Öncelikle tebrikler Fenerbahçe.
Maçın ilk 15-20 dakikalarında fenerin baskılı oynayacağı belliydi, bu anları gol yemeden geçirmeliydik, olmadı. İlk gol ön direkteki Carlos ofsayttı. Topa dokunmuyor yalnız defans oyuncusunu ve kaleciyi yanıltıyor diye düşündüğüm için ofsayt verilmeliydi. 2. yarı aynı yan hakem sabri'nin yanılmıyorsam sağdan ortasında Nonda ofsayttı yalnız topa müdahele edememiş, gökhan sanırım kornere celmişti ama ofsayt verilmişti. Penaltı pozisyonu çok ucuz. Leo'nun müdahelesi yoktu.

Hakem sonuca etki etti ve berbat maç yönetti. Cristian'ın ilk yarıda Arda'ya tokatına, arkadan kafasına vurmasına falan göz yumdu kart vermedi. Ayhan ın pozisyonu tam komediydi. Alkışladı diye kart aldı ama emreye kart verdi mi bilmiyorum. Vermedi sanırım. Berbat bi yönetim.

Tabi tüm bunları geçersek maçı hakedecek bir maç oynadık mı? Hayır. Fenberbahce de iyi oynamamasına rağmen galip geldi. İlk yarıda çok kötüydük. 2. yarı 2-0 dan sonra toparlamış, golü de bulmuştuk. Keita'nın hareketi, rakibe müdahelesi çok gereksizdi. Tutmalıydı kendini. Hem takımı yüklendiğimiz dakikalarda eksik bıraktı, hemde muhtemelen minumum 3 maç ceza alacak. Ne gerek var buna? Baros'un maçın başında sakatlanması büyük talihsizlikti. Nonda bu takımda ilk 11 oyuncusu olamaz. İlerde basmıyor, top süremiyor, takımı yavaşlatıyor. Baros ise basıyor, koşuyor, top sürüyor. Eksikliğini hissettik.

Bir sözüm de taraftarla ilgili. Umarım bundan sonra asyde oynanan fb maçlarında olaylar olduğunda geçen sezon fbli arkadaşların dediği hep olaylar asy de oluyor deyimi olmaz. Üstelik maçı önde götürdüğü anlarda bu kadar olaylar olmamalıydı. Ben sadece burada oluyor demiyorum, heryerde oluyor. Seyircisiz maç cezası gelmeli kesinlikle.

3 puanı aldığı için fenerbahçeyi tebrik ederim.