Galatasaray otobüsüde Kadıköy'e geldi.
Fenerbahçe
Beraberlik
Galatasaray
İşte Elano'nun maçı.Elano hızlı bir oyuncu ve topu aldığında önünde boş alan kalırsa bizim açımızdan çok güzel şeyler olur.Hadi hayırlısı.Kewell ve Nonda Destek Birimi yine![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Tahminim Fenerbahçe 1 - 2 Galatasaray olacak. Fenerbahçe iyi oynar, Galatasaray kazanır diye düşünüyorum.
Ve Saatler 20:00 a yaklaşıyor.Hayat durucak ve maç başlıyacak.Başarılar Galatasaray.
Daha maç başlamadan 4 sayfa yorum aldı
Bakalım neler olucak..
Sentugo.
kavga çıkmış maçta
Arda neden bizim maçlarda bu kadar agresif acaba?
Maç başlamadan bunlara gerek yoktu.Fenerbahçeli taraftarlarda maçtan önce cimbomlu taraftarları taşlamışlar.Hiç gerek yok böyle şeylere.
Arda tribüne giderken Baroni ısınıyormuş.Baroni Arda ile hafifçe itmiş Arda dönüşte Baroni´ye gidip adam adam ol demiş üstüne yürümeye kalkmış Baroni´de onu itmiş Arda konuşmaya devam etmiş. Bilica Arda'ya vurunca Aydın gelmiş sonra Kazım olaya dahil olmuş.
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:00
hakemin kafasının yarıldığı, resmen kan fışkıran o görüntülerin öncesi ve sırasını neden göstermiyor ligtv???? 2 saniyelik bir şey gördüm o kadar... bir de o pet şişeli kola kutulu görüntüler??
sonra hani küfür yoktu ş.saraçoğlu'nda??
Durup dururken iteceğini sanmıyorum .
Saraçoğlunda olay çıkmazmış peh neyse benden bukadar maça gidiyorum.
cristian'ın koşu yaparken tribünlere koşma esnasında önüne gelen ardayı kenara itmesine (ki bu öyle abartılı bi itme değildir) ardanın tribünden dönüş yolunda "adam ol" ve işaret parmağıyla "akıllı ol" karşılıkları vermesi sonucunda kavganın çıktığı maçtır daha maç başlamadan.
cristian'ın ki de öyle abartılacak bir hareket değildi.
Anlaşılan saçma sapan bir olay olmuş, maç güzel geçse bari.
zaten maç daha başlamadı..hele bi başlasın bakalım..
Görüntüleri izledim Ligtv sitesinde, herşey saçma da Kazım'ın Aydın'a yaptığı resmen kanıma dokundu. Yaptığı hareketin ardından hemen başka yöne bakıp bir şey yapmamış gibi hareketi insanın sinirini bozuyor..
İZedim görüntüleri. Cristian'ın yaptığı hiçbirşey yok bana göre. Arda arkası dönük üsütne geliyor Baroni'nin , o da eliyle ardaya dokunarak koşusuna devam ediyor.
Bence Cristianın yaptığı birşey yok. Aydın Yılmaz ı ordan oraya atıyorlar. Kazım bildiğimiz gibi.
Küfürlerinde bini bir para. Bakalım stad kapanmazsa yazık vallahi.
1-0 Alex De Souza
Feci kötü oynuyoruz, hatta oynamıyoruz bile. Daha fazla izlemeyeceğim. Gol de ofsayt gibi geldi ama tekrarına bile bakmadan kapattım.
Carlos atladı , ofsayttı carlos. Verilmelimiydi acaba :S Alexi göremedim ama carlos ofsayttı.
İlk Yarı 1-0 Bitti
GS Çok Kötü Oynuyor Böyle Olursa maçın sonucu farklı olur.
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:06
İlk yarı icin tek bı yorum yapabilirim... hakem cok cok cok kotu yonetıyor..FB taraftarının etkisinde kalmış ama bu, ters etki etmiş ne yazıkki.. yazık
çok iyi oynuyor kanaryam inşallah maç, hakkı olan skorla bitecek..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek