tamam haklısın bişe söylemiyorum örenk istedin verdik zaten bi değişimde beklemiyorum.
    Ben butun ictenlikle atladigimiz bir sey mi var acaba diye sordum. Eger varsa da, arastirma bolumu zaten tamamen bu tip yorumlar icin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    Ama Ersin aydın yok burda :S geçen sene prof oldu :S bu sene oyunda olması gerekiyordu :S Acaba U 20 de mi ? Çünkü İstanbulspor' da şu anda 3 kaleci var.ali uyanık, olcay çetinkaya ve ersin aydın .. bekir küçükertaş gümüşhaneye kiralık olarak gönderildi.. dikkate alırsanız sevinirim .. Umarım oyun çıktığında bu hatalar olmaz :S
    Rahatla bari.. Bir akraban sanırım.

Buyur.

kendisi abim.o yüzden merak ediyorum.oyun daha da zevkli oldu şimdi çok sağ ol valla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gollerde rakibe temas eden topları k.k. vermeye devam ediyor 2010 da. Dikkatimi çekti şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by trkz View Post
    Crash dumps hatasıyla sadece editör kullanan arkadaşlar karşılaşmış. Buda çok doğal. Ben 5 - 6 takım ile yarım sezon bitirdim bu şekilde bir hatayla karşılaşmadım. Editör kullanmadan hata alan arkadaşlar bildirirlerse de en kısa zamanda çözümü bulunur.
    Son 2 senedir ne editörle uğraştım,ne facepack,ne Türkçe nede başka birşey yükledim.2-3 bilgisayarda değiştirip oynadım , yinede bu hatayı aldım.SI bile buna çözüm bulamadı 2 senedir.Arkadaşlar sağolsun burada bir sürü fikirler sundu çözüm için,bazı kişilerde yaradı bazılarında yaramadı bende olduğu gibi.Bu problemin çözümü yok onun için SI'a bir kuruş bile vermem.Benim için 3D,2D,skin yani görseller falan hikaye oyunun datası iyi olsun yeter.Ama oyunda 1-2 sezon ilerleyip saçma sapan bir hata alıyorsan kusura bakmayın ama bu adamı kazıklamaktan başka birşey değildir.Adam gibi oyun yapsınlar bizde bu kriz zamanında kıyalım paramıza alalım orjinali.

Alan Shearer Newcastle'ın başındamı yoksa boştamı manager olarak?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son 2 senedir ne editörle uğraştım,ne facepack,ne Türkçe nede başka birşey yükledim.2-3 bilgisayarda değiştirip oynadım , yinede bu hatayı aldım.SI bile buna çözüm bulamadı 2 senedir.Arkadaşlar sağolsun burada bir sürü fikirler sundu çözüm için,bazı kişilerde yaradı bazılarında yaramadı bende olduğu gibi.Bu problemin çözümü yok onun için SI'a bir kuruş bile vermem.Benim için 3D,2D,skin yani görseller falan hikaye oyunun datası iyi olsun yeter.Ama oyunda 1-2 sezon ilerleyip saçma sapan bir hata alıyorsan kusura bakmayın ama bu adamı kazıklamaktan başka birşey değildir.Adam gibi oyun yapsınlar bizde bu kriz zamanında kıyalım paramıza alalım orjinali.
    Crash dumps hatası SI kaynaklı değil, bu yüzden SI'nin yapabileceği pek bir şey yok. Bu konuda alttaki linkte bir açıklama yapılmış ve çözüm önerisi verilmiş, belki işinize yarar.

http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=crash+dumps

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Crash dumps hatası SI kaynaklı değil, bu yüzden SI'nin yapabileceği pek bir şey yok. Bu konuda alttaki linkte bir açıklama yapılmış ve çözüm önerisi verilmiş, belki işinize yarar.

http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=crash+dumps
    Ama şöyle bir problem var,yeni laptop aldım daha bir tane bile şarkı,resim v.b gibi bişey yüklemeden (zaten internetimde bağlı değildi) orjinal olan oyunumu kurdum ve bu hatayı aldım.Bu virus birşey yüklemeden,internet olmadan nasıl gelebilir bilgisayarıma işte orası tam bir muamma.Ayrıca ben başka hiçbir oyunda böyle birşey görmedim.Öyle olsaydı oynadığımız 10 oyundan birinde çıkması lazımdı.Bu hata kesinlikle oyunu yapan firmadan yani SI'den kaynaklanmaktadır.Kimse savunmasın bence.
    Last edited by cess41 : 20.Ekim.2009 at 14:49

Nesil
    2003

Ama şöyle bir problem var,yeni laptop aldım daha bir tane bile şarkı,resim v.b gibi bişey yüklemeden (zaten internetimde bağlı değildi) orjinal olan oyunumu kurdum ve bu hatayı aldım.Bu virus birşey yüklemeden,internet olmadan nasıl gelebilir bilgisayarıma işte orası tam bir muamma.Ayrıca ben başka hiçbir oyunda böyle birşey görmedim.Öyle olsaydı oynadığımız 10 oyundan birinde çıkması lazımdı.Bu hata kesinlikle oyunu yapan firmadan yani SI'den kaynaklanmaktadır.Kimse savunmasın bence.
    Hatanin nedeni kendi bilgisayariniz ile FM'in birbirine uyumsuz olmasindan kaynaklaniyor desem cok da yanlis olmaz herhalde.

Crash Dumps tek bir hata degil. Aksine, oyunda cikan her turlu hatada yaratilan hata dosyasinin ismi. Hatanin ne oldugunu, bu yaratilan dosya belirtiyor. Bu dosyayi SI ile paylasarak, bu tip sorunlarin duzeltilmesini saglayabilirsiniz.

Bu nedenle de bu hatayi alanlar icin tek bir cevap yok. Bazilari virus yuzunden, bazilari kullandiklari diger programlar yuzunden, bazilari bilgisayarlarinin konfigurasyonu yuzunden, bazilari ise oyun hatasindan dolayi ortaya cikiyor. Bunlardan hangisi oldugunun cozulmesi icin bu hata gerceklestikten sonra oyun tarafindan yazilan dosyayi SI'a iletmeniz gerekli.

Bildiginiz gibi ozellikle Windows kullanan bilgisayarlar farkli konfigurasyonlarda olabiliyor. Bu marka olanlar icin de gecerli, toplama olanlar icin de gecerli. Bu kadar cok farkli konfigurasyonda sorun yaratmadan calisacak oyun pekala yaratilabilir ancak gercekten sorun yaratmadigini test etmek icin bu farkli configurasyonlara, farkli programlara sahip olan her turlu bilgisayar'in SI'in bunyesinde olmasi gerekir. Bu da tahmin edeceginiz gibi pek mumkun degil. Bu nedenle eger bu tip hatalar ile karsilasiyorsaniz, yapmaniz gereken bu dosyanizi SI'a iletmek ve hatanin nedenini bulmalarini ve duzeltmelerini saglamak.

Eminim yine bir cok kisi X oyunu calisiyor, FM neden calismiyor gibi ornekler vermek isteyecektir. Her ne kadar bu hakli bir serzenis olsa da, sorunun cozumune herhangi bir katki yapmayacaktir.

Alan Shearer Newcastle'ın başındamı yoksa boştamı manager olarak?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hatanin nedeni kendi bilgisayariniz ile FM'in birbirine uyumsuz olmasindan kaynaklaniyor desem cok da yanlis olmaz herhalde.

Crash Dumps tek bir hata degil. Aksine, oyunda cikan her turlu hatada yaratilan hata dosyasinin ismi. Hatanin ne oldugunu, bu yaratilan dosya belirtiyor. Bu dosyayi SI ile paylasarak, bu tip sorunlarin duzeltilmesini saglayabilirsiniz.

Bu nedenle de bu hatayi alanlar icin tek bir cevap yok. Bazilari virus yuzunden, bazilari kullandiklari diger programlar yuzunden, bazilari bilgisayarlarinin konfigurasyonu yuzunden, bazilari ise oyun hatasindan dolayi ortaya cikiyor. Bunlardan hangisi oldugunun cozulmesi icin bu hata gerceklestikten sonra oyun tarafindan yazilan dosyayi SI'a iletmeniz gerekli.

Bildiginiz gibi ozellikle Windows kullanan bilgisayarlar farkli konfigurasyonlarda olabiliyor. Bu marka olanlar icin de gecerli, toplama olanlar icin de gecerli. Bu kadar cok farkli konfigurasyonda sorun yaratmadan calisacak oyun pekala yaratilabilir ancak gercekten sorun yaratmadigini test etmek icin bu farkli configurasyonlara, farkli programlara sahip olan her turlu bilgisayar'in SI'in bunyesinde olmasi gerekir. Bu da tahmin edeceginiz gibi pek mumkun degil. Bu nedenle eger bu tip hatalar ile karsilasiyorsaniz, yapmaniz gereken bu dosyanizi SI'a iletmek ve hatanin nedenini bulmalarini ve duzeltmelerini saglamak.

Eminim yine bir cok kisi X oyunu calisiyor, FM neden calismiyor gibi ornekler vermek isteyecektir. Her ne kadar bu hakli bir serzenis olsa da, sorunun cozumune herhangi bir katki yapmayacaktir.
    Düzgün bir dille bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.Bu hatanın SI'a gönderildiğini daha önceden duymuştum.Ama bir çözüm bulamadılar sonuç olarak 2 senedir.Bu 3.sene olacak.Site olarak hepimizin amacı orjinal alıma teşvik etmek genel olarak öyle değil mi?O zaman kendimizle çelişiyoruz daha doğrusu genel konuşmayayım ben kendimle çelişiyorum.

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri