Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Etki-Tepki olayına girersek, herşey etki tepki olur. Keita'nın yumrugu da etki tepkiydi. Gökhan ın el ense cekmesi, baroni nin 1inde tokat, digerinde arkadan kafasına müdahelesi ardaya kartsız kalıyor. Bu adam maçı kart görmeden bitiriyor. Emre ayhana arkadan çift dalıyor kart görmüyor, ayhan alkışladığı için kart görüyor. Alex in penaltısı veriliyor diğer başka pozisyonda Nonda luganoyu geciyor yerde kalıyor kartı görüyor. Alex kendini atmaz; Nonda hiç atmaz. Banaa kalırsa ikiside faul degil ama bi tarafa faulu veriyorsun diğer tarafa vermiyorsun. İyi oynamadıgımızı macı haketmedigimizi zaten söylüyoruz; ama hakemin sonuca etki ettigi de bir gercek. Belki ilk golde ofsaytı verse yada 2. golde penaltıyı calmasa yine yenilirdik orasını bilemeyiz. Vedo nun topunda top cıkmadı diyorsanız daha diyecek birsey bulaıyorum size? Topu geçtim vederson bile cizgi dışında neredeyse ve kimse itiraz bile etmedi.

Bazı arkadaşlarda çıkıp diyor ki Galatasaray zaten kötü oynadı hakemi bahane etmesinler. Daha önce kendilerinin hakemden canı yandığı zamanlarda o arkadaşların da yorumlarını biliyoruz. Çoğumuz birbirimizi burada tanıyoruz. Kimin yorumunun altında inceden neyi ima ettiğini, neler demek istediğini, daha önceki yorumlarını çoğumuz biliyoruz. O yüzden kimse çıkıp demesin hakem konuşulmasın vs diye. komik oluyor çünkü

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Son parafta yazdığın yanlış Oğuz Sarvan çıktı açıkladı. Bu tarz durumlarda tamamen hakeme bırakılır takdir hakkı. Yani tatil emri yok.
    Zaten ben Oğuz Sarvan'a laf etmedim.Hakemin takdirine yapıyorum bu eleştiriyi...Tatil emri var tabiki.Fakat hakemin takdirine bağlı...Lütfen bir kez daha okuyun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Arda maçtan önce baroni'nin ayağına basıyor? Neden basıyor peki?

Gökhanın ense sıkışı ise tamamen etki tepki, kendisine hakemden uzak bir bölgede tekme atan elanoya. Emrenin öldürücü girişi mi? Nerde öyle girmiş yahu? Tek pozisyon var. Kazım'a yapılan arkadan müdehale var ona bakarsan. Fifa kuralları gereği direkt sarı kart gerektiren. Verilmeyen golümüzde çizgi çekmeyle belli olur mu havadaki top? Hakem tam sıfır çizgisinde değilse tamamen şansa bir karardır. Kimse çıkıp çıkmadığını bilemez o kamera açılarndan. Bunlarda skora etki. Kısas ararsan çok var çok Alican.
    Lig tv'de video 'yu iyi izle ayagına bastıgı felan yok baslıkta bile ne diye yalan söyledi diyor.

Emre'nin Ayhan a ve Baros'a girdigi pozisyon , Kazım'ın direk ayaga girdigi bir poziyon Gökhan'a kısas ararsa cok buluruz ama

10 senedir kazanamıyoruz bunda hakemlerinde büyük rol oynadıgını düşünüyorum , tabi ki yinede fenerbahçe hakem sayesinde kazandı demiyorum ama , hep aleyhimize oluyor bu olaylar.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:28
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anelka konusunda sana katılıyorum Anıl. Tabi Anelka ile Kazım kıyaslanamaz ama son dönemde Fenerbahçe'de oynayan forvetlere baktığımızda Anelka gibi oynayabilecek tek isim Kazım. Hooijdonk gibi bir forvetiniz yoksa bu sistemde, Anelka gibi bir forvetiniz olmalı. Nobre, Kezman, Güiza, Semih bu isimler golcü olsa da bizim aradığımız tipte değiller. Gerçi Anelka'yı yedek bırakıp Nobre'yi oynatan da Daum'du.

Sezon başından beri böyle bir forvete ihtiyacımız var diyorum. Kazım kafa olarak tam hazır olsa etkili olabilir ama her maçta böyle performans bekleyemeyiz ondan, bu konuda güvenilemez. Ayrıca her maçta çok isabetli şutlar atan Kazım'ın dün tribünleri dövmesi de tek kötü yanıydı.

Kazım'ın sağ kanatta oynaması hem kendisine hem de takıma zarar veriyor. Bakalım Daum ilerleyen maçlarda nasıl kullanacak, Semih ve Güiza bu takıma mutlaka girecektir, özellikle Güiza haftaya 11'deki yerini alacaktır, Kazım yine sağa geçebilir. Umarım Daum diğer maçlara da bu maça önem verdiği gibi önem verir.

Bu arada Fenerbahçe'nin ilk idmanında yine neşeli anlar yaşanmış. Her maçtan sonra maçın adamını seçip kutlama yapılıyordu ama bu sefer 3 kişiyi Daum seçmiş ve yine çok eğlenceli bir kutlama olmuş. Daum ve Koch'un bu tür motivasyon hareketleri gerçekten çok enterasan.

Buradan görüntüleri izleyebilirsiniz;

http://video.ntvmsnbc.com/?117924#v1...38150216006249
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Fenerbahçeye
    Bu Arada Bilica Gitgide Mükemmelleşiyor Lugano İle Birlikte Nondayı Oynatmadı Yahu
    Keita Carlosa Yumruk Atınca İçim Sızladı Yanlız Ne Olursa Olsun Atmamalıydı
    Kadıköy Büyüsü Devam Ediyor Elbet Bir Gün Kırılır Ama Ne Zaman Onu Zaman Gösterecek
    Tekrardan Tebrikler

Nesil
    2006

Hayatta hep şuna inanıyorum. Bir insan başarısız sonuç aldığı zaman veya futbolda olduğu gibi mağlubiyet aldığı zaman hep hataları başkasına bağlar hiçbir zaman kendinde aramaz ve kendisinin her zaman doğru yaptığını ama; bu doğruları başkaları tarafından engellediğini düşünülür. Bende böyleyim her zaman keni yaptığımı doğru gören, tuttuğum takım olan Fenerbahçe yenildiği zaman hep hakeme bağlayan bir kişiyim. Ama sonuçta bir Fenerbahçe'li olarak değilde, bir futbol izleyecisi olarak dünkü maçın tamamen Fenerbahçe'nin hak ederek kazandığını düşünüyorum. Çünkü; taktiksel olarak Galatasray'dan çok üstündü ve bunuda oyuna yansıttı. Fenerbahçe'nin girdiği ve kaçırdığı pozisyonlar gollerden daha çok gözüme geliyor. Onun dışında oynanan futbol, yapılan güzel bir defansif anlayışı. Zaten hakem için söylediklerimi daha önce söyledim, kısaca çok kötü bir hakemdi. Galatasaray'lı arkadaşlar kendileri tarafından haklı, bizde hakemden yakınıyoruz. Çok fazla pozisyonumuzu engelledi. Üstüne golümüzü saymadı. Ama hani bunlar hiçbir zaman değişmez. Fenerbahçe hak ederek kazandığına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

krALEX...

sabah ki idman

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe hak etmeyerek kazandı demiyoruz zaten , hakemin skorun bu hale gelmesinde cok büyük etkisi var .

Buğra'da demiş Keita yumruk atınca içi sızlamıs peki Baroni yumruk atınca için sızladı mı Bugra

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fenerbahçe hak etmeyerek kazandı demiyoruz zaten , hakemin skorun bu hale gelmesinde cok büyük etkisi var .

Buğra'da demiş Keita yumruk atınca içi sızlamıs peki Baroni yumruk atınca için sızladı mı Bugra
    Aga Baroninin Yumruğunu Görmedimki
    Dün Biraz Zafer Sarhoşuydum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Ntv spordaki videolar muhteşem sabahki idman süper geçmiş baya bir güldüm.Maça gelince hala atılan yumrukları verilmeyen penaltıları,faulleri,kartları konuşmak anlamsız ve boş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Neden boş bahadır , burada dogruları gördüklerimizi belirtiyoruz , rakip takımın taraftarlarıda belirtiyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    Ntv spordaki videolar muhteşem sabahki idman süper geçmiş baya bir güldüm.Maça gelince hala atılan yumrukları verilmeyen penaltıları,faulleri,kartları konuşmak anlamsız ve boş.
    Katılıyorum maç sonu çok güzeldi tribünler. Bizim futbolcular ilk kez bu kadar fazla sevindi, taraftarda aynı şekilde. Birde maç çıkışı hemen sahanın yanındayım, çok güzel görüntüler vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Maç günü akşamı belirtildi zaten fazlasıyla şimdi belirtmek boş diyorum iki takımda antrenmanlarına çıkmış Galatasaray Buca maçına Fenerbahçe'de Kayseri maçına hazırlıklarına başlamışken hala bunları konuşmaya devam etmeyelim bitti gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kazım arkadan faul yaptı diyorsunuz ama Gökhan'ın Kazım'ı arkadan müdahaleyle nasıl indirdiğini hatırlamıyorsunuz sanırım
    Kazım Gökhan'a müdahalede bulunmak istemese de Gökhan'a teması bulunuyor.Bilinçli yapılan bir şey değil fakat faul olması gerek...Aynısı Galatasaray-Hamburg maçında yaşanmıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Kazım Gökhan'a müdahalede bulunmak istemese de Gökhan'a teması bulunuyor.Bilinçli yapılan bir şey değil fakat faul olması gerek...Aynısı Galatasaray-Hamburg maçında yaşanmıştı...
    Gökhan'ın arkadan Kazım'a girdiği pozisytondan bahsediyordum orada. Kazım'ın faul diye kesilen pozisyonundan değil. Gökhan'a o pozisyonda sarı çıkmadı mesela. Dediğim gibi aramak istedikten sonra çok pozisyon bulunur, amaç yenilgiye bahene bulmaksa daha çok böyle şey bulunur, yenilgiyi kabul edememekse daha çok bulunur.

Bunu Fenerbahçe kaybettiğinde yapıldığından da biliyorum, kimse kimseyi kandırmasın yani.

Ve artık yazmak da istemiyorum çünkü her maçta, tartışmada olduğu gibi önceki mesajlar okunmuyor ve bir yerden sonra kendimi tekrarlamaya başlıyorum, bu da beni ve forumu takip edenleri rahatsız ediyordur muhtemelen.

Maçı kazandık, üstelik derbiyi kazandık, liderliği sürdürüyoruz farkı açıp, ligin en çok gol atan takımına pozisyon vermemişiz, üzerine bir sürü pozisyondan yararlanamamışız, daha ne olsun? Kayseri maçına kadar bunun keyfini süreceğim. İlk mesajımda da yazdığım gibi, sadece derbiyi düşünüp Kayseri maçından galibiyet alamazsak da bu maçta alınmış 3 puanın tüm önemi gitmiş olacak. Bu nedenle artık Galatasaray maçını geride bırakıp şu anda en önemli maçımız olan Kayserispor maçına konsantre olmalı oyuncular. Taraftar zaten sevinmeye devam edecek haklı olarak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tüm suç Kazım'dadır. Örneğin gidip Franco'yla karşı karşıya kaldığı 2 pozisyonda topu ağlara bıraksa hakem sonuca etki etmiş olacaktı. Daha doğrusu demek ki öyle olması lazımmış ki skora etki ettiği düşünülsün.

Antreman görüntüleri çok güzel. (:
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre'nin topa müdahelesi.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:36

TuNdRaLoWeR Misafir

Bu da Servet'in egzantrik hareketi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeli kardeşlerimi tebrik ederim.O vardı bu vardı şu vardı demeye gerek yok,zaten futbol hatalar oyunudur ve daha önceden de dediğim gibi hakem hatalarıda eğer var ise bu da futbolun içinde olan bir etkendir, bu yüzden maçlarda insan kullanılıyor ve kaç kerede maçlarda bilgisayar sistemi kullanalım önerisi getirilsede kabul edilmemiştir. Uluslararası platformlarda yapılan konuşmalarda futbolun insan hayatı gibi olması ve yapılan her insani tavrın maça etki etmesi istenmiştir.( kural hatası olan durumlar hariç)

Bence Fenerbahçe çok güzel oynadı ve oyunuyla da hakketti.Maç da puan kaybedebilirdi de, teknik hataları oldu son yarım saatte. Ama o hataları değerlendirmeye de Keita izin vermedi.

2. yarıdaki maç da aynı şekilde güzel bir maç olur kanaatindeyim. Daha ortalıkta olmuş bitmiş bir şey yok.

Evet bizde Kadıköyde yenilmek alışkanlık yaptı zaten o yüzden pek etki etmedi

Fenerli arkadaşlarımın çoğunlukta olduğu yerde izledim maçı. Birbirmize takılmayı bilmedikten sonra bu derbilerin ne anlamı var ki?

TuNdRaLoWeR Misafir

Mesaj arası mesaj yapıyorum ama idare edin

Bir kez daha Servet, bu kez daha tam pozisyon almamış tam pozisyon alırken çekilmiş bir fotoğraf.Maça damgasını çaktırmadan vurdu Servet bu karelerle =)

Şimdi bir kare daha yakaladım, Servet Lugano'yu öldürmeye niyetlenmiş sanırım maçtan önce =)

Bu da hoşuma giden son kareydi, harika bir poz bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birde şöyle birşey dikkatimi çekti.maçtan önce lig tv'de son 9 senedeki maçlar veriliyordu galatsaray'ın kadiköyde attığı gol ortalaması 1 yediği kırmızı kart ortalaması 2.gülüyorum sadece.birde emre baros pozisyonunda da ntv sporda sol ayak tarak kemiği yazıyor bende öyle gördüm çünkü emre diziyle baros'un ayağına basıyor maçı dikkatli izleyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şuradan videonun 28.saniyesinden itibaren emrenin sağ dizine bakarsanız göreceksiniz.
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=63067

birde görüntü koyayım dedim.
    Last edited by el.nino : 26.Ekim.2010 at 16:56

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çoğu kişinin tahmin ettiği skor oldu.Maç Kaç Kaç programında çoğu kişi 3-1 demişti..Neyse gelenek devam etti..Güzel oyun ve ezeli rakibe karşı son 10 yılda Saraçoğlunda kaybetmeme..Daha ne isterim ki..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    şuradan videonun 28.saniyesinden itibaren emrenin sağ dizine bakarsanız göreceksiniz.
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=63067

birde görüntü koyayım dedim.
    Ayağını yere destek ayağı diye koyuyo. Adam ayağını neresine koyacak bundada kasıtmı arıyosunuz.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:37

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi sol ayak tarak kemiğine basıyo işte görmüyomusun kırılma olayı burda oluyo videonun devamındada baros'un sol ayağına tedavi yapıyolar izlersen görürsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa tamamda Taha öyle söylüyosunuzki sanki adam bilerek ayağını koyuyo oraya Baros'un ayağını kırmak niyetinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayır bilerek yaptığını demiyorum sol ayağı kırıldı diyorum herkes sağ biliyor bilgi amaçlı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Abi Emre'nin niyeti zaten o olmadığı çok belli.Baros yere yığıldıktan sonra Baros götürülene kadar başındaydı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birde emre birşey yapmadı diyenlere cevap vermek istedim kastiyen olmasada emre yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    birde şöyle birşey dikkatimi çekti.maçtan önce lig tv'de son 9 senedeki maçlar veriliyordu galatsaray'ın kadiköyde attığı gol ortalaması 1 yediği kırmızı kart ortalaması 2.gülüyorum sadece.birde emre baros pozisyonunda da ntv sporda sol ayak tarak kemiği yazıyor bende öyle gördüm çünkü emre diziyle baros'un ayağına basıyor maçı dikkatli izleyelim.

bir sürü yazıyı alıntı yapıp cevap vermeye çalışmak yersiz olur olayın özü burda gizli... Fenerbahçeli teknik adamlar ve oyuncular Galatasaray'lı oyuncuların Kadıköy'deki maçlarda son derece gergin çıktıgını ve sinirlenmeye çok müsait oluyor... Ben eminimki taktik odasında ilk konuşulan şey " Çocuklar sert girip rakibi sinirlendirin, zaten gerisi gelecektir" ifadesi oluyordur Üzülerek söylüyorum ki görevdeyken FB-GS maçına kadar en beğendiğim hakemlerden olan Ali Aydın ve diğer tüm başarılı hakemlerimiz de kadıköy'deki maçlarsa sertliğe prim tanıyarak Galatasaray'lı oyuncuların sinir sınırlarını test ediyor ve bizim oyuncular da her zaman sınıfta kalıyor Her maçtan sonra da aynı ifadelerle biz evimize dönüyoruz... Mesele Fenerbahçeli oyuncular değil..Onlar olması gerektiği gibi rakibin sinirlerini bozacak türden küçük tekmelerle top kapmaya çalışıyorlar (ki bence bu onların en doğal hakkı) Fenerbahçeliler yanlış anlamasın, bunun adı pres değil...GS uefa kupasını aldıgı sene nizami pres yapıyordu... Onun adı pres Rakip topu aldıgı anda nizami basarsın...Faul yapmadan top kapmaya çalışırsın Ya da faul yaparsan hakem çalar..Avrupada bu böyledir... Bunu biz iyi biliriz... Ama Fernerbahçeli oyuncuların dün yaptıgı topu alamasak da arkadan topuğuna vuralım,kafasını itelim, omzundan kaktıralım ama bir şekilde sinir edelim mantığıydı...Bu onların en doğal hakkıdır dediğim gibi ama bu noktada devreye girmesi gereken şahsiyet maalesef her sene olduğu gibi yine yapmadı İsimler Bünyamin olmuş, Cüneyt olmuş, Ali olmuş ,Veli olmuş fark etmez... Her zaman söylüyorum ve yine söyleyeceğim Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında Galatasaray'la mücadele ederken gördüğü faulleri cesurca çalabilecek yürekli bir hakem gelmediği sürece bu rekor 10 değil 20 değil 120 bile olacaktır ama ben bu mağlubiyetlerin sebebinin bu anlattığım olay olduğunu bildiğim için gerçekten son 2-3 sezondur artık üzülmüyoyorum...Bazı fernerliler "tabi abi ,artık alışmışsınızdır "gibi bir cümleyi akıllarından geçirecektir fakat emin olun tek sebep korkak hakemlerdir... Dün gece Gs iyi oynadı mı? HAYIR!!! Peki sizece GS son 10 yılki maçların kaç tanesinde FB'den kötü oynadı ? Belki 2 belki 3 ... Peki geri kalan 6-7 senede FB nasıl kazandı ? İşte bunu da kendinize sorun Gerçi hoş ben cevabını yazdım ama belki farklı bir cevap bulursunuz kendi pencerenizde... 10 yılda 1 gol ortalamasına karşın, 2 kırmızı kart yeme ortalaması yakalamışsak bu bizim değil türk hakemlerinin ayıbıdır... Galatasaray gibi son 10-15 yıldır milli takımın iskeletini oluşturan , UEFA ve Süper Kupa gibi Türk halkının ancak hayalini kurduğu kupaları ülkeye getiren, Şampiyonlar liginde ilk defa çeyrek finale kadar yükselmek gibi bir başarı gösteren, Avrupa kulüpler şampiyonasında ilk ve tek yarı final oynayan ve hepsinden önemlisi 100 yılı aşkın tarihiyle Türkiyenin BJK,FB ve TS ile beraber en güzide kulüplerinden biri olan takımın oyuncularının her sene Kadıköy'de dayak yemesi önce türk hakemliğinin sonra da türk futbolunun ayıbıdır...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri