Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu maçta büyük ihtimal ilk yarı Galatasaray ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanacak. İlk yarı oynayanlar 2 çeksinler. Daha sonra Fener açılıp maçı 3-1 yapacak gibi geliyor nedense. İçimde böyle bir his var. İlk önce 1-0 mağlup duruma düşeceğiz ve 3-1 çevireceğiz gibi. Ama ben 1-0 kazanmayı yeğlerim ki bu maç 1-0 bitmez..
    Öncelikle skor tahminim doğru çıktı. O açıdan ayrı sevinçliyim..

Maç başlamadan Arda ile Baroni arasında ki olay gereksiz yere büyüdü. Kim haklı kim haksız önemli değil. Baroni koşacağı sırada arda önüne geliyor, oda hafif ittiriyor. Arda şaka amaçlı yaptığını sanıp önce gülüyor ama bakıyorkii Baroni ciddi yitmiş sonrasında gidip birşeyler diyor. Orada iki oyuncuda sarılıp öpüşüp böyle bir olay bile olmayan şeyi bitirmeleri lazımdı. Neyse maça gelirsek, öncelikle kötü oynadı fener diyenlere hiç katılmıyorum. Bugün taktik anlamda belki çok iyi değildik ama iyi pas, iyi mücadele en azından genel olarak çok top tutan ve tarihi fark olabilecek kadar net fırsatlara giren ve çoğunu kaçıran Fenerbahçe vardı. Pas trafiği güzeldi. Kazım 3-4 kez net pozisyon sayılabilecek topları acayip kötü vuruşla tamamladı. Alex Güiza yada Kazım a da şut konusunda ders verir. oyundaki 150 CA değeri bana göre az oldu Alex için. En az 155-156 olabilir. Sakatlıktan çıktı ama maçı aldı. Ben araştırmacıların verdiği her değeri yada CA-PA yeteneklerini şöyle olsun böyle olsun diye irdelemem ama Alex ayrı bir konu.

Attığımız ilk gol santimle ölçülecek kadar ofsayt. O hakem onu verebilirse onu zaten CL de belki finalde izleyebiliriz. Ama vermeyince ölümüne eleştiremeyiz. Penaltı pozisyonu bana göre doğru ve kırmızı kart olmalıdır. Eliyle vurarak düşürüyor. Zaten Alex işi bitirmiş boş kaleye atacak, orada kendini attı desen mantıksız olur atmasada gol yapacak son adam kaleci. Dolayısı ile hakem sarı kart veriyor ama bariz boş kaleyi görmüyor Ya penaltı verme yada at kaleciyi.

vedo nun pozisyonunda çok emin olmamakla birlikte tespitim, hem Wedonun ayağının tam sahanın içindeyken hareket etmesini, hemde vurduktan sonra topun, kalecinin ayağına çarpması nedeniyle tam çıkmamış olduğudur. Dikkat edin kalecinin top çarpan ayağı çizgi üstünde ve o hizadaki bir top %100 çıkmamıştır. Ama bu zayıf bir görüntü ve varsayımdır. Kesin karar değildir olamazda. Ama dönen top lugano yine gol yapacaktı

Yediğimiz golde Volkan hatalı ama öncesinde ise, Vederson boşta kalabilir diye düşünüp hakan balta gibi o bölgeye 2-3 adım atmıyor. Hakan kimsenin yapmadığını yapıp top daha sekmeden oraya koşuyor..

Yine Keita nın atılmasında karar doğru. Carlos sarı gördü. Güzel karar verdi. Ama gerçek şuki; Carlos ve Vederson Keitayı bitirdiler. Maçtan öncede bu başlıkta Carlosun zorlanacağı tahmin ediliyordu. Ben bile zorlar diye düşündüm ama Gs pozisyona bile giremedi.

Bu maçta üzüldüğüm şeylerden birisi ise; Barosun daha hiç oynayamadan sakatlanmasıydı. Bir futbolcunun yıkıldığı andır sakatlık anı. Kötü oldu. Geçmiş olsun.

Lig Tv yide kınıyorum Derbi heyecanı yaşamak istiyoruz, Zart seremoni öncesi, zurt tokalaşma öncesi reklam reklam bu ne yaa? Benim bu derbilerde ve milli maçlarda en çok merak ettiğim ve sevdiğim şeydir seremoni, tokalaşma sahaya ilk çıkış, tvde ilk seyir. Maç içindede aşırı reklam kirliliği vardı. Hiç beğenmedim. Ayrıca pilot kamera çok zayıf. Espanyol-Sevilla maçını o kalitede izledikten sonra bu maç bana çekim açısından çok sıradan geldi. Bir Slow Motion kameralar iyiydi. Birde yeni led reklam panolarımız hizmete girdi. Son teknoloji hayırlı olsun.

Rijkaard iyi hoca bana göre. 2.de olsa devam edilmeli. Destek bitmemeli. Daha 10. hafta. ligde çok şey olacaktır.

[YOUTUBE]ZxtA_HCMYxU[/YOUTUBE]
    Last edited by SAİT71 : 26.Ekim.2010 at 02:50

Mesaj Yetkileri