Bu işin gelmişinin, geçmişinin, istatistiklerin, yok o kaç gol atmış, yok bu kaç gol yemiş, yok şu kadar zamandır burda yenilmiyoruz gibi söylemlerin çok gereksiz oldugunu düşünüyorum. Onun için 9 yıldır FB evinde GS'ye maç vermiyor falan konularına girmeyeceğim. Top 10 yıl önce de yuvarlaktı, şimdi de yuvarlak.. kale boyutları falan da aynı... futbol değişir, gelişir, tarih de öyle, devran her an dönebilir..

Profesyonel isimler bu maçla ilgili hem çekinmek, hem de çekinmemek konusunda haklılar..

Hafta 10, lig 34 hafta sürüyor, daha 24 maç daha var.. onun için yenenin ya da yenilenin üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum, zira maraton uzun ve iki takımda ligdeki diğer takımlara puan verebilir..

Derbiyi alalım olsun varsın şampiyon olmayalım gibi bir saçma anlayışa da anlam verememekteyim.. o zaman derbiyi alalım ama lig düşelim oh ne güzel!

Maçın erken olması anlamını daha da yitirmektedir kanımca.. daha oynanacak çok maç var, burda GS'nin fark yemesi ya da FB'nin evinde yenilip gelenek dediklerin şeyin bozulmasına o kadar kafa yormuyorum..

FB son 17 derbide 1 kere maç vermiş ama kaç kere şampiyon olmuş bi soralım bakalım.. yani demek istediğim benim için somut başarı önemli.. FB bizi
Kadıköy'de her sene yensin ama şampiyon biz olalım.. benim için farketmez..

Biraz futbol konuşmak gerekirse, FB'nin bu maçı alacağını düşünüyorum yine..
Fakat takımın iyi ve kaliteli olması beni bir nebze heyecanlandırmıyor değil..

Gs'li olarak takımın geri dörtlüsünü ve kalecisini beğenmiyorum...o yüzden şansımızın az olduğunu düşünüyorum.. bol gollü bir maç olacak.. iddaa'da üst oynamak mantıklıdır.