Originally Posted by
nannar
Sen daum zihniyetinde olup sadece 3 puana sevinenlerdensin anlaşıldı

Ben futbol izlemek istiyorum... kazanamasak da futbol izlemek istiyorum... Oyuncularımızın dayak yiyerek gerginleşip hiçbir maçta yapmadıkları hata yapmalarını ya da oyundan atılmalarını izlemeyi değil, iki takımında yeteneklerini sergiledikleri maçlar izlemek istiyorum... İsterse FB kadıköy'de 150 kere üst üste kazansın... Buna üzülürüz ama daha çok üzüldüğüm nokta her yıl git gide FB-GS maçlarının futbol açısından daha da zevksiz hale gelmesidir... Maçtan 1 saat önce oyuncular ısınırken bile kavga etmeyi başarabiliyorlarsa o maçtan ne beklentiniz var ki?
"eminim fenerbahce de soyunma odasında ilk söylenen sey rakibi sinirlendirin zaten musaitler buna taktgi veriliyordur" tarzı bişey yazmıstın sen yani bunu düşünerek yazan biriyle futbol zihniyetimi tartısmam ben amatör olarak 9 yıldır o soyunma odalarındayım hiç bi hoca böyle taktik vermez sert oynayın ama topa sert derler.Gerginliği biz cıkarıyoruz zaten de mi sahada
ne basit savunma biz kırmızı görüyoruz görüyorz ama bir sorun bakalım niye görüyoruz hesabı
fenerliler hak ediyo sinirlendiriyolar cünkü.zihniyetini begenmedigin daum bu maçta ezmiştir gs kulübesini taktiksel olarak cok üstündü dün gece daum.Garantici zihniyetini bende begenmiyorum begenmek zorunda da değilim senin benim düşüncelerimle yönetilmiyo kulüpler.ayrıca güzel futbol herkesin hayalidir ama bunun olmamasnın sorumlusu fenerbahce gibi konusmakta ayıptır dün fenerbahcenin oynadıgı kadar gsde oynayabilse emin ol güzel futbol izleyebilirdin
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly